עבור לתוכן

איך להציל בחורה מערס? (20+)

Featured Replies

פורסם

קצת קרדיט לבחורה, תאמין לי הן לומדות להגן על עצמן מהדברים האלה בדיוק חיש מהר.

אם היא באמת רצתה לצאת מזה, תאמין לי שהיא היתה יוצאת מזה די בקלות. (הולכת לשירותים ולא חוזרת. הולכת לדבר בטלפון ולא חוזרת, זורקת הערה שהערס יבין שהוא לא רצוי).

באמת שמצטרף לכולם.. אין מה להתערב..

תראה את זה מהצד השני, נניח ראית בחורה שנראת לך חמודה והתיישבת לדבר איתה, אתה מספר לה על חייך, ופתאום בשיא השוואנג איזה מישהו שישב לידכם בחצי שעה האחרונה.. מתחיל לצעוק עליה "דנה, מה נשמה... שנים..." וכדומה, לא היית מתעצבן?

long story short

אם היא באמת היתה רוצה לצאת מזה, היא היתה יוצאת מזה בקלות.

• תגובות 114
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תגיד לי, אתה מטומטם?

קראת בכלל את השירשור שאתה מחרטט לי במוח משהו שכבר הערתי עליו איזה 4 פעמים?

פורסם

IG וסתם מישהי מהאוטובוס sitting in a tree, k-i-s-s-i-n-g

;D

פורסם

אישית לא הייתי מכניס את עצמי למצב של להתערב למישהו בניסיון (אפילו אם נואש ומגעיל ומעצבן) התחלה...

אני חושב שאפילו אם זה מעצבן אותך, לא צריך להיות לך איכפת.. אם היא מספיק חכמה היא תעיף אותו קיבינימאט ואם לא - אז היא תתמודד עם זה ולא אתה.

ולא אני לא בנאדם רע שלא איכפת לו מאף אחד, פשוט זו אחת מהסיטואציות שאין לך יותר מידי שליטה עליהם ואתה גם לא תרצה להיכנס באמצע כי בדרך כלל ייצא לך מזה רק רע.

אני הייתי אומר להתרחק ולא לנסות להיות גיבור או ג'נטלמן - כי אנחנו לא בסרט.

+1

דוגרי לא קראתי את אפחת מהתגובות שמעלי אבל... אם אין לך טייץ וגלימה אל תחשוב על "להציל" (כמובן שאני אל מדבר על מישהי שעוברת אונס או מישהו נשדד וכו')...

אתה לא יודע מה הולך לה בראש, אתה לא יודע מה הולך לה בראש, אם אתה לא רואה קריאה ודאית לעזרה אל תתערב.

יכול להיות שדווקא הערס הזה יהיה אהבת חייה ויהיה להם נורא טוב ביחד. אולי הוא בחור טוב דווקא ותתפלא, יש (לא בדיוק כמו פחתולים אבל יש) וכו'

אתה לא יכול לדעת לעולם את מי "להציל" במקרה זה או לא.

חייה ותן לחיות.

+1

אם הבחורה נמצאת בכזאת "מצוקה" כמו שאתה מתאר/חושב/מדמיין/מקווה, היא כבר תדע להציל את עצמה.

לדוגמה, לא פעם ולא פעמיים הייתי "החבר" של ידידות שלי בזמן שאיזה ערס נדבק אליהן ולא הרפה. אבל זה היה כמובן ביוזמתה, לא באתי באמצע הרחוב לבחורה שאני לא מכיר ואמרתי למישהו שמדבר איתה "מה נראה לך שאתה עושה? זאת חברה שלי, עוף עוף מפה!" :nono:

אני בהחלט אשקול לעשות את זה, אם אי פעם אני אחליט שבא לי לראות איך זה להידקר ע"י ערס.

נ.ב.

ברור שלא קראתי את 5 העמודים האלה, בקושי קראתי את העמוד הראשון. הבנתי שזה ת'רד עם בעיקר תגובות ילדותיות, וויתרתי על הקריאה שלו...

עמכם הסליחה אם כרגיל אחרי 5 עמודים נושא הדיון הפך להיות "על מה אתם מאוננים, תמונות של בחורות או תמונות של כרטיסי מסך".....

פורסם
  • מחבר

IG וסתם מישהי מהאוטובוס sitting in a tree, k-i-s-s-i-n-g

;D

<מוציא קוצים מהגב>

עמרי, עזוב את השירשור- תקרא את ההודעה הראשונה...

פורסם

תגיד לי, אתה מטומטם?

קראת בכלל את השירשור שאתה מחרטט לי במוח משהו שכבר הערתי עליו איזה 4 פעמים?

יכול להיות, אבל אתה זה שאוכל כפאות כמו ילד בן 12, ולדעתי ההתפתחות המנטאלית שלך לא עברה את הגבול הזה אם אתה מתגונן ככה.

מה לא הבנת? לדעתי אתה אדיוט שאכלת סרט על עצמך בסיטואציה שלא קשורה אלייך בשום מצב.

ומי אתה לעזעזל שתקרא לי מטומטם, אתה מכיר אותי, אתה יודע מי אני.. לך לתחנת האוטובוס חפש עלמות להציל. ותשאר שמה. וכן קראתי את כל השרשור המיותר הזה. ולכן הגבתי כפי שהגבתי..

בכל אופן, אתה ילד קטן ללא בטחון עצי ומעל הכל עוד מתנשא (על הבחור ממקודם שהוא רק בן 18, מה אתה בן 3?, מאיפה נפלת תגיד לי..)

יום טוב,

מקווה שתפול מהעץ שאתה יושב עליו..

פורסם

+1

+1

אם הבחורה נמצאת בכזאת "מצוקה" כמו שאתה מתאר/חושב/מדמיין/מקווה, היא כבר תדע להציל את עצמה.

לדוגמה, לא פעם ולא פעמיים הייתי "החבר" של ידידות שלי בזמן שאיזה ערס נדבק אליהן ולא הרפה. אבל זה היה כמובן ביוזמתה, לא באתי באמצע הרחוב לבחורה שאני לא מכיר ואמרתי למישהו שמדבר איתה "מה נראה לך שאתה עושה? זאת חברה שלי, עוף עוף מפה!" :nono:

אני בהחלט אשקול לעשות את זה, אם אי פעם אני אחליט שבא לי לראות איך זה להידקר ע"י ערס.

נ.ב.

ברור שלא קראתי את 5 העמודים האלה, בקושי קראתי את העמוד הראשון. הבנתי שזה ת'רד עם בעיקר תגובות ילדותיות, וויתרתי על הקריאה שלו...

עמכם הסליחה אם כרגיל אחרי 5 עמודים נושא הדיון הפך להיות "על מה אתם מאוננים, תמונות של בחורות או תמונות של כרטיסי מסך".....

חומר לחתימה :P

פורסם
  • מחבר

OK, בקשה חדשה- אנשים עם יכולת הבנת הנקרא של ילדים בני 3 מתבקשים ללכת לטיפול ולא להספים את הדיון בהודעות לא קשורות לכלום, ולא להמציא תסריטים משלהם למיקרה שלי (כמו ללכת לשירותים באוטובוס או לברוח לפלנטה אחרת או לבנות עיר מיניאטורית עם רחובות ובניינים רבי קומות על 4 מושבים וכו').

פורסם

לשנייה הייתי בטוח שמדובר ברכבת, ולא באוטובוס. בכל מקרה, אני עדיין בשלי, בחורות יודעות להגן על עצמן, ואם עוד לא למדו, אז עדיף מאוחר מאף פעם. כי ערסים יש ויהיו תמיד, ולדעת לנפנף אותם זה בהחלט משהו שצריך לדעת לעשות, למרות שבדרך כלל זה בא לבנות בטבעיות..

פורסם
  • מחבר

FFS חפרתם.

לא נדלקתי עליה ולא רציתי להתחיל איתה. הם ישבו מאחורי והערס עשה לי חור בראש עם הBS שלו במשך כל הנסיעה. הבחורה ניסתה לרמוז לו (ע"י התעלמות בהתחלה, תשובות קצרות ללא אינפורמציה שתפתח שיחה והערות לגבי החבר שלה) שהיא לא מעוניינת בו והוא סתם מציק לה (ראבק, אני לא מטומטם.. אני מסוגל לקלוט מתי בחורה מרגישה לא בנוח וסתם מציק לה משהו...)

הייתי סובל בשקט אם הם היו חברים ומנהלים שיחה בינייהם (משהו עם פואנטה ולא סתם כאב ראש בשבילי... ולא שאני מאזין לשיחה- עצם זה שיש שיחה ולא מונולוג לא מפריע לי וכל עוד לא צועקים אני יכול גם לישון בשקט), אבל גם אני סבלתי וגם הבחורה סבלה והערס מטומטם.

כל עוד הסוס הלבן שלי במוסך והשריון בפוליש אני לא מחפש בחורות להצלה... בסך הכול רציתי להפסיק את "שיחה" שלהם בצורה אלגנטית כלשהי שלא תראה התערבות לשם ההתערבות (מה שמוביל לדקירות וכו') ובצורה שגם הבחורה תוכל להסתדר איתה (לא מסתמכת יותר מידי על התגובה של הבחורה)

ועוד דוגמא לאנשים שמתעלמים מהבקשה של 20+אף בחורה לא אוהבת שערס זר ומבוגר (יחסית) מתיישב לידה ומתחיל לז*ן לה את השכל עם פילוסופיית החיים שלו במשך איזה 45 דקות. אפילו בתור פאטיש זה OVER KILL.

פורסם

הערס עשה לי חור בראש עם הBS שלו במשך כל הנסיעה.

אחרי זה איזה 20 דקות נהייה לי חבל על הבחורה (שכנראה לא היה לה נעים להעיף אותו בצורה ברורה מספיק) ורציתי לזרוק לה או לו איזה משפט כדי שהוא יעזוב אותה בשקט- אבל עם טאקט.

:s05:

פורסם

אף בחורה לא אוהבת שערס זר ומבוגר (יחסית) מתיישב לידה ומתחיל לז*ן לה את השכל עם פילוסופיית החיים שלו במשך איזה 45 דקות. אפילו בתור פאטיש זה OVER KILL.

אז בוא אני אגלה לך סוד קטן ,הן (לא כולן אבל רובן הגדול) אוהבות את זה מאוד ,מהסיבה הפשוטה שזה נותן להןהרגשה שהן מושכות והעולם מסתובב סביבן ,ועוד הן גם אוהבות (בעיקר עם אמרתה שהיא ניראתה כאילו אין לה עוד 18 ) בחורים גדולים מהן ,זה תמיד כך ,רוב הילדות בנות 16 בשכבה שלי (שהיינו בני 16) היו יוצאות עם חיילים גדולים מהן באיזה שנתיים שלוש ,והן עוד חשבו שזה מצב נורמטיבי .

פורסם
  • מחבר

:s05:

לא רציתי להראות מנייק בהודעה הראשונה :P אכן נהיה לי חבל על הבחורה אבל זו לא הסיבה הבלעדית שבגללה רציתי להתערב...

אז בוא אני אגלה לך סוד קטן ' date='הן (לא כולן אבל רובן הגדול) אוהבות את זה מאוד ,מהסיבה הפשוטה שזה נותן להןהרגשה שהן מושכות והעולם מסתובב סביבן ,ועוד הן גם אוהבות (בעיקר עם אמרתה שהיא ניראתה כאילו אין לה עוד 18 ) בחורים גדולים מהן ,זה תמיד כך ,רוב הילדות בנות 16 בשכבה שלי (שהיינו בני 16) היו יוצאות עם חיילים גדולים מהן באיזה שנתיים שלוש ,והן עוד חשבו שזה מצב נורמטיבי .

[/quote']

הן אוהבות את זה במקומות שבהן הן יכולות להעלם כשבא להן, ובד"כ הן משתפות פעולה ומפלרטטות עם הערס כדי לראות לאיזה מקומות הזויים הגיגי החוכמה שלו יגיעו. במצב שהיה זה היה סתם מציק והיא ממש לא שיתפה איתו פעולה.

קיצר, תפסיקו לטחון את הסיטואציה. תנו הצעות לפתרון הבעיה.

פורסם

אתה לא צודק!

אין מה לעשות פה.

כמה שהן פחות מנוסות ככה הן יותר אוהבות ערסים אין מה לעשות וזה מסיבה נורא פשוטה. בטחון עצמי. לערסים יש עודף, לכאלו שבאים להתייעץ בפורום לגבי איך לפנות אליה יש חוסר.

די פשוט.

פורסם

אתה רואה , אתה מנסה ל"סבן" אותי ( חחח ) אתה היית צריך לעשות כמו הערס ההוא שהוא ניסה ל"סבן" את הבחורה לך תדע אולי היה יוצא לך מימנה משהו , ממני מקסימום תוציא את הלשון ( :P )

:biglaugh:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים