עבור לתוכן

איך להציל בחורה מערס? (20+)

Featured Replies

פורסם

תמיד אפשר לשלוח את התוכי על שניהם... רק קח בחשבון שתצטרך לשלם עליו כמו על נוסע נוסף, IG.

• תגובות 114
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ובבלימה הכלוב יעוף על הכוסית והערס יחליט להציל את כבודה של הכוסית וידקור אותך והכוסע תיתן לערס לנשנש טאקו ורוד.

פורסם

סתכל טוב אל תמונה של אייגרוש (מימין) ותעשה לערס את אותו דבר פעם הבא

פורסם

איזה דיון מפגר...

חבר'ה אתמול ראיתי ערס דורך על נמלה, ולא ידעתי מה לעשות כדי להציל את הנמלה ולקוואת שהיא תתן לי קצת סוכר בלילה...

מה אתם ההיתם עושים!?!$%#??

פורסם

במקרה שלך אין מה לעשות הנמלה כבר נדרסה :'(

פורסם

IG, זה לא האחריות שלך להציל בחורה מערס. היא הייתה צריכה להציל את עצמה ולהגיד לו "אתה לא מעניין אותי ואני רוצה להפסיק את השיחה עכשיו."

אם אתה רוצה להתחיל איתה ולהשיג משהו מעבר ללהציל אותה (ולגרום לה להיות עוד יותר פאסיבית ותלותית כשהערס הבא יציק לה) זה כבר סיפור אחר.

פורסם
  • מחבר

זה אני הייתי עם ה"אהבת חייה" ושמע, אתה אפעם לא יכול לדעת...

אל תשתמש בדנה. תשתמש במשהו פחות מעורר חשד, נגיד ציפורה או שיפרה.

צ'מע, הערס היה דלביוב רציני והבחורה נשמעה לי די נחמדה (סבלה אותו יותר מחצי שעה, כדוגמא...). בשלב מסויים היא אפילו אמרה לו שיש לה חבר וזה לא הטריד אותו יותר מידי... ה"אהבת חייה" לא ריאלי במיקרה הזה.

רוחל'ה.

אפשר גם להשמיט את השם' date=' ולדפוק לה איזו קריצה תוך כדי שהוא בהלם ונועץ דווקא את המבט בה, ככה, אם העניינים ממש הולכים לאיבוד.

Save the day, IG!

[/quote']

כבר כתבתי שלא יכולתי ליצור איתה קשר עין...

IG, זה לא האחריות שלך להציל בחורה מערס. היא הייתה צריכה להציל את עצמה ולהגיד לו "אתה לא מעניין אותי ואני רוצה להפסיק את השיחה עכשיו."

אם אתה רוצה להתחיל איתה ולהשיג משהו מעבר ללהציל אותה (ולגרום לה להיות עוד יותר פאסיבית ותלותית כשהערס הבא יציק לה) זה כבר סיפור אחר.

זו גם לא האחריות שלך לתת להגיב לי בצורה חסרת עניין בלי לקרוא את השירשור.

וזה ממש לא קשור לתלותיות. היא היתה בחורה נחמדה מאיזה מושב שלא רצתה לעשות בלאגן והערס היה ממש דביק.

פורסם

למה 20+?

כשתגיעו לגיל הזה תבינו. אם עדיין לא הגעתם (בעיקר מנטאלית)- בבקשה לא להגיב.

לסיפור:

אני נוסע היום באוטובוס ובשלב מסויים איזה ערס מטומטם (בסיגנון של "תאמיני לי" "תשמעי לי" עם ניסיון חיים של טפט בשרותים [ראה מטר על מטר וחושב שהעולם מסריח]) נדבק לאיזה בחורה והתחיל להציק ???לה עם הגיגי חוכמה שהיו מטמטמים מסמר.

אחרי זה איזה 20 דקות נהייה לי חבל על הבחורה (שכנראה לא היה לה נעים להעיף אותו בצורה ברורה מספיק) ורציתי לזרוק לה או לו איזה משפט כדי שהוא יעזוב אותה בשקט- אבל עם טאקט.

אני לא מכיר את הבחורה ולכן אני לא יודע כמה היא תזרום עם בלוף (ולא יכולתי לתפוס את העין שלה כדי לתאם\ לשאול אם היא תזרום), ולא מצאתי משהו לא מתוחכם מידי כדי שהם יבינו אותי... וגם לא רציתי משהו בקטע של להתחיל איתה...

אני מצפה לתשובות ענייניות לשאלה- מה אפשר לעשות במצב כזה לפעם הבאה? :)

יש לך הרבה סרטים בראש . :)

מאיפה לך לדעת שהיא רצתה "שתציל" אותה ?

היא נתנה לך איתותים ?- חחח

לקחת בחשבון שזה סרטים שלך בגלל שנידלקת עליה והוא רק העיז וקפץ על ה"מציאה" ואתה בחור איכותי שכמוך היית איטי מימנו ( אני מודה ששכל זה דבר מכביד מעט וכניראה ההיסתכלות שלך על ה"ערסיות" שלו היא כניראה נכונה , אבל אנחנו כאן במשחק הישרדות של המשכיות הגזע ו "מי שמעיץ , מתיץ " או בקיצור עם השכל שלך ועם התוכי גם אני בטוח שהיית יכול להצליח הרבה יותר מימנו , אבל ידידי , נשים - חחח , לך תבין אותן - חחח )

לסיכום :

ציטוט של עופרה חזה ( אללאה הוא ירחמה הא ) בסרט הדגול " שלאגר" :" לא שמעתי ( את עצמי ) צועקת הצילו , מאמלה ! "

פורסם

2qvyx6q.jpg

ובנימה קצת יותר רצינית, רצוי לא להתערב.

יכול להיות שהיא לא תזרום איתך עם הקטע והוא יתעצבן ויגיב, בדר"כ עם קללות, מכות ולפעמים עם סכינים.

חוץ מזה רוב הבנות פשוט אוהבות את השטויות האלה שמתחילים איתם ככה, במיוחד הערסים האלה

פורסם

מסכים עם האומרים לא להתערב.

מילא חברה שלך או קרובת משפחה. אבל בחייאת רבאק, אם לא מעניין אותך מהבחורה והיא לא מספיק חכמה/שנונה לדפוק לו איזה משפט (וגם אתה לא) אז אתם פשוט לא צריכים להצליב גורלות.

מצד אחד ויקטור הוגו אמר: "אדם יושב במקום לעמוד וכך נחרצים גורלות". מצד שני, לדברי אלכסנדר מוקדון:"בהתנהגות של האחד תלוי גורל כולם".

לדבריי, צריך להיות חכם ולא צודק.

פורסם

לדיברי איגור:

עדיף כוסית אחת שאין לך את המספר טלפון שלה מאשר טחל מנוקב וחוסר מערכת חיסונית :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

FFS חפרתם.

לא נדלקתי עליה ולא רציתי להתחיל איתה. הם ישבו מאחורי והערס עשה לי חור בראש עם הBS שלו במשך כל הנסיעה. הבחורה ניסתה לרמוז לו (ע"י התעלמות בהתחלה, תשובות קצרות ללא אינפורמציה שתפתח שיחה והערות לגבי החבר שלה) שהיא לא מעוניינת בו והוא סתם מציק לה (ראבק, אני לא מטומטם.. אני מסוגל לקלוט מתי בחורה מרגישה לא בנוח וסתם מציק לה משהו...)

הייתי סובל בשקט אם הם היו חברים ומנהלים שיחה בינייהם (משהו עם פואנטה ולא סתם כאב ראש בשבילי... ולא שאני מאזין לשיחה- עצם זה שיש שיחה ולא מונולוג לא מפריע לי וכל עוד לא צועקים אני יכול גם לישון בשקט), אבל גם אני סבלתי וגם הבחורה סבלה והערס מטומטם.

כל עוד הסוס הלבן שלי במוסך והשריון בפוליש אני לא מחפש בחורות להצלה... בסך הכול רציתי להפסיק את "שיחה" שלהם בצורה אלגנטית כלשהי שלא תראה התערבות לשם ההתערבות (מה שמוביל לדקירות וכו') ובצורה שגם הבחורה תוכל להסתדר איתה (לא מסתמכת יותר מידי על התגובה של הבחורה)

ועוד דוגמא לאנשים שמתעלמים מהבקשה של 20+

ובנימה קצת יותר רצינית, רצוי לא להתערב.

יכול להיות שהיא לא תזרום איתך עם הקטע והוא יתעצבן ויגיב, בדר"כ עם קללות, מכות ולפעמים עם סכינים.

חוץ מזה רוב הבנות פשוט אוהבות את השטויות האלה שמתחילים איתם ככה, במיוחד הערסים האלה

אף בחורה לא אוהבת שערס זר ומבוגר (יחסית) מתיישב לידה ומתחיל לז*ן לה את השכל עם פילוסופיית החיים שלו במשך איזה 45 דקות. אפילו בתור פאטיש זה OVER KILL.

פורסם

IG אני לא מבין למה לך להכניס ראש בריא למיטה חולה ? אתה לא מכיר את הערסים האלה ? אתה לא יודע איזה פתיל קצר יש להם ?

למה לך להיכנס לעימותים מיותרים שסטיסטית עלולים חיש קל מהרה להגיע לאלימות ...

פורסם

תקנה אוזניות.

העולם יראה לך נחמד יותר.

פורסם
  • מחבר

עם כמות הנסיעות שלי בלי אוזניות כבר מזמן הייתי דוקר בעצמי כמה וכמה ערסים\ ערבים\ ילדים דוסים שמרגישים צורך לחרבן בדיוק 3 דקות אחרי שהם נכנסים לרכבת (לנסיעה של שעה וחצי) ולצרוח בשאר משך הנסיעה...

הבעיה שהאוזניות שלי בתיקון כבר 3 שבועות :'(

חרא שרות יש לסנהייזר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים