פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים שלום רב, לפני כחודש רכשתי את ה-Fuji F100fd, עקב ההמלצות החמות עליה בפורום. צילמנו מספר רב של תמונות עם המצלמה, אבל התחושה הכללית היא של חוסר שביעות רצון מאיכות הפלט שלה. התוצאות הגרועות ביותר יוצאות כשמצלמים אנשים או אובייקטים כמו עצים ודשא (ובמיוחד בתנאים בהם התאורה בעייתית). המצלמה כרגע מכוונת על 6MP Fine ומצב צילום AUTO להלן מספר דוגמאות להמחשה (לחצו לגודל מלא): יש משהו שאפשר לעשות בנידון? ה-Canon S45 שלי מוציאה צילומים יותר טובים מאלה במצב AUTO
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים כמה דברים...בכל הצילומים הפלאש עבד. בשני הצילומים הראשונים הISO גבוה יחסית, לדעתי בלי סיבה מוצדקת (התמונות באור יום מלא). בצילום השלישי אתה אני מנחש שאתה בנסיעה.התמונות לא מצולמות בתנאי תאורה קשים, אפילו רחוק מכך.נראה כי המצב האוטומטי בוחר לא נכון או שמכוון לא נכון...בתמונות בהירות כאלה אין סיבה לא לפלאש ולא לISO הגבוה.נסה לבטל את הפלאש ואולי להגביל את הISO לערך נמוך יותר.
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים צלם באיזו נמוך יותרמצלמות מהסוג הזה מיצרות הרבה רעש באיזוגבוהה תבדוק אולי אפילו במצב אוטומטי יש בורראיזו שקובע אותו לערך מסויים או לטווח ערכים תנגה לא לעבור את ה 200-300 למרות שגםהתמונות האלה לא רעות בכלל אם אתה לא מגדילמעל 40% קרופ..באופן כללי אתה לא צריך להתבאס מהתוצאה כלובאופן כללי קשה להשוות בין דגמים בסיטואציותשונות צריך להשוות באותם נתוני צילום
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים מהניסיון שלי עם ה-F100, היא נוטה לבחור iso גבוה (לרוב 400) כשמצלמים ב-auto. עדיף לקבוע ידנית ל-iso 100.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.