עבור לתוכן

תוכנת FIREWALL + NORTON UTILITIES

Featured Replies

פורסם

באיזו תוכנת FIREWALL עדיף להשתמש.. ZoneAlarm או Norton Security?

אני משתמש הרבה בeMule ושמעתי שzonealarm גורם להפרעות בתוכנה...

השאילה השנייה היא לגביי משהו שנורא מציק לי, התקנתי בזמנו Norton SystemWorks וזה התקין את הProtectoer שלו על

הסל מחזור הישן.. וכמובן כל הקבצים שאני מוחק הולכים עכשיו לתקייה החדשה שהתוכנה יצרה, Recycler\Nprotect, בכל אופן בשלב מסויים החלטתי להפטר מהתוכנה רק שמה, כל הקבצים שהיו בתיקיה נותרו שם כאילו כלום לא קרה.. וברגע שאני מנסה למחוק אותם "ידנית"

אז הוא רושם לי File not found ושואל אותי אם לדלג להבא שכמובן כותב אותה תשובה וכן הלאה..

ניסיתי כבר הכל, התקנתי מחדש את התוכנה וניסיתי למחוק אותם דרכה, שיחקתי עם הרגיסטרי אבל שום דבר לא עוזר וזה סתם תופס לי מקום בהרד דיסק, מצד אחד אומר שהקבצים לא קיימים אבל מצד שני הם לוחקים לי מקום בדיסק (יש לי ארבע ובכולם אותו סיפור).

ואני לא מדבר על עשרות מגה, אלא על מאות ואפילו 2.5 ג'גה מההרד..

איך אני נפטר מזה?????

פורסם

התוכנה המועדפת עליי היא הפייר וול היא לא עושה בכלל בעיות

חוץ מזה שהיא קצת כבדה מבחינה שהיא קצת מאטה את המחשב..

אבל זה לא נורא כל כך.

בקשר לבעיה עם סל המיחזור אני לא ממש מבין... :(

פורסם

חפש איפה בדיוק על ההארדיסק נמצאים הקבצים האלה (אני מראש מבטל את הprotector כשאני מתקין נורטון כך שאין לי מושג איפה הם נמצאים), כנס לוינדוס בsafe mode (לחיצה על F8 לפני שעולה הלוגו של XP באתחול של המחשב) ונסה למחוק אותם כך.

אם אתה עובד על NTFS, בדוק קודם כל שיש לך הרשאות למחוק אותם.

לגבי פיירוול - הרבה לא יסכימו איתי, אבל אחרי שעברתי הרבה פיירוולים, היחיד שעבד כמעל ללא בעיות - חוץ מזה שהוא חוסם יותר מידי דברים ואי אפשר לשנות את זה, הוא הנורטון.

פורסם

לגבי פיירוול - הרבה לא יסכימו איתי, אבל אחרי שעברתי הרבה פיירוולים, היחיד שעבד כמעל ללא בעיות - חוץ מזה שהוא חוסם יותר מידי דברים ואי אפשר לשנות את זה, הוא הנורטון.

חוץ מזה שהוא חוסם יותר מידי דברים..

הוא אכן פיירוול חזק, והמתאים ביותר למשתמשים מתחילים שלא כ"כ יודעים מה לחסום ומה לא בעצמם. הבעייה היא שלפעמים הוא קצת חזק מידי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים