עבור לתוכן

תקן ADSL קובע 7 מגה לשליחה, ו 1 לקבלה ?

Featured Replies

פורסם

אם כן, מדוע חברות ה אינטרנט מספקות הרבה פחות ?

אם לא, מה התקן קובע ?

פורסם
  • מחבר

טעות בפורום, מתנצל.

פורסם

סיבה אחת אין ביקוש כרגע ואם הם יציעו את זה אנשים ירצו וזה יעלה לספקים יותר כסף ממה שהם קוראים לו אינטרנט מהיר

ככה האנשים מרוצים חברות האינטרנט יכולות למכור במחיר שאין בגללו הפגנות וכולם שמחים

פורסם
  • מחבר

סיבה אחת אין ביקוש כרגע ואם הם יציעו את זה אנשים ירצו וזה יעלה לספקים יותר כסף ממה שהם קוראים לו אינטרנט מהיר

ככה האנשים מרוצים חברות האינטרנט יכולות למכור במחיר שאין בגללו הפגנות וכולם שמחים

זה אכן התקן ?

פורסם

משהו בסגנון אני לא סגור על זה אבל זה קצב מקסימלי בכל העולם נהוג לתת חבילות יותר איטיות

פורסם

אני לא יודע איך הגעת ל 7:1, כי לפי החישוב שלך, בחצי מגה אני אמור לעלות רק 9 ואני מעלה 12.

אני יודע שבחול קצב ה upload מהיר מאוד :P

פורסם

ה DOWN לא נקבע לפי ה UP עובדה אני מחובר עכשיו ב 750 / 112 וקודם הייתי על 1500 / 96 וזה לפי אתרים שבודקים את המהירות

נ.ב. פתאום שמתי לב לטעות בכותרת הכוונה היא ל 7 מגה קבלה ו 1 מגה שליחה לא?

פורסם
  • מחבר

ה DOWN לא נקבע לפי ה UP עובדה אני מחובר עכשיו ב 750 / 112 וקודם הייתי על 1500 / 96 וזה לפי אתרים שבודקים את המהירות

נ.ב. פתאום שמתי לב לטעות בכותרת הכוונה היא ל 7 מגה קבלה ו 1 מגה שליחה לא?

חיובי

פורסם

7 מגה ביט קבלה ואחד מגה ביט שליחה נשמע יותר כמו גירסה של אחרת של DSL (לדוגמא XDSL, SDSL) ולא לADSL

שאנו מכירים בארץ...

פורסם

אין שום קשר ....

הADSL מוגבל טכנולוגית 8Mbit Down / 1.5Mbit Up ... זה אפשרי אפילו לגלוש על התשתית של בזק אפילו עד תיקרת ADSL ,פשוט בזק לא מספקת כזה שירות כי זה יצור עומס גדול על מרכזיות בזק שלא יעמדו בו .

פורסם

7 מגה ביט קבלה ואחד מגה ביט שליחה נשמע יותר כמו גירסה של אחרת של DSL (לדוגמא XDSL, SDSL) ולא לADSL

שאנו מכירים בארץ...

בעע, התכוונתי לבייט, לא ביט...

פורסם

7 מגה בייט הורדה ?!

זה יותר מT1, זה T3.

פורסם

זה מה שמו מו התכוון לבייט ולכן הוא אמר שזה לא נשמע כמו ADSL קיצר התבלבלב לו קצת

פורסם

ADSL

8MBIT DOWNSTREAM

768KBIT UPSTREAM

גם אם תשב בתוך המרכזיה של בזק לא תצליח לגלוש במהירות כזאת. לי היה ADSL ללא הגבלה במשך כשנה והקצב המקסימלי אליו הגעתי היה כ-3.5MBIT DOWN וכ-600KBIT UP. המהירות המקסימלית ב-ADSL היא פונקציה של המרחק מהמרכזיה של בזק (כמובן שיש גם את ההגבלות של בזק וספק השירות)

פורסם

יש תקן DSL שהוא אכן מהיר כמו T1/3 קוראים לו XDSL.

בינתיים הוא ניסיוני ביותר ופועל באיזשהי עיר בארה"ב, ופועל בקצבים המוזכרים על קווי הנחושת הרגילים,

איך הם עושים את זה? שיטה חדשה של כיווץ ופתיחה במרמת החומרה מודם, עד כמה שאני זוכר במודם עצמו

יש שבב שמשתווה לאינטל 400MHZ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים