עבור לתוכן

Razer Carchasis vs Razer Megaledon vs more suggestions (up to 130 USD)

Featured Replies

פורסם

Hi,

I am going to buy a surrounded gaiming headset and I don't know which headset should I choose.. The razer carchasis cost 80 USD while the megaledon is 130 USD.. Does it worth the price?

I want it to be completely surround, high bases, and I want to hear from what direction is the enemy coming, so I could shoot him down :cool2:

More suggestions will be a gift:)

פורסם
  • מחבר

I don't think that the Razer gaming headsets are bullshit.. I've read too many positive reviews to think than it's some con. Besides, are those HD555 surrounded sound?

If it matters I'm planning to buy a good sound card.

פורסם

הרייזר אינן אוזניות סראונד אמיתיות, יש בהן שני דרייברים כבכל אוזניה אחרת, הם משתמשות בדרייבר שמדמה סאונד תלת מיימדי!

אם אתה קונה כרטיס קול טוב, אז עדיף באמת להשקיע באוזניה טובה כמו הסינהייזר או אודיו טכניקה AD700! ולקבל ביצוע סאונד טובים בכמה רמות, הן במשחקים והן במוזיקה!

ואם אתה קונה כרטיס קול כמו ASUS DX, אז יש בו אופציה כמו dolby headphone, שמדמה סאונד תלת מימדי כמו ברייזר, רק שאם אוזניה כמו AD700 זה ישמע הרבה יותר טוב!

אני משתמש באודיו טכניקה A900 ואני גם בלי כל התוספות האלו מקבל במה תלת מימדית מעולה, ושומע כל פיפס ומאיפה הוא בה במשחקים!

פורסם
  • מחבר

איזה אוזניות מומלצות בשילוב עם כרטיס קול עד 180 דולר (כנראה Asus Xonar 7.1)?

*שכחתי לציין שאני צריך שיהיה גם מיקרופון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים