עבור לתוכן

דיסקים לצריבה

Featured Replies

פורסם

יש דיסקים מסויימים שעדיפים על פני אחרים? מה לדעתכם הדיסקים הטובים ביותר לצריבה?

השתמשתי קצת בGPT עד שהבנתי למה הם כל כך זולים, אחר כך עברתי לSILVER LINE אלה דווקא היו מעולים עד שקניתי צורב של

LITE-ON ונראה שהם לא הסתדרו כל כך יחד כי ברגע שצרבתי מעל X40 הדיסקים נדפקו ועכשיו אני משתמש בMAXELL וMEMOREX

חשוב לי שהדיסקים יהיו אמינים, GPT אני יכול להגיד לכם שאחרי שנה גג אפשר לזרוק אותם לפח.. לא שווים כלום

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא...

פורסם

Memorex בסדר גמור , אני משתמש ב Samsung , יקרים רצח ,

אבל אף פעם לא מאכזבים אותי 8)

פורסם

memorex, samsung, silver line, sony...

אלה פחות או יותר הדיסקים הנפוצים והמומלצים

יש גם פחות נפוצים אבל שכחתי את השמות כרגע...

פורסם

verbatim, מבחינתי, דיסק האיכות.

פורסם

silver line

זה דיסקים מצויינים!

מומלץ בחום

פורסם

קניתי היום סילברליין מהמשלוח החדש שהגיע לארץ אחרי שגנבו את שניי המכולות מהנמל(מי שלא ידע בגלל זה היה ויש עד עכשיו מחסור בסילברליין). אז הסילברליין האלו נראים אחרת יש להם את הלוגו כמו הישנין רק מה הוסיפו עוד לוגו של חברה AG NEOVO יש לחברה הזו אפילו אתרwww.neovo.com .

בעיקרון הדיסקים דיי טובים נראה לךי אפילו יותר טובים מהקודמים כי הם נקראים ממש מהר וגם לא עושים בעיות במהירויות גבוהות כגון 44 ו52 למרות שכתוב עליהם X40.

בקיצור אם מישהו פה פגש את הדיסקים ה"נל שיגיד מה הוא חושב עליהם ודיי מעניים אותי מה הקשר של החברה שעושה מסכים(לפי האתר שלהם) לדיסקים של צריבה כי באתר לא מצאתי את הדיסקים כאחד המוצרים שלה.

פורסם

תכניס בבקשה את הסילבר החדשים לצורב תפעיל את הnero info tool ותגיד בבקשה מי היצרן של הדיסק...

פורסם

סילברליין הכי שווים את המחיר שלהם לדעתי

מספקים אותי כבר כמה שנים

וכולם להתרחק מ DCD LINE

זה משהו תוצרת הארץ

והם מתחילים להתקלף אחרי כמה זמן

אז להיזהר..

פורסם

TDK מעולים! יקרים אבל בעלי אורך חיים ארוך וטובים מאוד!

פורסם

Maxell ו Samsung, כמובן גם Memorex ו Verbatim אבל הם יקרים יותר...

יש דיון ישן וגדול על זה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=27885

הרבה השתנה מאז הדיון הזה.

RITEK כיום נחשבת היום לאחת משלוש יצרניות הדיסקים הטובים בעולם.

אגב, גם אני ראיתי את המשלוח החדש של SILVERLINE, בצבע צהוב חרדל עד כמה שאני זוכר.

בכל אופן, Souless, מאיפה הגיע לאוזנך הידיעה על הגניבה?

וכמו Uber Scorpion, גם אני מבקש לבדוק מי מייצר את הSILVERLINE החדשים.

פורסם

אכן נגנבו 2 מכולות של SILVERLINE היתה על זה ידיעה בגלובס לא מזמן היו שם דיסקים בשווי 3 מליון שקל

אחת מהמכולות היתה מלאה בDVD-R\+R של SILVERLINE

פורסם

הרבה השתנה מאז הדיון הזה.

RITEK כיום נחשבת היום לאחת משלוש יצרניות הדיסקים הטובים בעולם.

אגב, גם אני ראיתי את המשלוח החדש של SILVERLINE, בצבע צהוב חרדל עד כמה שאני זוכר.

בכל אופן, Souless, מאיפה הגיע לאוזנך הידיעה על הגניבה?

וכמו Uber Scorpion, גם אני מבקש לבדוק מי מייצר את הSILVERLINE החדשים.

על הגניבה ידוע לי מבנדה עצם כי אני עובד עם סוכן שלהם ועד עכשיו אני לא מצליח להשיג DVD-R הקטע הכי מעצבן שבגלל שאין את ה DVD-.+R של סילברליין כל שאר הדיסקים עלו במחיר.

ואיך אני בודק מי מייצר אותם?

פורסם

Nero CD Speed:

Extra->Disc Info...

דוגמא מצורפת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים