עבור לתוכן

מישהו נתקל בבאנצ'ים לכרטיסים חזקים (למשל 4890) על לוח עם PCI-E 1.0?

Featured Replies

פורסם

אני שוקל להחליף בעתיד הקרוב כרטיס מסך. יש לי לוח P35, שמן הסתם לא כולל חיבור PCI-E 2.0. הוא מתפקד מצויין, ואין לי כוונה להחליפו בקרוב, וגם המעבד (E8400 @ 3.95GHZ) לא יהווה צוואר בקבוק לשום דבר שאני יכול לחשוב עליו. ספק אני כנראה אחליף, אבל זה נושא לדיון אחר.

העניין הוא כזה: כל אתר באנצ'ים שיצא לי לראות תמיד בוחן רכיבים בתנאים אידאליים, כאשר אין שום דבר שיכול להגביל אותם. זה ברור ומובן, אבל אני קצת בבעיה שכן אף אתר שכזה לא יכול להגיד לי כיצד כרטיסי מסך שמיועדים לPCI-E 2.0 יתפקדו בפועל על המחשב שלי. היות ומדובר בהשקעה לא קטנה, אני לא מעוניין להסתפק בניחושים והערכות גסות של הפגיעה בביצועים עקב אפיק התקשורת המוגבל. כאן מגיעה השאלה: מישהו נתקל באתר שביצע בדיקה שכזו? לחילופין, יש כאן מישהו עם כרטיס מסך ברמה של 260GTX\4870HD ומעלה על PCI-E 1.0 שהשווה את הביצועים שהוא מקבל עם הבאנצ'ים הקיימים באינטרנט לאפיק 2.0?

פורסם

גם אם אני אמצא לך ביקורות של 4890 עם PCI-E 1.0 זה לא יעזור לך להשוואת עם ביקורת אחרות כי מדובר בדרייברים שונים ומערכות שונות...

אגב, איזה מסך יש לך?

פורסם

לי יש GTX285 על האפיר המדובר, הביצועים דומים מאוד להשוואות עד לרמה הדקיקה של סטיית תקן.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. המסך שלי הוא 22" (לא FHD), אבל לא נראה לי שזה נוגע איכשהו לשאלה ששאלתי. אני לא רוצה להכנס לדיון על עצם הכדאיות שבהחלפה בכל מקרה, רק רציתי לדעת למה אני יכול לצפות עם לוח האם שלי.

DJ, אתה לא מכיר במקרה אתר עם באנצ'ים מסודרים לעניין הזה?

פורסם

חיפשתי ולא מצאתי השוואות ( עיניין גם אותי )

תשובות שאנשים קיבלו בפורומים שונים בעולם דומות לתשובות שקיבלת פה... לא יהיה הבדל ביצועים...

אני אישית בדקתי את אחד מ-ה 4890 שלי ב OC ל 1GHZ אצלי ( PCI-E 2.0 ) ובלוח אחר עם אותו מעבד ( PCI-E 1.1 ) לא היה שום הבדל בבנצ'ים שבדקתי... גם לא בבנצ'ים של משחקים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים