עבור לתוכן

הארדיסק הכי אמין שקט וגדול עד ¤400, ומה אתם אומרים על Seagate ST3750528AS

Featured Replies

פורסם

שלום,

עד עכשיו יש לי הרדיסק 160GB ובחודשים האחרונים כבר אין לי בו מקום. עד עכשיו מצאתי מה למחוק כל פעם אבל עכשיו הכל מסודר ויפה ובכל זאת אין לי מקום להוריד דברים או לחלץ zipים חח, אז הגיע הזמן לשדרג.

כמו שאתם רואים מהמפרט שלי בצד אני לא מחפש ביצועי על, שיהיה בינוני+ זה יספיק לי, אבל לא 5200RPM ובאפר של 8, בכל זאת שיהיה מודרני אם אני כבר קונה.

חשוב לי מאוד האמינות - אני הולך להשאר עם הכונן הזה הרבה הרבה שנים לפי דעתי, ואני ממש לא רוצה הרדיסק שילך לי ממנו כל המידע, שזה יהיה ביאוס רציני במיוחד, אם יש הרדיסק/יצרן שנוטה להתקלקל יותר, אז גם אם הוא יותר טוב בכל פרמטר אני יעדיף לוותר עליו.

אני מאוד אוהב גם חלקי חומרה שקטים במיוחד ושצורכים מעט חשמל, ואני אוהב שהחומרה שלי היא מיצרנים שמתמחים בתחום הספציפי, במקרה הזה WD וSEAGATE, לעומת סאמסונג למשל שמייצרים כל דבר אפשרי.

ראיתי שבתקציב שלי נכנסים כונני 750GB, אז כל עוד לא עדיף 500GB מסיבות של אמינות, אני יעדיף לקנות 750.

ראיתי את הכונן Seagate ST3750528AS שנמכר ב370¤ בKSP, נראה נחמד מאוד אבל אין עליו אף ביקרות רצינית (לפחות לא מצאתי), אולי הוא הכונן בשבילי?

תודה

פורסם

ה-HD103SI של סמסונג הוא הכונן בשבילך. כונן ירוק בנפח 1TB שעולה רק 400 שקלים.

אמין כמו הכוננים המתחרים, לא יותר ולא פחות כי זה לא משהו שאפשר לדעת ולאבחן בקלות.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי את ההרידיסק הזה בזאפ וksp ואייבורי ואין אותו ב400¤, יותר בכיוון של 450... לא ציינתי את זה אבל 400 זה כבר עם החריגה ועם הכל.. חשבתי בהתחלה להוציא עד 300 אבל ראיתי שבתוספת קטנה מקבלים 50% יותר נפח אז אני מוכן לזה אבל לא יותר מ400¤. בכלל מבאס אותי להחליף את ההרדיסק אז לפחות שיהיה זול :bash:

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה :nixweiss: הם לא פרסמו בזאפ

אבל זה לא "בעייה" שזה רק 5200RPM או שזה מספר שלא אומר כלום? (אפילו הכונן שיש לי עכשיו הוא 7200RPM, הוא יותר מהיר באמת?)

פורסם

זה לא נורא, הביצועים עדיין אחלה.. וכפי שאמרת הביצועים פחות חשובים לך.

כשאני אומר אחלה אני מתכוון לביצועים טובים מאוד, הוא מתחרה ב-WD10EADS.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, סליחה על החפירה אבל הסמסונג הזה לא הכי נראה לי

הביצועים לא הכי חשובים, אבל התכוונתי שזה פשוט לא הפרמטר הכי חשוב כמו שלחלק פה בפורום.. אנשים קונים כוננים בנפח קטן רק למערכת הפעלה בגלל המהירות חח, אז את זה אני לא מחפש, אבל שהביצועים יהיו ממוצעים.. בטח לא יותר איטי ממה שיש לי כרגע. זה יהיה כונן ראשי שלי, לא כונן גיבויים שלא חשובה לו המהירות.

ואני גם מעדיף לקנות מksp כי יש סניף פה בפתח תקווה (ובסניף הזה הם נחמדים והכל), (או אפילו ivory שגם יש פה אבל השירות זוועתי) בשביל הסמסונג אני אצתרך לנסוע להרצליה, ואם אני אזדקק לאחריות זה גם יהיה סיפור.

ודבר אחרון, ממה שקראתי על הסמסונג הזה, הוא באמת קריר וחסכוני אבל רושמים שהוא גם רועש, לא יודע ביחס למה, אבל זה תמוהה לי שכונן כזה שומעים בכלל.

אז אני ישמח להמלצה אחרת, 500GB או יותר, מKSP (או אייבורי), מהירות 7200rpm ושיהיה בsata כמובן, עד 400¤ ואני ישמח לחסוך ולא לנצל כל שקל.

תודה רבה על העזרה בכל מקרה!

פורסם

ה-1TB שהמלצתי עונה בול על כל מה שביקשת ואפילו נותן מעבר לזה. זה EcoGreen F2 לעזאזל. :o

אתה מוזמן לחכות לתגובות נוספות, אני לא אמליץ בכח על מה שלא משתלם.

פורסם

עדכון דעתי:

ST31000528AS עכשיו נמכר ב-410 שקלים. פותח הת'רד- קפוץ על זה ב-SkyPC.

פורסם
  • מחבר

לא עדיף לי אולי Seagate ST3750528AS (כמו מה שהצעת רק 750GB, זה באמת אותו כונן או שה750 פחות טוב?) מksp, ככה אם הוא יתקלקל אני יוכל לנסוע 5 דקות לksp ולהחליף, מskypc זה יהיה סיפור לא? הוא גם עולה 43 שקל פחות.. שווה לקחת את הסיכון ולהוסיף 40 שקל בשביל העוד 250GB לפי דעתכם?

תודה

פורסם
  • מחבר

בואו נסכם את זה חח

הST3750528AS הוא כמו ST31000528AS רק 250GB פחות (אותם ביצועים, אותה חומרה?) ?

או שהוא משהו מיושן יותר / פשוט יותר / whatever

אם הST3750528AS הוא כמו הST31000528AS שמומלץ אז אני יקח את ה750

אם לא, אז אני יקח את הST31000528AS.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים