עבור לתוכן

זקוק להמלצה למקבוק

Featured Replies

פורסם

אחותי מתחילה ללמוד צילום בבצלאל ומסתבר שכל סטודנט זקוק למקבוק.

אודה לכם אם תמליצו לי על המקבוק המתאים ביותר לעיצוב גרפי (אני מניח שזה מה שהיא צריכה)

ממה שביררתי בינתיים אני חושב שיספיק לה Macbook רגיל ולא את ה-Pro

תודה..

פורסם

מחייבים אותם לקנות Macbook? העבודה באמת מחייבת שימוש בתוכנות ייעודיות ל-Mac? עם אילו תוכנות בדיוק היא צפוייה לעבוד?

מה זה "עיצוב גרפי"? עבודה בדו מימד? תלת מימד? עיבוד תמונות בלבד?

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם "מחייבים" אבל מסתבר שזה הסטנדרט שם.

אין לי מושג עם אילו תוכנות היא מתכוונת לעבוד.

אני לא חושב שהיא תתעסק עם תלת מימד אלא רק עם תמונות.

פורסם

השאלה היא האם זה הסטנדרט מסיבות של אופנה ויומרנות או שזה הסטנדרט כי יש סיבה כלשהי בגינה צריך Macbook. אני שואלת את זה כי לטעמי רוב מחשבי ה- Macbook אינם משתלמים או מומלצים לרוב האנשים ואולי תוכלו לחסוך לא מעט כסף או לקנות משהו טוב יותר במקום.

כמו כן, מומלץ לברר בדיוק מה היא הולכת לעשות עם המחשב לפני שמשקיעים כלכך הרבה כסף. לצרכים מקובלים של עיבוד תמונות יספיק ה-Macbook הלבן (אני מדברת על הדגם הלבן המעודכן ביותר, זוהי האופציה הזולה ביותר שנמכרת כרגע). בין דגם זה לדגם ה-Pro ב-13.3" אין הבדלים משמעותיים מבחינת מפרט. לעוסקים בתחום הצילום והעיצוב הגרפי לעתים יש דרישות בנושא הרזולוציה ובמקרה שזה רלוונטי המחשב עשוי שלא לענות עליהן. גם בעניין זה, נדרש בירור עמוק יותר שכן אין לי דרך לדעת מהם הצרכים של אחותך.

פורסם

או מה התקציב שאותו היא מתכוונת להשקיע.

פורסם
  • מחבר

התקציב לא מוגבל - העיקר שהמחשב יענה על הצרכים

היא אומרת שהמרצה שלה אמר לה שהיא צריכים את ה macbook pro בגלל עניין של רזולוציה

פורסם

אם כך, מדובר על ה-Macbook pro ב-15.4" ומעלה. ה-Macbook pro ב-13.3" מגיע באותה רזולוציה של ה-Macbook. ה-Macbook pro 15.4 זמין עם רזולוציה של 1440X900 ואילו הגרסא ב-17.1" זמינה ב-1920X1200. אם היא צריכה רזולוציה כלכך גבוהה אולי כדאי בכלל לשקול נייח כי באמת שזה לא פרקטי במיוחד להסחב עם מחשב 17.1" לשום מקום.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהיא דיברה על ה-15.4 אינץ'.

האם יש סוגים שונים של macbook pro 15.4. או שיש רק דגם מסוים?

פורסם

יש רק דגם עדכני אחד שמיוצר ונמכר כרגע בשם macbook pro 15.4. הוא מגיע במספר קונפיגורציות כמובן (במקרה זה ההבדלים בין הקונפיגורציות מינוריים יחסית שכן אפל לא מאפשרת גמישות גדולה בתחום).

פורסם

לא עברתי על כל הלינקים הללו אבל הבדלים במחיר יכולים לנבוע מזה שמדובר בדגם הקודם שעדיין נמכר אצל מוכרים שניוניים (או שפשוט עדיין מוצג אצלם ולא בהכרח קיים במלאי) או מיבוא מקביל. העובדה שאפל לא משנים את שם המחשב עם עדכונו מקשה על ההפרדה בין הסוגים.

הדגם הזה כן נמכר בקונפיגורציות שונות עם הבדל אחד מאד משמעותי והוא כרטיס המסך, הייתי צריכה לציין את זה. כוונתי היתה שדברים כמו רזולוציה, יציאות והרבה פיצ'רים מסוג זה שניתנים לקינפוג אצל המתחרים אינם נתונים לבחירת המשתמש במחשבי Macbook כך שיש הרבה פחות מה להתבלבל בין האופציות.

היבואן הרשמי מוכר את המחשב במחירים של בין 10,000-13,000 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

תודה רבה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים