פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים אצלי כל דבר שאני מזמין מגיע אחרי שבועיים בול (מאז ומתמיד, ומכל מקום בעולם):\
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים מנסיון- ככל שהחבילה גדולה יותר, היא מגיעה מהר יותר חבילות קטנות בד"כ מגיעות אלי תוך שבועיים-שלושה, גדולות (אורך 70 ס"מ ויותר...) מגיעות אלי מהר, האחרונה ב 8 ימים דרך Priority של USPS.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים תלוי מאיפה, יש ארצות שבהן לחבילות גדולות אין משלוח פשוט ואז השולח חייב להשתמש במשלוח מהיר יותר.מהניסיון שלי חבילות מאירופה מגיעות תוך 5 ימים, ארה"ב שבוע עד 3 שבועות(תלוי במשלוח) ומהמזרח הרחוק שבוע וחצי. כל זה נכון למשלוח באמצעות חברת הדואר הממשלתית ולא דרך חברה מסחרית כמו UPS או FEDEX.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים הזמנות שאני מבצע מחנויות במזרח מגיעות תוך 3 שבועות. ושמע זה לא בעיה רק אצלך כנראה, דואר ישראל בלי להיות אנטי כלפיו הוא מחורבן ואיטי, רק היום הם איבדו את הדרכון שלי ששלחו לי מהעירייה.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים דווקא בשנים האחרונות כל מכתב שאני מוציא לפני 2 בצהריים מגיע ליעדו למחרת היום.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים תלוי מאיפה, יש ארצות שבהן לחבילות גדולות אין משלוח פשוט ואז השולח חייב להשתמש במשלוח מהיר יותר.מהניסיון שלי חבילות מאירופה מגיעות תוך 5 ימים, ארה"ב שבוע עד 3 שבועות(תלוי במשלוח) ומהמזרח הרחוק שבוע וחצי. כל זה נכון למשלוח באמצעות חברת הדואר הממשלתית ולא דרך חברה מסחרית כמו UPS או FEDEX.כל מה שאני מדבר עליו נשלח מארה"ב עם USPS Priority (ורשום על החבילה שזה אכן פריוריטי...)מן הסתם אני לא אשווה סוג משלוח אחד לשני.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים אתם מאוד כללים, בשליחת מוצר יש המון תהליכים כמובן מהרגע שאתם מזמינים עד שזה בסניף דואר שקרוב לבית שלכם.אם לוקח 3 שבועות להגיע למוצר יכול להיות ששבועיים הוא רק חיכה בחנות להשלח לדואר באותה במדינה ובאותו יום הוא נשלח מהחנות ונתקע בדואר באותה מדינה, או שבכלל בדואר ישראל.אז שאתם אומרים לקח X ימים למוצר שלי להגיע חלק מהX הזה זה "אשמת" החנות חלק שני זה דואר המדינה של החנות ולבסוף דואר ישראל, אז העיכוב שאתם (או פותח הת'רד לפחות) מדברים עליו יכול לנבוע מהרבה מקומות.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים או שכמו בני אדם נורמליים אנחנו מתייחסים לזמן מהרגע שבו החבילה נשלחה בפועל ועד שקיבלנו את הפתק לאסוף אותה מהדואר.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים הזמנתי לפני חודש מהונג קונג ותמיד זה מגיע אחרי שבוע, אין עליהם אח שלי הזמין לפני שבועיים מבריטניה וגם הגיע אחרי שבוע. אז אפשר להגיד שאני לא מרגיש את זה.
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים אני הזמנתי מוצר קטן מEBAY..המוכר מהונ-קונג...תוך 5 ימים הגיע..[ הזמנה ראשונה] פשוט נדהמתי מהמהירות
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים אני מחכה שבועיים + להזמנה מEBAY. בהזדמנות זו - המוכר אמר לי שהוא שלח (USPS) אבל לא שלח מספר משלוח, יכול להיות שהואעבד עלי? (הוא POWER SELLER)שלי הגיעה היום. חבל רק שהבטריה שהזמנתי עבה פי 2 מהקודמת.
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים אני הזמנתי מדיל אקסטרים ב20 ליולי והמוצר עדיין לא הגיע, אתר הדואר של הונג קונג אומר ששלום המשלוח עזב לישראל אבל כשאני מזין את הקוד באתר של דואר ישראל זה כותב שאין מידע עדייןמישהו יכול לחשב כמה ימים עברו בערך מאז שהזמנתי? אני ממש עייף עכשיו בשביל דברים כאלה
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים או שכמו בני אדם נורמליים אנחנו מתייחסים לזמן מהרגע שבו החבילה נשלחה בפועל ועד שקיבלנו את הפתק לאסוף אותה מהדואר.אבל זה פשוט מפגר, כי אם העיכוב הוא בדואר ואתם מאשימים את החנות, אתם מפגרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.