פורסם 2009 ביולי 3016 שנים 3 חודשים לקח לי לבנות את מערכת הפורומים שליתוכנת ב ASP קלסיhttp://www.melonportal.co.il/Default.aspמבקש ממכם ביקורת על המערכתתודה.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים מפוצץ תוכן...יותר מדי חומר ממוקד באזורים קטנים, נסה לפזר את זה כי זה נראה מסובך ולא קריאוגם העיצוב של האתר...הבנתי שזה מלון, אבל הצבעים מזעזעים, תשתמש בגוון יותר בהיר (בהרבה)
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים מחבר לגבי העיצו את העיצוב אתה בוחר לפי הטעם האישי שלך (מערכת "שנה עיצוב" שבניתי) העיצוב ברירת מחדל הוא: SGSurfing העיצוב שאני אישית משתמש: SGFrost לגבי התוכן התוכן ממוקד ונמצא במקום אחד (בחלון שלו)אין אופציות אחרות מי יודע מה..
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים מחבר חח כן.. אני תמיד מידע את הגולשים שלי בכל שינוי קטן..(שידעו שיכול להיות שיבושים בפורטל)
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים לא נראה לי שלזה הוא התכוון חוץ מזה , באמת יותר מדי מידע מגיע ישירות אלייך איך שאתה נכנס , נסה לשפר את זה .
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים kmo she amru ba oda a rishona , zafuf miday , aizuv lo mashu a ve yesh sham oradot piratiyot be asur po ba furom
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.