פורסם 2009 ביולי 3016 שנים רכשתי לאחרונה מחשב נייד, ואני מעוניין לדעת, האם הקרינה של המחשב כשהוא צמוד לגוף, מזיקה לאשכים? כי שמעתי כל מיני דיבורים שמזהירים מלשים אותו על הירכיים כשיושבים או כששוכבים אחורה, זה נוח כזה אבל השאלה אם זה פוגע באשכים ?
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים בעיקרון אם האזור מתחמם זה פוגם בייצור תא זרע.אבל לא יודע אם ישנזק בלתי הפיך,ואני לא חושב שלמשתמש הממוצערמת הנזק תהיה כזאת.בקיצור,עזובתך חארטות.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים כמו בכל דבר...אם אתה עושה את זה לעיתים קרובות למשך זמן ארוך, יכולה להווצר פגיעה בלתי הפיכה (כמו עם אלכוהול).
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים כמה שעות נגיד ביום בערך לא ייגרמו לפגיעה?תשמע, לא עשו על זה מחקר ככה שאני לא יכול להגיד לך במדוייקלאשכים נוח בטמפרטורה של 34-35 מעלות, ככה ייצור הזרע הכי אפקטיבי.כל עליה בטמפרטורה פוגעת בייצור, ככה שכמה שעות לדעתי נחשב כפוגע בהחלט.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים בנה מערכת קירור מים לאשכים זה יפתור את הבעיה אתה תיצתרך בלוק ביצור אישי אבל זאת הבעיה הכי גדולה שלך
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים מחבר אני דואג לאשכים שלי כי לי יש שימוש בהם בניגוד אליכם, ודבר שני, אני רוצה שייצא לי תינוק כשאני מכניס אישה להריון ולא מכשיר אלקטרוני כמו במקרים שלכם.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים אני דואג לאשכים שלי כי לי יש שימוש בהם בניגוד אליכם, ודבר שני, אני רוצה שייצא לי תינוק כשאני מכניס אישה להריון ולא מכשיר אלקטרוני כמו במקרים שלכם.תודה שחלקת את זה עמנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.