פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים סיבה אחת אין ביקוש כרגע ואם הם יציעו את זה אנשים ירצו וזה יעלה לספקים יותר כסף ממה שהם קוראים לו אינטרנט מהירככה האנשים מרוצים חברות האינטרנט יכולות למכור במחיר שאין בגללו הפגנות וכולם שמחים
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מחבר סיבה אחת אין ביקוש כרגע ואם הם יציעו את זה אנשים ירצו וזה יעלה לספקים יותר כסף ממה שהם קוראים לו אינטרנט מהירככה האנשים מרוצים חברות האינטרנט יכולות למכור במחיר שאין בגללו הפגנות וכולם שמחיםזה אכן התקן ?
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים משהו בסגנון אני לא סגור על זה אבל זה קצב מקסימלי בכל העולם נהוג לתת חבילות יותר איטיות
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים אני לא יודע איך הגעת ל 7:1, כי לפי החישוב שלך, בחצי מגה אני אמור לעלות רק 9 ואני מעלה 12. אני יודע שבחול קצב ה upload מהיר מאוד
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים ה DOWN לא נקבע לפי ה UP עובדה אני מחובר עכשיו ב 750 / 112 וקודם הייתי על 1500 / 96 וזה לפי אתרים שבודקים את המהירותנ.ב. פתאום שמתי לב לטעות בכותרת הכוונה היא ל 7 מגה קבלה ו 1 מגה שליחה לא?
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מחבר ה DOWN לא נקבע לפי ה UP עובדה אני מחובר עכשיו ב 750 / 112 וקודם הייתי על 1500 / 96 וזה לפי אתרים שבודקים את המהירותנ.ב. פתאום שמתי לב לטעות בכותרת הכוונה היא ל 7 מגה קבלה ו 1 מגה שליחה לא?חיובי
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים 7 מגה ביט קבלה ואחד מגה ביט שליחה נשמע יותר כמו גירסה של אחרת של DSL (לדוגמא XDSL, SDSL) ולא לADSLשאנו מכירים בארץ...
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים אין שום קשר ....הADSL מוגבל טכנולוגית 8Mbit Down / 1.5Mbit Up ... זה אפשרי אפילו לגלוש על התשתית של בזק אפילו עד תיקרת ADSL ,פשוט בזק לא מספקת כזה שירות כי זה יצור עומס גדול על מרכזיות בזק שלא יעמדו בו .
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים 7 מגה ביט קבלה ואחד מגה ביט שליחה נשמע יותר כמו גירסה של אחרת של DSL (לדוגמא XDSL, SDSL) ולא לADSLשאנו מכירים בארץ...בעע, התכוונתי לבייט, לא ביט...
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים זה מה שמו מו התכוון לבייט ולכן הוא אמר שזה לא נשמע כמו ADSL קיצר התבלבלב לו קצת
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים ADSL8MBIT DOWNSTREAM768KBIT UPSTREAMגם אם תשב בתוך המרכזיה של בזק לא תצליח לגלוש במהירות כזאת. לי היה ADSL ללא הגבלה במשך כשנה והקצב המקסימלי אליו הגעתי היה כ-3.5MBIT DOWN וכ-600KBIT UP. המהירות המקסימלית ב-ADSL היא פונקציה של המרחק מהמרכזיה של בזק (כמובן שיש גם את ההגבלות של בזק וספק השירות)
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים יש תקן DSL שהוא אכן מהיר כמו T1/3 קוראים לו XDSL.בינתיים הוא ניסיוני ביותר ופועל באיזשהי עיר בארה"ב, ופועל בקצבים המוזכרים על קווי הנחושת הרגילים,איך הם עושים את זה? שיטה חדשה של כיווץ ופתיחה במרמת החומרה מודם, עד כמה שאני זוכר במודם עצמויש שבב שמשתווה לאינטל 400MHZ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.