עבור לתוכן

שדרוג לוח אם מבוסס אינטל עד 350 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לוח שיהיה אפשר לבצע איתו OC, בשלב ההתחלתי המערכת הנוכחית תהיה עליו (מפרט בצד) ולאחר מכן שדרוג למרובע ליבה.

יש לי הרבה HDD'S, אז כמה שיותר חיבורי SATA, אין צורך בכרטיס מסך מובנה, יציאת אודיו איכותית עד כמה שאפשר וקירור טוב לצ'יפסט (ניסיון רע עם הצ'יפסט הנוכחי).

חנות מועדפת היא KSP אז אנא לבחור לוחות משם. (אבקש לא להשמיץ את החנות בדיון זה)

*אפשר לחרוג מעט בתקציב אם זה ממש הכרחי.

פורסם

מה רע בלוח שלך? תתחיל בביצוע האוברקלוק ותראה לאן אתה יכול להגיע.

פורסם
  • מחבר

הלוח שלי ספציפית בעייתי באוברקלוק, כמה כאב ראש עברתי איתו, עד שלבסוף הבנתי (עם עזרתו של מבין עניין) שהבעיה בפריט הזה ספציפית. ומעבר לכך אני מעוניין בקרוב לשדרג למרובע ליבה.

פורסם

אם כך עדיף לך לקנות איזה 790GX ו-Phenom 2 X2 550.

אבל עדיין הייתי בודק את עניין האוברקלוק בלוח שלך כי אולי זה מיותר ואולי אתה לא צריך להחליף לוח.

פורסם
  • מחבר

באמת שעניין הלוח הנוכחי נבדק אינספור פעמים, זה פשוט לא זה.

ובקשר להצעת הפנום, אני רוצה אינטל כי בינתיים אני מתכוון להישאר עם המעבד הנוכחי, ומעבר לכך, אני פשוט מעדיף אינטל (ואין לכך שום ביסוס)

פורסם

מרובע ליבות פשוט לא משתלם כרגע, חבל מאוד. שיהיה..

אם תקנה מאוחר יותר Q6700 אז יתאים לך P43 (גם לעכשיו). הכי זול שתמצא יהיה אחלה, יש ב-360 שקלים אפילו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, והשאלה האם לא עדיף P31 טוב מאשר P43 זול.

בקשר למעבד המרובע ליבה, אני אקבל Q6600 ברגע שאחי יחליף בחודשיים הקרובים לiCore

עריכה: הרגע נכנסתי לאתר וקראתי שהP43 הכי זול עולה 470 ש"ח, שזה הרבה מעבר לתקציב; אתה בטוח שהתכוונתי לP43?

פורסם

נכנסת לאתר? איזה אתר? :nixweiss:

יש ב-PCNOW לוח P43 ב-360 שקלים. אפשר למצוא דברים דומים בשאר החנויות אם כי לא ברובן.

פורסם
  • מחבר

החנות המדוברת היא KSP, כמו שכתבתי בפוסט הראשון אני מבקש לבחור דברים משם כי כל חנות אחרת היא לא אופציה.

ושוב כמו ששאלתי, האם באמת כדאי לקנות לוח 43 הכי זול או 31 יקר יותר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים