עבור לתוכן

איך להתגבר על השפעת ?

Featured Replies

פורסם

2pills.JPG

כל השבוע הזה הייתי חולה.

מיום ראשון התחיל שיעול קל. יום שני התעוררתי חולה אנוש מת עם:

- נזלת

- שיעול יבש כואב רצח (כל נשימה עמוקה הייתה גוררת מין "טריגר" של סדרת שיעולים כואבת)

- בחילות

- סחרחורות

- חולשה כללית בכל הגוף

- חום 38.5

לא עבדתי כל השבוע ולא מצאתי לעצמי מקום במיטה, צד ימין, צד שמאל, כל צד היה לא נוח והרגשה זוועה של בא לך למות רק להיפטר מהשפעת הזאת.

הלכתי לרופא, זה אומר לי "שבוע אתה נח בבית (קיבלתי 5 ימי מחלה) ומה שאתה כבר עושה, תמשיך עם זה. שלום" :s05:

מסתבר שהוא צדק. הבוקר התעוררתי 4 ימים לאחר תחילת הסיוט ואני כמעט בריא למעט חום של 37.0 שאני בטוח שייעלם עד יום ראשון ועם כמעט ללא שיעול. כל שאר התסמינים נעלמו כליל.

אז מה עזר לי ? כמה דברים:

1) "דקסמול קולד". החבילה מחולקת ל4 קופסאות. שלוש של כדורים כחולים ליום וקופסה רביעית של כדורים אדומים ללילה. אשכרה מאטריקס

כל 4 שעות במשך הימים האחרונים לקחתי כדור כחול ולפני השינה 2 כדורים אדומים.

אתר היצרן: http://www.dexamol.co.il/category/dexamol-cold

עלון לצרכן: http://www.dexamol.co.il/files/allonim/coldday&night.pdf

2) כדורים של ויטמין C בריכוז 500mg. שני כדורים כאלה לאחר ארוחת בוקר בתחילת כל יום לעזור למערכת החיסון לתת בראש לחיידקים.

3) חלב עם דבש. גם מחמם , גם טעים ומסתבר שגם עוזר.

זהו. שום דבר מעבר לזה והשפעת נעלמת כלא הייתה תוך 4 ימים.

אז זה הניסיון האישי שלי.

מה הניסיון שלכם ?

שימו לב להזכיר מה לקחתם (תרופות רגילות/סבתא, הכל הולך ותוך כמה זמן חלפה המחלה לגמרי).

פורסם

אז זה למה לא היו הרבה נעילות בזמן האחרון. ;D

סתם, מה שלי עוזר זה לשתות תה רותח ולצעוק תוך כדי: תשרפו חיידקים בני-***, הא, איך זה מרגיש עכשיו?! (לא, ברצינות.)

פורסם

36.9 זה בריא ... ו38 היו שולחים אותי לבית ספר ... :angryfire:

פעם אחרונה שחליתי הייתי חייב לתפקד אז לקחתי גם דקסמול ועוד כל מיני שטויות לפתוח את האף וכו... (יש לי כל מה שאני רוצה בארון תרופות ובמקרר, שני ההורים שלי רופאים) אבל לרוב אני פשוט נותן לזה לעבור מעצמו, כי תרופות זה לא תמיד הכי בריא.

פורסם

בצל.

בתאבון.

פורסם

לשכב במיטה ולנוח במשך מספר ימים. לא מאמין בלקחת ויטמין C או משהו כזה

בנוגע לדקסמול (קולד ו/או סינוס), הוא לא עוזר לי לנזלת, לא עוזר לי להרדם (הזה של הלילה)

אלא רק עוזר לכאבי ראש (שנדירים, אם אני שותה מספיק מים) ומוריד חום (זה לא מטפל בכלום, רק מעלים את התסמינים)

ואגב, בדר"כ זה לא שפעת אלא סתם הצטננות (The Common Cold), אם כי נדיר יחסית בקיץ אז אולי זאת באמת הייתה שפעת

פורסם

שפעת זה וירוס- לא חיידק.

חלב עם דבש מדכא שיעול- "מרכך" ומגרז את הגרון...

דקסמול קולד משכך כאבים ותסמיני שפעת (נזלת וכו'...) לא ממש מרפא.

מה שכן מרפא זה איזה חומר שהגוף מיצר לבד, ולוקח לו סביבות השבוע לחסל את כל המנייקים הקטנים שעושים בעיות. מה שאתה יכול לעשות זה רק לשכב לנוח, לנסות להקל על הסימפטומים (רצוי בלי כדורים משככי כאבים כי הם גם מאיטים את העבודה של המערכת החיסונית קצת) ולתת לגוף לעשות את העבודה.

פורסם

מחזק^

ומאחר וכל הדקסמול קולד ושאר התרופות הדומות עוצרות את הנזלת, הן לא בהכרח טובות (בנזלת אתה נפטר מהרבה מזיקים), תגביל את עצמך קצת.

בנוסף, 37 מעלות נכון להיות זה לא בהכרח רע ויכול להיות שאפילו תקין. שים לב שבחוץ חם ולכן טמפ' הגוף שלך באופן טבעי - עולה.

פורסם

שיעול, גרון כאב \ דלקת גרון - בבוקר דבש, במהלך היום שום ושתי שוטים של ערק לפני השינה! תמיד עוזר!

בצל, שום ושתיה חריפה כמעט תמיד יעזרו...

פורסם

לא כמעט.

וערק? :P

פורסם

חבר שום תרופות לא יעזרו פה ,עם זה שפעת מבוססת וירס אין לך מה לקחת תרופות ,וגם לא תרופות סבתא ,הדבר היחידי שיעזור לך פה זה לספק לגוף אנרגיה ,וזה לאכול טוב ,אולי לקחת ויטמינים ,ולשתות הרבה ,תמיד לשתות הרבה .

בנוסף עם הכאב בלתי ניסבל ,כך איזה משכך כאבים ,אבל זה רק פתרון לכאב ,זה לא אומר שהמחלה תחלוף מהר יותר .

פורסם

מישהו יכול להסביר אחת ולתמיד מה זה וירוס לעזאזל?

אם זה לא יצור חי אז מה זה?

ניסיתי לקרוא באינטרנט מלא פעמים אבל אני פשוט מתעייף באמצע מהכמויות של החפירות

פורסם

מישהו יכול להסביר אחת ולתמיד מה זה וירוס לעזאזל?

אם זה לא יצור חי אז מה זה?

ניסיתי לקרוא באינטרנט מלא פעמים אבל אני פשוט מתעייף באמצע מהכמויות של החפירות

כן ולא ,הוא עומד על המון מההגדרות של יצור חיי אבל הוא לא מבצע רבייה בעצמו ,לכן הוא לא נחשב יצור חיי (יש עוד הרבה סיבות אבל זה על קצה המקל)

בקיצר ב ארץ עיר אסור להישתמש בזה ב ו'

פורסם

כל החיים שליאני אוכל פעם בכמה ימים שן שום וכל בוקר אני שותה מיץ לימון טרי סחוט.

15 שנות חיים- אפילו לא שפעת אחת.

פורסם

כל החיים שליאני אוכל פעם בכמה ימים שן שום וכל בוקר אני שותה מיץ לימון טרי סחוט.

15 שנות חיים- אפילו לא שפעת אחת.

בחור ,ברגע שאתה תידבק אתה הולך לאכול אותה קשה .

פורסם

בחור ,ברגע שאתה תידבק אתה הולך לאכול אותה קשה .

בעזרת השם ישבתי עם בני אדם חולים, דיברתי איתם, התעטשו/השתאלו לידי ויותר מצינון בינוני המחלה לא התפתחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים