עבור לתוכן

כרטיס מסך עד 1000 ש"ח עם חריגה , איך לבחור?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לרוב הפורום יש כרטיסי מסך בסכומים גבוהים, כולם משחקים במסכים של 25'' ?

לפי כמה שהבנתי ועד כמה שאני יודע כרטיסי מסך בסכומים גבוהים נועדו בעיקר להחזיק מעמד הרבה זמן (הפעלת משחקים שיצאו עוד שנה).

תקן אותי אם אני טועה.

תודה.

• תגובות 35
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה טועה, משחקים ברזולוציות גבוהות דורשים כח עיבוד חזק וכרטיס עם "בשר". בשביל זה קיימים כרטיסים כמו שלי ושל אחרים פה

גיימינג איכותי תחת הגדרות גבוהות.

שנה בתחום כרטיסי המסך הוא הרבה מאוד זמן, וגיימר ממוצע מחליף כרטיסי מסך בדרך כלל בין חצי שנה לשנה על מנת להשאר מעודכן בטכנולוגיות האחרונות

פורסם
  • מחבר

אתה טועה, משחקים ברזולוציות גבוהות דורשים כח עיבוד חזק וכרטיס עם "בשר". בשביל זה קיימים כרטיסים כמו שלי ושל אחרים פה

גיימינג איכותי תחת הגדרות גבוהות.

שנה בתחום כרטיסי המסך הוא הרבה מאוד זמן, וגיימר ממוצע מחליף כרטיסי מסך בדרך כלל בין חצי שנה לשנה על מנת להשאר מעודכן בטכנולוגיות האחרונות

יכול להיות שהתגובה שלי תיהיה קצת חצופה , אבל תתעלם :) (ותודה על העזרה כמובן , זה עוזר)

אני חושב שאתה מדבר מחוץ לכל פרופורציה אפשרית.

אני לא גיימר , אני משתמש במשחקי מחשב כפי שרוב האנשים משתמשים.

אנשים שמחליפים כרטיס מסך של חצי שנה (כזה שעולה 1500 ש"ח) הם לא גיימרים , הם פשוט זורקים כסף.

אני עדיין מתקשה להאמין שכרטיס מסך ב 400 ש"ח מספיק למסך 19 , במיוחד אם אני מגדיר את המשחק ל HIGH ברזולוציה גבוהה.

השאלה היא כזאת: כל מי שקונה כרטיס מסך בסכומים של 1500 ש"ח , יש לו מסך 25+ ?

פורסם

השאלה לא רלוונטית, כי גם מי שיש לו מסך 26 או 32, רוב הסיכויים שמשתמש ברזולוציה של 1900X1200 (או 1900X1080)

והרזולוציה הזאת באה היום גם בחלק ממסכי ה 22 אינץ, וזה הדבר היחיד שקובע (לא הגודל הפיזי, אלא הרזולוציה)

אז נכון, יש רזולוציות יותר גבוהות, אבל הן באמת איזוטריות ובשבילן באמת צריך את הכרטיסים "הכי" שיש

פורסם
אני עדיין מתקשה להאמין שכרטיס מסך ב 400 ש"ח מספיק למסך 19 , במיוחד אם אני מגדיר את המשחק ל HIGH ברזולוציה גבוהה.

תכיר - Radeon HD4670\GF 9600GT ומה זה מגדיר ברזולוציה גבוהה, מסך 19'' והרזולוציה שלו.

השאלה היא כזאת: כל מי שקונה כרטיס מסך בסכומים של 1500 ש"ח , יש לו מסך 25+ ?

לאו דווקא, אבל תהיה בטוח שהוא משתמש ברזולוציה גבוהה ודורשנית לא פחות משל מסכים בגודל הזה.

אנשים שמחליפים כרטיס מסך של חצי שנה (כזה שעולה 1500 ש"ח) הם לא גיימרים , הם פשוט זורקים כסף.

זאת דעתך האישית, משחקים כל הזמן משתפרים וכל הזמן דורשים יותר כח, כמו כן בכל חצי שנה שוק כרטיסי המסך עובר שינוי גדול עם תוספת דגמים.

אם זאת אפשר גם כל שנה להחליף כרטיס ועדיין להנות מביצועים. (מאוד תלוי בדגם ובדרישות)

פורסם
  • מחבר

במסך 19 , רזולוציה גבוהה לא תשפר את האיכות (יותר פרטים וכו') ?

בהנחה שכרטיס מסך של 400 ש"ח ושל 1000 ש"ח מריצים את כל המשחקים במסך 19 ,

איזה יתרון אני מקבל מכרטיס ב1000 ש"ח+ (פשוט זה בתקציב).

אם אני לא מקבל שום יתרון , אני הולך על כרטיס של 400 (שזה 9500GT או משהו כזה).

פורסם

אתה מקבל הבטחה שגם משחקים חדשים בשנתיים הקרובות יעבדו חלק.

(חוץ מאם פתאום כל המשחקים ב 2011 יצאו ב DX11 ואז כולנו נידפק -> סבירות אפסית)

פורסם

9500GT חלש...

למסך שלך לך על HD4830 שעולה 430 שקלים...

מה תקבל בכרטיס ב 1000 שקל ? כניראה שעוד FPS שהעין שלך לא תשים לב אליו...

HD4830 הוא הפתרון לרזולוציה הזאת...

עריכה,

זה שמעליי... אתה לא מקבל שום הבטחה על שום דבר... מחר עלול לצאת משהו שיפיל כל כרטיס בשוק לקרשים...

נכון להיום אנחנו לא במגמת עליה, אחרי שקרייסיס יצא ב 2007 (?) לא יצא שום משחק כבד ממנו...

HD4830 יהיה מעולה.

פורסם

במסך 19 , רזולוציה גבוהה לא תשפר את האיכות (יותר פרטים וכו') ?

מה גבוהה, יש הגבלה, והגבוהה ביותר שאתה יכול יחסית לעוצמות הכרטיסים החדשים בשוק - נמוכה.

פורסם
  • מחבר

אם כרטיס מסך של 1000 ש"ח מבטיח לי שכל המשחקים יעלו לי בשנתיים הקרובות , אז למה ללכת על כרטיס ב 400 ש"ח?

אני לא מתכוון לקנות מחשב ועוד שנה לשדרג אותו , אני קונה אותו פעם אחת.

ותודה על העזרה :)

פורסם

שום דבר לא מובטח.

פורסם
  • מחבר

שום דבר לא מובטח.

בחומרה שום דבר לא מובטח , אני מדבר בקירוב.

כרטיס של 1000 אמור להחזיק הרבה יותר זמן ולפעול יותר טוב במשחקים כבדים (במסכים של עד 20 אינץ') לעומת כרטיס של 400 , אני טועה?

פורסם

מן הסתם. אבל שוב, הכל תלוי בדרישות שלך ומהציפיות שלך מהחומרה.

פורסם
  • מחבר

מן הסתם. אבל שוב, הכל תלוי בדרישות שלך ומהציפיות שלך מהחומרה.

מן הסתם = אני טועה / צודק ?

הציפיות:

כל המשחקים הכי חדשים יפעלו ללא שום בעייה.

משחקים שיצאו בעוד שנה יפעלו מצוין (במקרה כי חמור , משנים הגדרות ל med+)

משחקים שיצאו בעוד שנתיים יפעלו בצורה סבירה (הגדרות low + )

פורסם

אתה צודק.

והציפיות שלך הגיוניות בהחלט, כרטיס כמו שהוצע מצויין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים