פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מעבד סלרון 2.4 גיגהרץלוח אם אסוס P4-S533-X512 די.די.אר 333 מגהרץהרדיסק 7200 אר.פי.אם - 8 מגה באפרכרטיס מסך ג'יפורס4 אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת צ'אינטקטמפרטורת מעבד מתחילה ב45 אחרי כמה דקות משחק עולה ל 54-56כרטיס מסך מתחמם אבל בצורה נורמלית לפי דעתי, הרכבתי עליו מאורר קטן (מה שלא בא עם המוצר עצמו)אני משחק נגיד בוויס סיטי או מידלנייט קלאב2אחרי כמה דקות משחק, המשחק צולעאבל ממש צולעיש לו קטעים כאלה שאני רואה את האוטו נוסע 4 שניות לאט, לשניה אחת "משתחרר" כזה והוא נוסע טיפה יותר מהרושוב 4 שניות נוסע לאט יחסית, שניה משתחרר ונוסע יותר מהר, וחוזר וחוזר וחוזר...מה עושים ?יש לי יחסית מחשב סביר אני לא רואה סיבה שהמשחק לא יעבוד כמו שצריך
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים 1.אם תוכנות פועלות ברקע תוריד אותם2.תוריד ספייוור עם ad-ware או תוכנות כבדות3.אם ההארדדיסק שלך מלא אז תפנה מקום..4.תוריד דרייברים חדשים לכרטיס מסך5.תעשה סריקת וירוסיםהמחשב שלך סביר אבל עדיין זה סלרון וgf 440mx אל משהו אז אולי הבעיה במחשב עצמו..
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מחבר 1-5 בטיפול מתמיד (בלי קשר למשחקים)למחשב שלי יש סלרון 2.1 עם ג'יפורס אמ.אקס 440 - 64 מגהעובד לו המחשב מצוייןאבל הכרטיס מסך שלו בטמפרטורות דיי טובותשלי עכשיו בדקתי, אחרי 10 דקות משחק ב מידלנייט קלאב2 - רותח !קיבלתי איתו רק היטסינק אז לא ממש חשבתי שהוא צריך קירורכי בסך הכל, אם הוא לא בא עם קירור כנראה שהם יודעים מה הם עושיםבכל זאת הוספתי מאורר קטן שהוצאתי מפנטיום 2 ובכל זאת הכרטיס מסך חם חם חם !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.