פורסם 2009 ביולי 3116 שנים אהלן קניתי מחשב חדש והזמנתי 9800GT אבל ברגע האחרון החלפתי לGTS250...זה היה מהלך חכם?ל9800GT היה D-SUB ו1GB אבל צ'יפסט פחות מתקדםלGTS250 אין D-SUB ויש לו 512MB ויש לו צ'יפסט מתקדם יותר..לא הגיע עם הGTS250 מתאם DVI-HDMI. זה אומר שאי אפשר לעשות את זה או שאם אני אקנה מתאם אני אוכל לחבר את המחשב כHDMI?וגם לא הגיע כבל כדי שאני אוכל לחבר את הS/PDIF של הכרטיס קול לכרטיס מסך. זה אומר שאי אפשר?מה אומרים?
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים 250GTS זה באצם 9800GTX+ תחת שם אחראז מן הסתם ה250GTS טוב יותרולגבי הDVI וכל הדברים הנלווים זה כבר תלוי של איזה חברה הכרטיס ומה הבאנדל שלו.
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים מחבר הבאנדל די גרוע, מתאם DVI-VGA וזהו בערך....בקיצור הורדתי את הMANUAL אבל אני לא הצלחתי להבין אם לגרסא שיש לי יש אפשרות לחבר S/PDIF או לא...
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים ^^^הכרטיס מוצאי קול דרך HDMI (עם S/PDIF ) - לא משנה מאיזה חברהמאוד מוזר שלא קיבלת מתאם DVI-HDMI כי צריך את המתאם המקורי של nvidia אם רוצים להוצאי קול דרך HDMIמציעה לך להתקשר לחנות ולשאול אותם למה לא קיבלת את הבאנדל
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים מחבר שאלתי באמת כשלקחתי את המחשב ואמרו לי שככה קיבלו אותו מהסוכן/יבואן שלהםאני מכיר את הבן אדם לא נראה לי שהוא גנב לי את המתאם. מה לעשות?וזה לא רק המתאם שחסר זה גם הכבל שמחבר את הלוח אם לכרטיס מסךעריכה:גם כתוב על הקופסא שזה כל הבאנדל. כבל חשמל, כבל HDTV ושני דיסקים
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים מחבר מי אמר שאני מצפה?אני שואל אם אפשר לחבר את הכרטיס מסך לS/PDIF של הלוח אם ואז לחבר מתאם DVI-HDMI.ואם כן איפה אני משיג את הכבל ואת המתאם
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים אני שואל אם אפשר לחבר את הכרטיס מסך לS/PDIF של הלוח אם ואז לחבר מתאם DVI-HDMI.כןבכל מקרה כדי להיות בטוח, תוודא שלכרטיס מסך+כרטיס קוליש S/PDIFואם כן איפה אני משיג את הכבל ואת המתאםיש בכל חנות מחשבים, תבקש מתאם HDMI תואם למתאם המקורי של nvidia
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים מחבר כןבכל מקרה כדי להיות בטוח, תוודא שלכרטיס מסך+כרטיס קוליש S/PDIFלפי המניואלים יש לי. לא כתוב במפורש על החלקים.איך אני מבקש כבל שמחבר את הS/PDIF? איך קוראים לכזה כבל?
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים SPDIF Internal Digital Audio Cable, 2-Pin to 2-Pin פעם היו משתמשים בכבל הזה לחבר CD-ROM לכרטיס קול.
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים חיבור הCD לכרטיס הקול היה באמצעות כבל עם 3\4 חוטים.ה-4פין\3חוט שימש חיבור אנלוגי לכרטיסי קול (לא דיגיטלי). קרא פה: http://store.a2zcable.com/pcl48.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.