עבור לתוכן

תוכן נמחק

Featured Replies

פורסם

תוכן נמחק

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

תוכן נמחק

פורסם

כפיפות בטן ומרפק

ואם יש לך משקולות אז יש כל מיני תרגילים

פורסם

תתחיל כל אימון מחימום כל מפרקי הגוף.

לחזה יש תרגילים כגון שכיבות סמיכה, במתח החזה קשור חלקית (בשביל זה אתה תזדקק למוט מתח).

בשביל שיהיה קוביות צריך שיהיה לך סט גנים כמו של מייקל לואיס- או לשמור על רמת שומן נמוכה בגוף- משמעו ליהיות בדיאטה מיוחדת.(בכפוף לאימונים )

רק שתדע שאפשרי לפתח גוף עם תרגילים שאתה עובד רק עם משקל הגוף שלך, אבל זה יקח חתיכת זמן ענקית... בלי משקולות אתה תיתקע בקטע שאתה עושה 200 שכיבות סמיכה ואתה מסוגל ליותר אבל החזה לא גודל .

אני יכול לשמח אותך שעצם זאת שכתבתה לנו את בקשתך מראה שיש לך שרירים בידיים, אתה רוצה לפתח אותם... בהתחלה הם יכאבו לך משכיבות סמיכה אבל אחר כך תצטרך לקנות מוט מתח ומשקולות שבמחירים שלהם היום זה לא הכי משתלם.

ידידי, אני רוצה לומר לך מניסיון אישי. 4 שנים של אימונים בבית עם משקולות לא נתנו לי מה שנתנו לי כמה חודשים של אימונים בחדר הכושר. כשאתה עובד עם משקל הגוף שלך קשה מאוד למקד את המעמס על קבוצת שרירים מסויימת. גש לחדר הכושר הקרוב לביתך ושאל כמה עולה מנוי ותבדוק גם שיש מדריך אכפתי.

מקווה שעזרתי

פורסם

תתחיל כל אימון מחימום כל מפרקי הגוף.

לחזה יש תרגילים כגון שכיבות סמיכה, במתח החזה קשור חלקית (בשביל זה אתה תזדקק למוט מתח).

בשביל שיהיה קוביות צריך שיהיה לך סט גנים כמו של מייקל לואיס- או לשמור על רמת שומן נמוכה בגוף- משמעו ליהיות בדיאטה מיוחדת.(בכפוף לאימונים )

רק שתדע שאפשרי לפתח גוף עם תרגילים שאתה עובד רק עם משקל הגוף שלך, אבל זה יקח חתיכת זמן ענקית... בלי משקולות אתה תיתקע בקטע שאתה עושה 200 שכיבות סמיכה ואתה מסוגל ליותר אבל החזה לא גודל .

אני יכול לשמח אותך שעצם זאת שכתבתה לנו את בקשתך מראה שיש לך שרירים בידיים, אתה רוצה לפתח אותם... בהתחלה הם יכאבו לך משכיבות סמיכה אבל אחר כך תצטרך לקנות מוט מתח ומשקולות שבמחירים שלהם היום זה לא הכי משתלם.

ידידי, אני רוצה לומר לך מניסיון אישי. 4 שנים של אימונים בבית עם משקולות לא נתנו לי מה שנתנו לי כמה חודשים של אימונים בחדר הכושר. כשאתה עובד עם משקל הגוף שלך קשה מאוד למקד את המעמס על קבוצת שרירים מסויימת. גש לחדר הכושר הקרוב לביתך ושאל כמה עולה מנוי ותבדוק גם שיש מדריך אכפתי.

מקווה שעזרתי

לא מסכים איתך בעליל

אבל נעזוב את זה בצד

פיתוח בעזרת משקולות שונה בצורה מהותית מפיתוח בסגנונות שונים

להמלצתי, אם האפשרות היחידה היא בבית, תקפיד על סטים קבועים

לדוגמא 8 סטים של שכיבות שמיכה, כל סט 30 שכיבות, עם הפרש של דקה מנוחה מסט לסט, אם צריך אז יותר

כנ"ל לגבי כפיפות בטן, כמות סטים נכבדת - מספר חזרות נכבד גם כן

לאמן שרירי כתף לדוגמא, אתה יכול לנסות בכאילו לדחוף את הקיר כאשר הזרוע שלך במצב של 90 מעלות

לעשות את זה בדחיפות קטנות כאלו, אתה תרגיש את זה

לעבוד יד אחורית אתה יכול לקחת כיסא , לשים את הידיים על הכיסא , ולעשית מן ירידות הפוכות, אם אתה לא מכיר את התרגיל אפשר למצוא תמונות או סרטונים

יד קדמית יהיה טיפה בעיה למצוא לך איך בבית

שרירים ברגלים אני מבין שלא מעניין אותך

גב אתה יכול לפתח על ידי שכיבה על הבטן, ולהעלות את פלג הגוף העליון והאחורי(רגליים + ירכיים) כלפי מעלה עם הבטן שתישאר על הריצפה

לשאר החלקים ככה לאימון כולל, אתה יכול לבצע צל בוקס(shadow boxing) אני מקפיד על חצי שעה צל בוקס ביום וכל הגוף מתפתח מזה ברמות מטורפת

ומעוצב יפה ולא רובוטי כמו במכון כושר, שזה אומר חזה לא מוגזם כמו של אישה, שרירי בטן חזרים, זרועות חזקות מאוד

זה גם פעילות דיי אירובית ככה שהאחוזי שומן יורדים תוך כדי, שרירי גף עליון וכתפיים מתפתחים , בקיצור אימון מעולה

תקפיד בכל תרגיל לשמור על סטים עם חזרות קבועות(אתה לא יודע בטח סגנונות סטים שונים שהם מסובכים ודורשים ידע אז תעשה סטים קבועים)

פורסם

אחרי דחיפת הקיר מתחילות השטויות....כל מה שהבאתה אחר כך מעצב ת'שריר ואם אין לבן האדם שריר מפותח?

בקשר להקפדה על כמות סטים מסויימת כל פרק זמן אני מסכים.

קיצר לכל אחד יש שיטה משלו, לכל אחד יש גם גוף משלו

תנסה תראה מה עוזר לך

פורסם
  • מחבר

תוכן נמחק

פורסם

אחרי דחיפת הקיר מתחילות השטויות....כל מה שהבאתה אחר כך מעצב ת'שריר ואם אין לבן האדם שריר מפותח?

בקשר להקפדה על כמות סטים מסויימת כל פרק זמן אני מסכים.

קיצר לכל אחד יש שיטה משלו, לכל אחד יש גם גוף משלו

תנסה תראה מה עוזר לך

בדיוק מה שאמרתי, אימון ביתי לא מתאים לכל אחד

אני אישית שומר על האימונים שרשמתי לעיל + אימוני אגרוף תאילנדי והגוף מעוצב לתפארת

כמובן שיש אנשים שבאימון שרשמתי לא יתפתחו כמעט בכלל

יש לציין, שאחוזי השומן הם גורם מכריע ב"גף יפה, קוביות בלה בלה..."

כל זמן שאחוזי השומן שלך הם מעבר ל15 אחוז אין סיכוי שתראה גוף - בראד פיט

וככל שתיהיה מאומן יותר, ואחוזי השומן שלך ירדו, כך המראה ישתפר וישתפר

לכן חשוב להקפיד על אירובי , אם אתה מסוג בני האדם "הקטנים/שחיפים/אלה שלא משמינים לא משנה אם יבלעו את מקרר ואת אמא", אתה כבר לגמרי זקוקלאימון מסוג שונה, איימון של מסת שריר שפה צריך משקולות ומשקלים כבדים בהרבה יותר[br]פורסם בתאריך: 2.08.2009 בשעה 14:35:52

תראו, קודם כל דיברתי על להשיג את המקסימום שאפשר מאימון ביתי בלבד. אז בבקשה אל תכניסו משקולות, מתח וחדר כושר כמו שביקשתי שלא להזכיר.

מה שהבנתי עד עכשיו שאני יכול לעשות לבד זה בטן, מרפקים, דחיפה של הקיר, צל בוקס.

רציתי לדעת, האם נכון לעשות זאת כל יום בשבוע וכמה פעמים ביום?

חוץ מזה מה שיעזור, זה שכנראה קצת אחרי תחילת הלימודים אני אחזור לשחות וזה יתן לי פוש רציני.

אבל בינתיים, אתם יכולים להתייחס לגבי מרפקים ובטן? איך נכון לעשות ובאיזה תדירות?

על שרירים במרפקים לא שמעתי

בקשר לכמה פעמים בשבוע, לפחות 4, עם מנוחות, לא כל יום, השריר ייהרס ולא ייבנה אם תעבוד כל יום ואתה לא מאומן דייו.

תבנה לעצמך כמות סטים, וכמות חזרות לכל סט, שבסוף התרגיל הספציפי(לדוגמא כפיפות בטן), אתה תיהיה "מפורק" ואם יגידו לך לעשות עוד סט אתה לא תוכל לחשוב על זה בכלל

פורסם

לפותח התארד-

פוש רציני והבדלים רציניים תראה מינימום בעוד שנה.

תחשוב על זה טוב טוב

ועוד שאלה-

למה אתה אנטי חד"כ ומשקולות?

פורסם
  • מחבר

תוכן נמחק

פורסם

הדיון שפתחתי והשיטה המדוברת נחפרה שם 3 עמודים ניקרהא "70 כפיפות בטן בדקה, האם זה אפשרי?"

שם יש הסברים וכו'...

פורסם

מה השטויות האלה שהולכות פה :"רק בעוד שנה תראה הבדל" -בולשיט,אם בן-אדם אוכל הרבה ונכון עושה אירובי קבוע ומתאמן עם כל התרגילים האלה, תוך חודשיים הוא ניהיה פי שתיים ממה שהוא היה.

אם לא מקפידים אז הכל קיבינימט,אני חודש עם מוט מטח שכיבות סמיכה ואני נראה כמו בן דוד שלי שהוא במכון כושר כבר שנה

תעשה כמה שאתה יכול והרבה,אם אתה רוצה כוח תאכל כמו חזיר ואם אתה רוצה גוף יפה תאכל נכון ומאוזן (והרבה) וגם אירובי הרבה וגם אימונים קבועים ושוטפים

פורסם

בן כמה אתה? בן כמה בן דוד שלך?

פורסם

אני יכול לאמר לך מנסיון אישי ומתוצאות של הרבה אנשים שמתאמנים איתי בחד"כ:

כשאתה רק מתחיל להתאמן, חד"כ הוא לא אידיאלי בשבילך כי יש שם יותר מדי מכשירים שעובדים על שרירים ספציפיים.

כלומר, אם אין לך מדריך טוב שיכול להדריך אותך ולבנות לך תוכנית אימונים נכונה (כמו במקרה שלי-אני בצבא) אתה עלול לעשות תרגילים שונים במכשירים שונים שעובדים על שרירים ספציפיים ואכן לראות שיפור, אבל השיפור יהיה נמוך בהרבה מאשר שיפור שתראה מאימון נכון.

מהו אימון נכון להתחלה לדעתי?

תרגילי משקל גוף וכמה שיותר מהם. מה שטוב בהם זה שהם אינם עובדים על שריר ספציפי אלא על הרבה שרירים ביחד ולכן זה פיתוח הרבה יותר טוב ונכון.

הכוונה היא לסוגים שונים של שכיבות סמיכה, מתח, מקבילים וכו'.

אימונים רציניים כאלה יפתחו לך בעיקר את החזה, הגב, והידיים (כל השרירים ביד) שאלה הדברים החשובים ביותר.

בכל זאת לא הייתי מוותר על תרגיל דחיקת החזה בחד"כ כי זה אחלה תרגיל.

בנוגע לבטן- יש לך שם שלושה שרירים שונים שאתה צריך לעבוד עליהם ע"י תרגילי בטן שונים.

בכל מקרה גם אם יהיו לך שרירי בטן מהגיהנום עדיין לא יראו אותם כי הם מתחבאים מאחורי שכבת השומן.

ע"מ לראות אותם כמו שכבר אמרו לך כאן אתה תצטרך אחוז שומן נמוך בגוף ואת זה תוכל להשיג ע"י פעילות אירובית.

עוד נקודה חשובה- אני לא ממליץ לערבב אימון אירובי ואימון כח ביחד אלא לעבוד על כל אחד בתקופות שונות, אחרת האימונים לא יהיו אפקטיביים באותה מידה.

ונקודה אחרונה- מי מכם שרוצה באמת להשקיע באימון איכותי אני ממליץ לכם להציץ באימון שנקרא PX90.

אני יודע שזה ממש נראה כמו מוצר מפגר שמוכרים לכם בערוץ הקניות אבל הבחור שבנה את התוכנית, מלבד העובדה שהוא די דפוק והומו הוא בנה תוכנית די טובה לדעתי שכוללת כל מה שאנשים צריכים כדי להתפתח גופנית- כח, אירובי, גמישות. כל מה שצריך זה רק מעט השקעה.

אני לא אומר עכשיו לעקוב במדויק אחרי מה שהוא אומר, אבל יש לו כמה רעיונות די יפים שיעזרו לכם לבנות תוכנית אימונים טובה. מומלץ! :xyxthumbs:

וואו אני לא מאמין שכתבתי כזאת חפירה O_0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים