עבור לתוכן

איך להציל בחורה מערס? (20+)

Featured Replies

פורסם
:lol:
  • תגובות 114
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שוס!!1

אני משוכנע שיש שם לא מעט בחורות טועות באותה הסיטואציה כפי ש IG מתאר.

לאלא, לשם נשים מגיעות בליווי מראש או עם גלביה :P

פורסם

קח דוגמא את ההודעה ה"רצינית" מעליך...

(וזה לא שאני איזה שמוק מנופח- פשוט באמת מעניין אותי מה אפשר לעשות במיקרה כזה ואני לא רוצה שינעלו לי את השירשור כמו שקורה בד"כ)

שים לב - בזמן שהגבת נוספו 8 תגובות חדשות לנושא. :bash: :bash:

תגובות בהמשך...

אני לא יודע מה איתך ,אבל בינתיים התגובה שלי זה הכי רציני שקבלתה פה ,ואני חושב שאתה לא הבנתה את הנקודה בה .

הנקודה היא ,שאלה עם כן אתה מאוהב בבחורה ספציפית (מה שלפי ההסבר שלך זה לא המצב) אין לך סיבה והצדקה להיתערב בעיניין .

פורסם

גם אם הוא מאוהב בה אין לו הצדקה להתערב. זה שהוא חושב שהוא יודע מה טוב בישבילה לא הופך את זה לבאמת טוב בשבילה.

פורסם

כמובן ש IG צריך לראות שהיא באמת סובלת לפני שהוא עושה צעד. בחורות יודעות להראות את זה, ערסים לא יודעים לאכול את זה.

פורסם
  • מחבר

סטינגר ואיגרוש- זה לא שזה עיצבן אותי או הציק לי יותר מידי... פשוט רציתי שהדביל יפסיק לדבר יותר מ"להציל" את הבחורה... עשה לי חור בראש והמיסכנה לא ידעה איך להפתר ממנו (עם כמות הדיבורים שלו היא בקושי יכלה להשחיל מילה :P)

ולפי התשובות הקצרות וחסרות התוכן שלה הבנתי שהיא ממש לא מעוניינת בו והוא ממש לא אהבת חייה (לא זוכר מי כתב את זה אבל זה אחד ההזויים :-X)

שגיא- גאוני! (ולא, זה לא בכוונה, החרוז מיקרי בלבד). איך לא חשבתי על זה קודם?

אבל זה לא נשמע ברור מידי? (ה"דנה"...)

אני לא יודע מה איתך ,אבל בינתיים התגובה שלי זה הכי רציני שקבלתה פה ,ואני חושב שאתה לא הבנתה את הנקודה בה .

הנקודה היא ,שאלה עם כן אתה מאוהב בבחורה ספציפית (מה שלפי ההסבר שלך זה לא המצב) אין לך סיבה והצדקה להיתערב בעיניין .

אם זו הנקודה של ההודעה הקודמת שלך אז הצלחת להחביא אותה בצורה מעוררת השראה ממש... לי ההודעה הקודמת שלך נראתה תלושה מדיון אחר לגמרי...

בכול אופן, אין טעם להמשיך את הוויכוח הזה...

פורסם

אבל זה לא נשמע ברור מידי? (ה"דנה"...)

שוב, אם לה יש ראש - היא אמורה לזרום. הערס לא אמור להבין, אלא אם כן הוא ניחן ביכולת לשחק אותה כזה... נדיר. בייחוד אם תוך כדי הפלאפון שלו מצלצל.

פורסם

אבל זה לא נשמע ברור מידי? (ה"דנה"...)אם תנסה לקרוא את התגובה הראשונה שלי תיראה שזה בדיוק מה שהמלצתי לעשות ,משום מה זה לא היתקבל בברכה ,אני רואה פה גיזענות :pissed:

אם זו הנקודה של ההודעה הקודמת שלך אז הצלחת להחביא אותה בצורה מעוררת השראה ממש... לי ההודעה הקודמת שלך נראתה תלושה מדיון אחר לגמרי...

בכול אופן, אין טעם להמשיך את הוויכוח הזה... כן לפעמים הניסוחים לא משהוא ,אבל בסוף הסברתי את עצמי

פורסם

זה אני הייתי עם ה"אהבת חייה" ושמע, אתה אפעם לא יכול לדעת...

אל תשתמש בדנה. תשתמש במשהו פחות מעורר חשד, נגיד ציפורה או שיפרה.

פורסם

רוחל'ה.

אפשר גם להשמיט את השם, ולדפוק לה איזו קריצה תוך כדי שהוא בהלם ונועץ דווקא את המבט בה, ככה, אם העניינים ממש הולכים לאיבוד.

Save the day, IG!

פורסם

עזוב אותך, לא כיף להידקר, לפחות ככה שמעתי.

פורסם

עזוב אותך, לא כיף להידקר, לפחות ככה שמעתי.

אתה חיי בסרט עם אתה חושב שכל ערס דוקר ,הם בדרך כלל רק צועקים ומקללים .

פורסם

בוא נאמר שיש סיכוי של יותר מ 50 אחוז שהוא כן ישלוף כלי חד כלשהו. זה כבר בעייתי.

פורסם

בוא נאמר שיש סיכוי של יותר מ 50 אחוז שהוא כן ישלוף כלי חד כלשהו. זה כבר בעייתי.

את צודק שיש סיכוי שזה יהפוך לעימות ,אבל אני משער שלא יהיו מעורבים בו כלים חדים לכל סוגיהם ,אבל אני חושב (או רוצה לחשוב ) שig יודע להגן על עצמו .

פורסם

היום ערס בלי חאנג'ר הוא לא IN.

פעם היו צועקים עושים סצנה ודחיפות, היום דוקרים באבא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים