עבור לתוכן

לחבר דיסק קשיח חיצוני לPS3 ולמחשב בו זמנית זה אפשרי ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לדעת אם זה אפשר המצב הזה(המצורף בתמונה):

האם המחשב והקונסולה יזהו את ההתקן (HD חיצוני).

תודה רבה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

ההגיון שלי אומר לי שלא. אלא אם כן יהיה לך איזה בורר כזה שיגדיר מי מחובר בכל רגע נתון.

לא חושב שמכשיר אחד יכול לתת פקודה לכונן לשלוף לו מידע מסוים או לכתוב בו בזמן שמכשיר אחר שולח את המחט שלו לסרוק אזורים אחרים בצלחת ולעשות פעולה אחרת. לא נשמע לי שזה טכנית אפשרי..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה..

אז הפתרון הוא לנתק את אחד המכשירים ולחבר את השני, בכל רגע של שימוש.

פורסם

אכן.

גם בUSB HUB יש רק חיבור אחד שקולט את האחרים.

זה לא HUB של רשת.

אני אלך איתך יותר רחוק.

גם בדיסק עם כמה INTERFACEים (לדוגמא - FIREWIRE / USB / ESATA) - עדיין אי אפשר לחבר ל2 מקורות בו זמנית.

ליביו

פורסם

יש דיסקים שתומכים בזה, כל עוד אין לך אחד כזה אז לא.

פורסם

מעטים מאוד והם צריכים 2 ממשקי שליטה נפרדים מיוחדים.

בא נסכם שהדיסקים הביתיים החיצוניים הממוצעים (וגם אלו שקצת מעל) לא ממש תומכים בשום דבר קרוב.

ליביו

פורסם

האמת שכל כונן שתומך בCIFS או WAFS מאפשר את זה, לא יודע עד כמה הPS3 מוכן לעכל את זה.

כמו כן לא חסר ממירים כאלה:

http://www.techchee.com/2009/07/13/hitachi-simplenet-usb-nas-adapter-turns-usb-sticks-drives-sd-cards-into-nas/

שמאפשרים להשתמש בכוננים קיימים ככונני רשת למהדרין.

פורסם

אני לא כ"כ בטוח שהPS3 יקרא את א. ובקשר לב. - אין אופציה לקרא כונני רשת (למרות שזה היה יכול ליהיות מצוין - הייתי מחבר את הטרה החיצוני שלי ככונן רשת קבוע אם זה היה המצב)

ליביו

פורסם

האמת שכל כונן שתומך בCIFS או WAFS מאפשר את זה, לא יודע עד כמה הPS3 מוכן לעכל את זה.

כמו כן לא חסר ממירים כאלה:

http://www.techchee.com/2009/07/13/hitachi-simplenet-usb-nas-adapter-turns-usb-sticks-drives-sd-cards-into-nas/

שמאפשרים להשתמש בכוננים קיימים ככונני רשת למהדרין.

איפה אפשר לקנות ממירים כאלה בארץ?

תודה!

פורסם

רוב הראוטרים עם כניסות USB מאפשרים את זה.

ביחד עם ניהול מדפסות רשת.

ליביו

פורסם

לא נראה לי שאפשר כי ההגיון הישר אומר שאם היה אפשר אז כבר היו מוציאים משחקי PS3 פרוצים ממזמן..

פורסם

מה הקשר בין שימוש בדיסק קשיח חיצוני לבין משחקים פרוצים?

אין שום בעיה להשתמש בדיסק קשיח חיצוני ואני עושה את זה כמעט מיום יציאת המכשיר.

(כולל העברת שמירות , גיבוי המידע של הPS3 עצמו , העברת וידאוים ועידכוני FIRMWARE של הPS3)

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים