עבור לתוכן

עוד מישהו הרגיש עיכוב במשלוחים החודש?

Featured Replies

פורסם

אצלי כל דבר שאני מזמין מגיע אחרי שבועיים בול (מאז ומתמיד, ומכל מקום בעולם)

:\

• תגובות 45
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מנסיון- ככל שהחבילה גדולה יותר, היא מגיעה מהר יותר :smile1:

חבילות קטנות בד"כ מגיעות אלי תוך שבועיים-שלושה, גדולות (אורך 70 ס"מ ויותר...) מגיעות אלי מהר, האחרונה ב 8 ימים דרך Priority של USPS.

פורסם

תלוי מאיפה, יש ארצות שבהן לחבילות גדולות אין משלוח פשוט ואז השולח חייב להשתמש במשלוח מהיר יותר.

מהניסיון שלי חבילות מאירופה מגיעות תוך 5 ימים, ארה"ב שבוע עד 3 שבועות(תלוי במשלוח) ומהמזרח הרחוק שבוע וחצי. כל זה נכון למשלוח באמצעות חברת הדואר הממשלתית ולא דרך חברה מסחרית כמו UPS או FEDEX.

פורסם

הזמנות שאני מבצע מחנויות במזרח מגיעות תוך 3 שבועות.

ושמע זה לא בעיה רק אצלך כנראה, דואר ישראל בלי להיות אנטי כלפיו הוא מחורבן ואיטי, רק היום הם איבדו את הדרכון שלי ששלחו לי מהעירייה.

פורסם

דווקא בשנים האחרונות כל מכתב שאני מוציא לפני 2 בצהריים מגיע ליעדו למחרת היום.

פורסם

תלוי מאיפה, יש ארצות שבהן לחבילות גדולות אין משלוח פשוט ואז השולח חייב להשתמש במשלוח מהיר יותר.

מהניסיון שלי חבילות מאירופה מגיעות תוך 5 ימים, ארה"ב שבוע עד 3 שבועות(תלוי במשלוח) ומהמזרח הרחוק שבוע וחצי. כל זה נכון למשלוח באמצעות חברת הדואר הממשלתית ולא דרך חברה מסחרית כמו UPS או FEDEX.

כל מה שאני מדבר עליו נשלח מארה"ב עם USPS Priority (ורשום על החבילה שזה אכן פריוריטי...)

מן הסתם אני לא אשווה סוג משלוח אחד לשני.

פורסם

קבלתי משלוח קטן מהונג קונג תוך 7 ימים.

פורסם

אתם מאוד כללים, בשליחת מוצר יש המון תהליכים כמובן מהרגע שאתם מזמינים עד שזה בסניף דואר שקרוב לבית שלכם.

אם לוקח 3 שבועות להגיע למוצר יכול להיות ששבועיים הוא רק חיכה בחנות להשלח לדואר באותה במדינה ובאותו יום הוא נשלח מהחנות ונתקע בדואר באותה מדינה, או שבכלל בדואר ישראל.

אז שאתם אומרים לקח X ימים למוצר שלי להגיע חלק מהX הזה זה "אשמת" החנות חלק שני זה דואר המדינה של החנות ולבסוף דואר ישראל, אז העיכוב שאתם (או פותח הת'רד לפחות) מדברים עליו יכול לנבוע מהרבה מקומות.

פורסם

או שכמו בני אדם נורמליים אנחנו מתייחסים לזמן מהרגע שבו החבילה נשלחה בפועל ועד שקיבלנו את הפתק לאסוף אותה מהדואר.

פורסם

חח נכנסתי לפורום לשאול אותה שאלה..

מחכה כבר חודש[+/-]

פורסם

הזמנתי לפני חודש מהונג קונג ותמיד זה מגיע אחרי שבוע, אין עליהם :smile1:

אח שלי הזמין לפני שבועיים מבריטניה וגם הגיע אחרי שבוע.

אז אפשר להגיד שאני לא מרגיש את זה.

פורסם

אני הזמנתי מוצר קטן מEBAY..המוכר מהונ-קונג...

תוך 5 ימים הגיע..[ הזמנה ראשונה]

פשוט נדהמתי מהמהירות

פורסם

אני מחכה שבועיים + להזמנה מEBAY. בהזדמנות זו - המוכר אמר לי שהוא שלח (USPS) אבל לא שלח מספר משלוח, יכול להיות שהוא

עבד עלי? (הוא POWER SELLER)

שלי הגיעה היום. חבל רק שהבטריה שהזמנתי עבה פי 2 מהקודמת.

פורסם

אני הזמנתי מדיל אקסטרים ב20 ליולי והמוצר עדיין לא הגיע, אתר הדואר של הונג קונג אומר ששלום המשלוח עזב לישראל אבל כשאני מזין את הקוד באתר של דואר ישראל זה כותב שאין מידע עדיין

מישהו יכול לחשב כמה ימים עברו בערך מאז שהזמנתי? אני ממש עייף עכשיו בשביל דברים כאלה

פורסם

או שכמו בני אדם נורמליים אנחנו מתייחסים לזמן מהרגע שבו החבילה נשלחה בפועל ועד שקיבלנו את הפתק לאסוף אותה מהדואר.

אבל זה פשוט מפגר, כי אם העיכוב הוא בדואר ואתם מאשימים את החנות, אתם מפגרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים