פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים בדר"כ משלוחי דואר פשוטים (Priority) ממקומות כמו הונג-קונג מגיעים אלי תוך שבוע-שבוע וחצי.בחודש-וחצי האחרונים, כל משלוח שעשיתי או שהגיע אלי אחרי חודש וקצת, או שעדיין לא הגיע בכלל.בעיקרון קיבלתי מכולם את הכסף בחזרה או ששלחו, אבל בכל זאת זה דיי מעצבן ולא מוסבר מה שהוא פה.קרה לעוד מישהו עיקוב חריג בחודש-חודש וחצי האחרונים?
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים הזמנתי כבל מדיל אקסטרים לפני שבועיים והיום קיבלתי הודעה שהוא מחכה בסניף הדואר.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים תמונה.. ואי איזה מצחיק ושנון אתה.. לנושא, לפני חודשיים ביצעתי 3 הזמנות באייביי שהגיעו תוך 20 יום..
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים מחבר תודה רבה על התגובות, כנראה שזה סתם צירוף מקרים לא מוצלח אצלי,נחכה עוד קצת בסבלנות.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים אצלי בחודשיים-שלוש האחרונים כל חבילה שהזמנתי מהמזרח לקח לה לפחות 3 שבועות להגיע
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים אני אישית לא נתקלתי בזה אבל זאת לא הפעם הראשונה שאני שומע תלונות על עיכובים בקיץ.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים אני מחכה שבועיים + להזמנה מEBAY. בהזדמנות זו - המוכר אמר לי שהוא שלח (USPS) אבל לא שלח מספר משלוח, יכול להיות שהואעבד עלי? (הוא POWER SELLER)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.