עבור לתוכן

בית חכם...

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים!

המשפחה, בדרבון שלי, מעוניינת להפוך את הבית לקצת יותר חכם..

לכן פניתי אליכם לעזרה.. (בפורום הזה, כי פורום טכנולוגיה ירד מהפרק אחרי שהבנתי שזה פורום סוף-העולם-זה-מחר)

בנימה אופטימית זו, אשאל - האם אתם מכירים טכנולוגיות לבית חכם? בעיקרון אני רוצה לשלוט במפסקים (של אורות, של תריסים חשמליים, של החנייה, של הדוד החשמלי), להפיץ מדיה (סרטי HD ומוזיקה) לטלוויזיות בבית, לשלוט באינטרקום של הדלת כניסה, ואם אתם מכירים עוד דברים שיכולים להקל זה יהיה נחמד..

התכנית זה שיהיה מחשב שיטפל בזה ביחד עם שלט שאני או אקנה (הרמוני, למשל..) או טאבלט קטן עם מסך מגע שאתקין עליו תוכנה כלשהיא...

ובגלל שהמחשבים בבית לא משהו, הייתי רוצה לדעת אם כמו שמזרימים סרטים אפשר להזרים משחקים, הבנתי שטכנולוגיות הענן די מפותחות עכשיו..

תודה רבה לכל העונים!!!

כמובן שכסף הוא שיקול, כמה שיותר זול P=

פורסם

זול זה לא יהיה.

יש מלא אפשרויות

החל משליטה על מפסקי תאורה ועל עוצמת התאורה באחוזים

עד להדלקה אוטומטית של מכשירים ותאורה

וניהול מלאי במקרר

והורדה והעלאה של תריסים

והפעלה וכיבוי של הדוד

ואפשר אפילו לדעת איזה דלת פתוחה ואיזה לא

לדעתי אפשר גם לשלוט בברזים

ולהתחבר לכל זה דרך האינטרנט מהפלאפון

הזרמה של תכנים זה החלק היותר פשוט-מחשב בסלון\מחשב שרת ברשת מקומית עם איזה סטרימר

החלק הקשה זה לתכנן את הכול,ולהתקין ולחבר ושיעבוד ביחד

אם מכינים לבד-קשה יותר והרבה יותר תכנון

משתמשים ביעוץ חיצוני ולא מכינים דברים לבד-המון כסף

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין שעשית כל כך הרבה קליקים רק כדי להסוות ממני את הכתובת xD

בסך הכל אני פונה כאן לאנשים שמבינים דבר או שניים ויש להם ניסיון, בעוד שכתבה או בתי עסק הם או נייטרלים מידי או לא נייטרלים בכלל.

אני גם רוצה את זה HOME MADE, משיקולים כספיים, ובגלל שיש כל כך הרבה אופציות שגוגל מציג בחרתי לשאול כאן מה אנשים חושבים שעדיף =]

פורסם

מי שמשקיע כסף בבית חכם הוא טיפש.

פורסם

מי שמשקיע כסף בבית חכם הוא טיפש.

אז אתה בטח השקעת מליונים...

פורסם

אז אתה בטח השקעת מליונים...

אבוי, אני לא יכול לצאת מהבית עכשיו, ייקח לי הרבה זמן להשתקם מהתגובה שלך.

וכן, אני חושב שמי שמשקיע הרבה כסף בכדי שהוא לא יצטרך לקום מהספה כדי להדליק את האור, או שהוא אמריקאי או שהוא טיפש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים