עבור לתוכן

להקליק על פרסומות אוטומטית - חוקי?

Featured Replies

פורסם

ZOOZIK אתה הבן אדם הכי תמים שהכרתי בחיים. ואני מתאפק לא להשתמש במילה דביל...

פורסם

Milford Cubicle, פתאום שמתי לב שיש באמצע פרסומת של אתר SERETV

אז אולי כל זה נועד לקדם את האתר הזה? כי אם זה ככה אז הם יותר מידי התאמצו, מוזר...

פורסם

פעם היו אתרים כאלה בארה"ב, אולי מי שהתחיל עם זה התחיל עם זה באמת...אבל פתאום הערס הישראלי הממוצע תפס על זה טרמפ והתחיל ליצור אתרים כאלו שכמובן בגלל המוח המזערי של ערסים בימינו רוב הדם הולך לגפיים התחתונות לכן הם מקליקים על כל הלינקים המטופשים האלה בשביל לראות תמונות של איזו כוכבת פורנו

אפילו התמונה מסגירה את הכל, מילא אם היה על זה תאריך והבחורה לא היתה בפוטושופ[br]פורסם בתאריך: 3.08.2009 בשעה 01:57:54

Milford Cubicle, פתאום שמתי לב שיש באמצע פרסומת של אתר SERETV

אז אולי כל זה נועד לקדם את האתר הזה? כי אם זה ככה אז הם יותר מידי התאמצו, מוזר...

התאמצו?

איזשהו שמוק תרגם את המערכת המוכנה לעברית, והתחיל למכור עותקים של זה (וכמובן מישהו שחרר את זה לרשת), עכשיו מה שאתה כולה צריך זה סט תמונות של כוכבת פורנו שאף אחד לא מכיר...ולהתחיל לפרסם מעט ואז זה מתפשט במהירות על ידי אידיוטים כמוך.

פורסם

אז תכלס מי מרוויח באמת מהדבר הזה?

וואלה נראה לי אתה צודק, התמונות איכותיות מידי...

(לא הבנתי איך הוא מוכר עותקים)

פורסם

אז תכלס מי מרוויח באמת מהדבר הזה?

(לא הבנתי איך הוא מוכר עותקים)

בדרכים פרטיות (MSN\ICQ\EMAIL) כי בד"כ הוא לוקח מערכת מוכנה בתשלום, מתרגם אותה ומשחרר אותה תחת שמו.

מי שמרוויח-

זה שמוכר את העותקים המתורגמים, מרוויח הכי הרבה

זה שפותח אתר עם העותק המתורגם...מרוויח הרבה פרסום

זה שמפרסם את האתר...לא מרוויח כלום.

פורסם

זה שמפרסם את האתר...לא מרוויח כלום.

זה שמפרסם את האתר זה הגולש התמים? פשוט ניצול! :pissed:

(מצד שני לא הפסדתי כלום...)

פורסם
  • מחבר

תודה ל shuy

אני רואה שלא הסברתי טוב

להקליק על פרסומות אוטומטית במטרה שחברה X שמפרסמת את עצמה תשלם לגוגל כסף וזה ידפוק אותה

לכן לא ידעתי האם יש חוק על זה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

שמתי לב ש ה URL משתנים

אבל את תחפש פה http://www.google.co.il/sponsoredlinks?q=%D7%9E%D7%9E%D7%A9%D7%9C+%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C&btnG=%D7%97%D7%A4%D7%A9+%D7%91%D7%A7%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D+%D7%9E%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%9D&hl=iw

זה אותו URL

(סתם רשמתי ממשלת ישראל בשביל לא לפרסם משהוא)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים