עבור לתוכן

שתי שאלות בקשר לממיר HOT VOD

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי ממיר HOT VOD חדש יחסית (לא מצאתי תמונה שלו, אבל קיבלתי אותו לפני חודש, אז אני מאמין שהוא הדגם החדיש ביותר).

כרגע הוא מחובר עם RCA לרסיבר.

השאלה שלי אם יש טעם לחבר לו את היציאה האופטית לרסיבר, כלומר, האם האני אקבל DOLBY DIGITAL ממנו בסרטים או תכניות מסויימות?

השאלה השנייה היא בקשר לשלט. היה לי את השלט הכחול הישן יותר, ואני תכנתתי אותו לשלוט על כל המכשירים.

השאלה שלי אם אפשר לתכנת את השלט החדש (http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/259/315.jpg) באותו אופן כמו את הישן.

תודה מראש

פורסם

חבל שלא התחברת ליס, הם הרבה יותר מתקדמים מבחינת "קולנוע ביתי" ואיכות שידור.

בכל מקרה, אני מניח שממיר של HOT לא כל כך פרימיטיבי שהוא לא תומך בצליל היקפי, לכן הייתי מנסה לחבר אותו בצורה טובה למערכת.

בנוגע לשלט, למה אתה מתכוון כשאתה אומר לתכנת אותו? (שיתאים לדגם הטלוויזיה?)

פורסם
  • מחבר

בקשר לשלט אני מתכוון לתכנת אותו מקש מול מקש כמו שעשיתי עם השלט הכחול בזמנו שישלוט לי על מכשירים שאין להם קוד.

או לחילופין, אם יש דרך להשתמש בשלט הכחול (הישן) כדי לשלוט על הממיר (החדש) זה יהיה עדיף, כי השלט הכוחל כבר מתוכנת להכל.

פורסם
  • מחבר

לא ממש. שם מדובר על או הכנסה ישירה של קוד, או סריקה אוטומטית.

אני מדבר על תכנות של שלט מול שלט, כפתור מול כפתור.

פורסם

לא נראה לי שקיים דבר כזה. :P

פורסם
  • מחבר

אתה לא חייב להגיב אם אתה לא יודע, אתה יכול ללכת ולעשות משהו אחר.

תודה בכל מקרה.

פורסם

שוב, אנשים מבלבלים את השכל בלי לדעת מה הם מדברים.

לגבי השאלה הראשונה, ישנם סרטים שמשודרים בסראונד מהיציאה האופטית אבל לא כולם, אז שווה לך לחבר.

לגבי השאלה שניה, אפשר לתכנת את השלט רק במידה שבצד השני שלו יש לוגו של HOT (מאחורה, בצד השחור)

פורסם

אתה לא חייב להגיב אם אתה לא יודע, אתה יכול ללכת ולעשות משהו אחר.

תודה בכל מקרה.

אבל אני כן יודע.

שוב, אנשים מבלבלים את השכל בלי לדעת מה הם מדברים.

לגבי השאלה הראשונה, ישנם סרטים שמשודרים בסראונד מהיציאה האופטית אבל לא כולם, אז שווה לך לחבר.

לגבי השאלה שניה, אפשר לתכנת את השלט רק במידה שבצד השני שלו יש לוגו של HOT (מאחורה, בצד השחור)

ובמה שונה מה שאתה אמרת ממה שאני אמרתי?

פורסם

לא נראה לי שקיים דבר כזה. :P

אתה אמרת לא נראה לי שקיים דבר כזה, אני אמרתי שכן ניתם לתכנת כפתו מול כפתור, אפילו את השלט של המזגן.

פורסם

של המזגן אי אפשר, צריך שלט דו כיווני.

את הכחול היה אפשר ללמד בעזרת קוד 579 או משו כזה (אני כבר לא זוכר)

השלט האדום החדש מעצבן, לא נוח, ועוד לא מצאתי איך מלמדים אותם, יפה שאתה אומר שאפשר אבל למה אתה לא מפרט איך? אני בספק אם זה אפשרי.

לגבי החיבור הדיגיטלי מה שאמרו לך נכון, חלק משודר בדולבי אבל לא הרבה, אני לא חיברתי לרסיבר.

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה.

אני חושב שאני פשוט אתכנת את השלט הכחול ככה שיתאים לממיר החדש וזהו. השלט האדום באמת מעוצב זוועתי.

פורסם

של המזגן אי אפשר, צריך שלט דו כיווני.

את הכחול היה אפשר ללמד בעזרת קוד 579 או משו כזה (אני כבר לא זוכר)

השלט האדום החדש מעצבן, לא נוח, ועוד לא מצאתי איך מלמדים אותם, יפה שאתה אומר שאפשר אבל למה אתה לא מפרט איך? אני בספק אם זה אפשרי.

לגבי החיבור הדיגיטלי מה שאמרו לך נכון, חלק משודר בדולבי אבל לא הרבה, אני לא חיברתי לרסיבר.

מה לא ברור, אם יש לך שלט אדום של הוט החדש אבל שמאחורה יש לוגו של הוט לא של UEI אז השלט כן יכול ללמוד.

שלט מדימקס SELECT:

1. לחיצה על TV לוודא כפתור ה TV נדלק באור ירוק.

2. לחיצה ממושכת על כפתור ה TV עד שהכפתור יהבהב פעמיים באור ירוק.

3. הקשת קוד 975.

4. לחיצה על כפתור ה TV .

5. לחיצה בשלט על כפתור אותו רוצים ללמד (כפתור ה TV יהבהב בקצב מהיר) ותוך כדיי יש ללחוץ לחיצה רצופה בשלט של הטלויזיה על כפתור אותו רוצים ללמוד.

7. בסיום הפעולה כפתור TV יהבהב פעמיים (זאת אמרת שהפונקציה נקלטה).

8. בסיום בפעולה יש ללחוץ לחיצה ממושכת על כפתור ה TV עד שהכפתור יהבהב פעמיים באור ירוק.

*על מנת ללמד את השלט מספר כפתורים ברצף יש לבצעה שלבים 4-7 ובסיום שלב 8 (אני אישית ממליץ ללמד כפתור כפתור).

* ניתן ללמד את שלט המדימקס כל פונקציה שרוצים מכל שלט אפשרי DVD/VCR/TV/רסיברים/קולנועה ביתי ועוד... .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים