עבור לתוכן

מתלבט בין מחשב חדש למשחקים בתקציב 2200 ש''ח לבין XBOX 360 Elite

Featured Replies

פורסם

בעיקרון לשחק משחקי FPS באקס בוקס זה לא בעיה, יש לי את הקונסולה ושיחקתי את כל סדרת HL2 בלי בעיה או כיוון אוטומטי. בGTA IV יש כיוון אוטומטי אבל הוא ניתן לביטול.

בתקציב כזה עדיף כבר אקס בוקס, ולא עלית, זה לא משתלם להוסיף עוד 100 דולר בשביל עוד כמה ג'יגה שאתה בחיים לא תנצל. ישראל לא מורשית להוריד סרטים מהאקס בוקס לייב, לכן אתה תוריד רק דמואים או תתקין משחקים שיש לך וזה בכ"ז לא יכסה 120 ג'יגה. במקומך הייתי הולך על הפרו שהוא במחיר מוזל ומגיע עם 60 ג'יגה זיכרון. יותר שווה.

• תגובות 36
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^ עם מפרט כמו שלך למה אתה משחק FPSים על אקסבוקס?

פורסם

אני כבר לא משחק בו למען האמת. האקס בוקס נקנה לפני כשנתיים והמפרט מלפני כמה חודשים. מאז שקניתי את המפרט אני יותר קונה משחקים למחשב,

אבל בתקציב כמו שלו מפרטים לא יגיעו כזה רחוק.

פורסם

למה? המפרט (שאולי - אני לא יכול לראות את התגובות.) בניתי קודם יריץ משחקים הרבה יותר טוב מ-360.

פורסם
  • מחבר

AMD@ATI לא ראיתי את המפרט שנתת לי. אשמח אם תכתוב לי אותו שוב פעם.

פורסם

אני כבר לא משחק בו למען האמת. האקס בוקס נקנה לפני כשנתיים והמפרט מלפני כמה חודשים. מאז שקניתי את המפרט אני יותר קונה משחקים למחשב,

אבל בתקציב כמו שלו מפרטים לא יגיעו כזה רחוק.

המחירים יחסית לביצועים כל כך ירדו בשנים האחרונות שאני לא חושב שתיהיה בעיה גדולה לבנות מפרט ב2000 שקל שנותן ביצועים יותר חזקים מה360

תראה ה360 כבר קרוב ל4 שנים בשוק ואין מה לעשות מראה סימני זיקנה

בעבר קונסולות מצליחות שרדו בשוק 5 שנים בדור הזה אולי ישרדו יותר זמן אבל זה רק ידגיש עוד יותר את אבדלי הגרפיקה יחסית למחשב

פורסם

למה? המפרט (שאולי - אני לא יכול לראות את התגובות.) בניתי קודם יריץ משחקים הרבה יותר טוב מ-360.

אין כאן מפרט שלך. יש פה מפרט של yz101 שלא הכי מתתי עליו.

האקס בוקס בשוק 4 שנים כמעט (יצא ב2006) אבל ככל הנראה הוא מחזיק מעמד יפה, אני פשוט ממליץ לו לקנות אקס בוקס כי זה מה שאני עשיתי, קניתי אקס בוקס ואז לקחתי לעצמי יותר זמן לחסוך כסף וכך קניתי מחשב שהוא יותר משתלם.

חוץ מזה, בדור הקודם הPS2 החזיקה מעמד 7 שנים מלאות והיום ממשיכה לספק את הסחורה. הPS2 שלי עובדת עד היום והיא כבר 7 שנים אצלי.

פורסם

סליחה, ההודעות שלי נעלמו באופן תמוה. :silly:

הנה מפרט לדוגמא, בהנחה שהוא יצא יותר זול אם תוכל להעביר כמה רכיבים מהישן, המחשב הזה יציג ביצועים עדיפים על אקסבוקס.

1. Tms&Fox AMD X720 HD4850

מעבד

AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX ¤719

לוח אם

Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤421

זיכרון

DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 2GBX2 CL5 Adata/Gskill/Geil ¤275

כרטיס מסך

Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes Dual Slot Cooler PCIe ¤535

דיסק קשיח

Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤291

כונן אופטי

צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤138

ספק כוח

Cooler Master 500W Extreme Power plus ¤235

מארז

Cooler Master Centurion RC-534 + No Power Supply ¤240

סה"כ מחיר למערכת:¤2850

המפרט הורכב באתר:

TMS&FOX We Build It, You Play It [br]פורסם בתאריך: 4.08.2009 בשעה 18:35:35

עכשיו ראיתי שיש את המפרט שלי בעמ' 2 למעלה. :P
פורסם

גם אני לא רואה את ההודעה הקודמת שלי

בכל מקרה -

האקס בוקס בשוק 4 שנים כמעט (יצא ב2006) אבל ככל הנראה הוא מחזיק מעמד יפה, אני פשוט ממליץ לו לקנות אקס בוקס כי זה מה שאני עשיתי, קניתי אקס בוקס ואז לקחתי לעצמי יותר זמן לחסוך כסף וכך קניתי מחשב שהוא יותר משתלם.

אבל אתה עשיתה את זה לפני שנתיים ובעצמך אומר שהיום אתה בעיקר משחק במחשב דברים משתנים בשנתיים

חוץ מזה, בדור הקודם הPS2 החזיקה מעמד 7 שנים מלאות והיום ממשיכה לספק את הסחורה. הPS2 שלי עובדת עד היום והיא כבר 7 שנים אצלי

לספק את הסחורה ? מאז GOW2 לא יצא משחק גדול אחד אפילו לPS2 וGOW2 יצא מזמן

פורסם

הנושא שונא אותכם ;D

בעיקרון, AMD-ATI, מה שאירוני זה שגם לאקס בוקס יש מעבד משולש ליבות :screwy:

קרירין, אני למען האמת לא שיחקתי GOW2, הPS2 סיפקה אותי מבחינת משחקים אחרים שהם יפנים בעיקר.

ובעיקרון הסיבה שאני לא משחק באקס בוקס כבר זה בכללי שהוא לא פרוץ ואת הכסף שלי אני משקיע בדברים יותר חשובים כרגע, אבל אני ללא ספק הולך להזמין משחקים לאקס בוקס בזמן הקרוב.

פורסם

Guy950 לX360 יש טוב מאוד והוא חי ובועט והכל סבבה

הבעיה זה שהרבה מהמשחקים שלו יוצאים למחשב ושאתה עושה X360 VS PC בארץ ואני מדגיש בארץ לדעתי PC עדיף

אם אתה רוצה גם שליטה כמו ב360 למשחקים שיותר נוחים ככה אין בעיה לקנות את אותו הגימפאד למחשב (זה גם מה שאני עשיתי)

ובסופו של דבר חוץ מקצת סבלנות למשחקים שיוצאים יותר מאוחר למחשב למחשב יתרונות ברורים גם בגרפיקה וגם מבחינות אחרות

פורסם

האמת היא שאני הייתי מחכה מעט עד למסיבת העיתונאים של סוני, ורואה באילו חידושים (ומחירים) מדובר, PS3 זו מכונה מדהימה, ואם תעלה קרוב ל-200$ היא תיהיה משתלמת במיוחד.

פורסם

200$ ?

אולי בחלומות סוני עוד לא הורידה את המחיר מ400$ למרות מכירות חלשות ויותר גרוע ירידה במחירות

כניראה עדיין קשה להם ליצר את הקונסולה מספיק בזול ואם יורידו מחיר בקרוב סביר להניח שזה יהיה ל350$ ואולי למשוך קונים יכניסו איזה משחק מבוקש או 2 צד ראשון (ליצר 2 דיסקי בלו רי עולה הרבה יותר זול להם מי 50$ )

אני חושב שכל הזיוני מוח על הורדה ל300$ בקרוב עדין לא קרובה אני לא חושב שזה יקרה לפני 2010

פורסם

לא סתם הם שחררו הודעה לעיתונות לפיה הם הצליחו להוריד את מחיר הייצור מ-800$ ל-200$, כלומר רבע מחיר, לכן אין סיבה שלא יורידו את מחיר הקונסולה לפחות בחצי. (אני אסתפק גם ב-300 או ב-250$,שזה בטוח שייקרה, ובקרוב.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים