פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים משהו יודע איזה דריברים הכי טובים לG_FORCE 2 DELUXE של ASUS כול דרייבר שהורדתי היה חסר בו משהוכמו TV OUT עומק צבע וכו' ב (כמובן) XP.
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים עזוב אותך מדריברים של ASUS, חרא של דבר.תוריד את הדריברים של Nvidia 23.11, יש תמיכה בעיברית, וגם וTV out, אבל בלי כפטר הקיצור שיש בצריברים של ASUS.
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים מחבר אני ידע אבל אני מחפש משהו שהוריד דרייברים ושיש לו כרטיס כזה כדי שיגיד לי איזה גירסה ספציפית עובדת ב XP ונותנת את כל התכונות של הכרטיס ( הורדתי דריבירם של ASUS ושל NVIDIA אבל הם נתנו לי חלק מהתכונות של הכרטיס -אם בכלל)
פורסם 2002 במרץ 323 שנים מחבר הורדתי את הדרייברים והם דפקו לי את המחשב אבל הורדתי דרייבירם גירסה 14 משהו והיא בסדר רק שה TV IN לא עובד ליאני על סף יאוש עם ה XP הזה
פורסם 2002 במרץ 323 שנים דפקו לך את המחשב?????ממש מוזר אז תיכנס לאתר של אסוס ותרויד את הדרייביר הרשמי שמבוסס על 21.83 שיצא לפני כחודש
פורסם 2002 במרץ 323 שנים אני משתמש ב27.42 מהאתר שהמלצתי לך........הדייברים הרשמיים גם טובים אבל הם פחות טובים למשחקים וכאלה......... תוריד את ה27.42 ממקסריבוט ותיהנה
פורסם 2002 במרץ 323 שנים אמור לפתור.....תזכור שאלה לא דרייברים רשמיים ולכן יש סיכון קל......אם אתה מתעקש על הדרייברים הרשמיים כנס לאתר של אסוס ותוריד את החדשים ביותר (לא בטא!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.