עבור לתוכן

GOLF GTI VS. SCIROCCO

Featured Replies

פורסם

עזבו בואו נשווה הכל לאימפרזה טורבו או אבו..

4 דלתות 5 אנשים 4X4 אחיזת כביש מעולה ומצליחה לעמוד עם פורש הכי טוב :xyxthumbs:

אתם נשמעים כמו ילדים שמתלהבים מהמאזדה 6 של אבא (או מהאקורד)

היה לי חבר עם הונדה אקורד של אבא הרגיש שהאוטו הכי מהיר בעולם עד שאחד עם פיאט טורבו השאיר לו אבק לפני שהוא הספיק לזוז...אני לא אמר אוטו סבבה, מהיר.. אבל בואו לא נגזים. הוא מיועד לאנשים שמנים שרוצים נוחות וסחיבה טובה עם מזגן..

ואם כבר אתם רוצים רכב מהיר וזול תקנו קופרה.

פורסם

ילדים קטנים להיות בשקט בבקשה ולא לדבר שטויות

אם לא נהגתם במכוניות אז פשוט עדיף שתשתקו כי אתם מוציאים את עצמכם מטומטמים.

עכשיו לענין

בתור אחד שיש לו שירוקו 2000 טורבו חדשה, אני יכול להגיד לך בוודאות שהשירוקו משפריצה את הGTI מכל בחינה שרק תבחר

ואני אומר את זה מניסיון, חוץ מבן אדם אחד שהיה לו GTI עם שיפורים של 80 אלף שקל והוא באמת השאיר לי אבק, שום GTI בכלל לא התקרבה אלי, לא מבחינת כוח ולא מבחינת יציבות.

אני לא יגיד שזה האוטו הכי טוב בעולם כמו איזה ילד מפגר כי זה ממש לא האוטו הכי טוב בעולם, אבל יש לו הרבה כוח והוא מסובב מבטים בכל מקום שאני נוסע איתו.

ובקשר לביצועים, אני לא יודע מה אומרים על האוטו בכל מיני אתרים אבל הביצועים שאני הגעתי עם האוטו הם אלו

0-100 6.8 שניות

מהירות מירבית 255 קמ''ש

ובקשר למנוע אז כן זה אותו המנוע שיש בGTI אבל זה גם אותו המנוע שיש בPASSAT ובTAIGUN וגם האודי משמשים במנוע הזה לQ5.

וזה לא דבר רע ואין בזה שום חיסרון, זה רק אומר שזה מנוע אמין וחסכוני.

פורסם

מי שיוצא פה טיפש זה אתה ,כי אולי על הנייר השירוקו מהירה מהgti ,אבל בכביש הgti החדשה (mk6 ,את בטוח הייתי נגד mk5 ) מהירה יותר מהשירוקו שלך .

פורסם

אני לא חושב שאנשים ממציאים דברים על הנייר, שכחתם עוד דבר - נהג.

פורסם

צודק, הנהג הוא זה שעושה את ההבדל, אבי למשל נוהג למעלה מ-40 שנה והשליטה שלו באוטו פשוט מדהימה, עד לפני כמה שנים הייתה לנו ב.מ.וו ואני לא אשכח שהנסיעה מחיפה לאילת ערכה פחות מארבע שעות, זה היה כיף. ;D (לפי דעתי הנהג יותר חשוב מהמכונית, אך נהג טוב עם מכונית טובה זו כבר הרמוניה.)

פורסם

אין לי כוח להתווכח, ניצחת השירוקו חרא אוטו

פורסם

אף פעם לא אמרתי או רמזתי שהוא "חרא" אוטו, פשוט שהוא לא משתלם בעליל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים