עבור לתוכן

GOLF GTI VS. SCIROCCO

Featured Replies

פורסם

במחיר כזה הן פשוט לא משתלמות.

קח מכונית מנהלים מרווחת, אותם ביצועים, ויותר זול. (נכון שאת ההתנהגות אין מה להשוות)

פורסם
  • מחבר

ברור שהמכוניות לא הכי משתלמות ופלח השוק שלהם הוא אנשים עם פול כסף שלא יודעים מה לעשות איתו/ אנשים שלא יודע איך לקנות אוטו.

אבל בכל אופן.

המכוניות די זהות, מוזר שחברה מוציאה שני דגמים כל כך דומים.

פורסם

SCIROCCO

לפי טופ גיר (היא סופר מגניבה )

פורסם

יש שירוקו נפח 1.4 עם 160 כוחות סוס ,ויש שירוקו נפח 2.0 (המנוע של הGTI.)

אם תשווה בין הGTI ולבין השירוקו 2.0 הביצועים יהיו דומים +- כי זה בעצם אותו רכב.

השירוקו אולי כבדה יותר בכמה קילוגרמים אבל לא משהו משמעותי.

אני אישית הייתי לוקח את השירוקו,עיצוב פשוט יפיפה לטעמי,אז הגולף מאיצה במאית השניה יותר מהר ל100 ,אז?

פורסם

230 אלף, טחחח במחיר הזה מביאים BMW סדרה 2 עם אבזור מלא, שנראת יותר טוב והביצועים שלה מספיקים, או אקורד סופר דיזל 2.6 עם ביצועים לפחות על הנייר טובים יותר מדרעק הזה.

פורסם

אין ב.מ.וו סידרה 2 lol :lol: ,בכל מיקרה ,השירוקו מכונית מאוד יפה ,ודיי מהירה ,כמובן שלא מישתלמת ,אבל מי שיודע להעריך הנאה ידע להעריך את הרכב הזה .

פורסם
  • מחבר

הוא בטח התכווון סדרה 1

הסדרה 1 ממש יפהפה. וגם ביצועים פצצה. אמא שלי רצתה לקנות אותו לפני איזה שנה וחצי אז לקחתי אותה לסוכנות של BMW שתראה מה זה סדרה 1. וואי איזה אוטו. בסוף היא קנתה טידה :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: נשים!!!!!!!

למי שיש כסף לשירוקו יש גם כסף לבזבז על הסדרה 1 ולהחליף כל יום.

פורסם

230 אלף, טחחח במחיר הזה מביאים BMW סדרה 2 עם אבזור מלא, שנראת יותר טוב והביצועים שלה מספיקים, או אקורד סופר דיזל 2.6 עם ביצועים לפחות על הנייר טובים יותר מדרעק הזה.

לב.מ.וו איבזור דל לעומת השירוקו,או הגולף,האיכות חומרים של הWV עדיפה על הסדרה 1,והביצועים של השירוקו 1.4 עדיפים על הסדרה 1 עם מנוע 2.0,היתרון היחידי של הב.מ.וו לטעמי,הנעה אחורית.

הסדרה 1 נראית יותר טוב מהשירוקו??

בכל מקרה אין להשוות בין הרכבים,כי הם שונים בתכלית,האחד רכב "יוקרה" משפחתי(סדרה 1) והשני ספורטיבי(שירוקו או הגולף GTI)

פורסם

מה משותף לVW וNVIDIA?

שתיהן מוציאות חצי מהזמן את אותם המוצרים תחת שמות שונים.

הSCIROCCO כמו עוד רכבים רבים מאד, כמו GOLF PLUS, JETTA (וזה רק תחת שם המותג VW) הם רכבים שמבוססים על אותה פלטפורמה, בערך כמו ה8800GT, 9800GT, 9800GTX וכד'...

פורסם

גם הג'יפון הקטן של פולקסוואגן מבוסס על הפלטפורמה של הגולף, אז מה? אף אחד לא אמר שזה דבר רע.

פורסם

אה וחברות אחרות מוציאות כל פעם רכב חדש לחלוטין? נו באמת.. זה דבר מקובל

הייתי בוחר בשירוקו רכב מדהים וכל מי שהציע BMW סדרה 1 שלידם בקושי זזה (במחיר הנ"ל) או רכב מנהלים ( ??? :kopfpatsch:) כנראה שלא מבין

את ההבדל בין רכב ספורט לרכב משפחתי או רכב מנהלים.. אין פה מה להשוות בכלל!

פורסם

תתפלא מה אפשר לעשות עם רכב מנהלים. (בייחוד כשהחברה משלמת את הדלק ;D)

פורסם

אה וחברות אחרות מוציאות כל פעם רכב חדש לחלוטין? נו באמת.. זה דבר מקובל

הייתי בוחר בשירוקו רכב מדהים וכל מי שהציע BMW סדרה 1 שלידם בקושי זזה (במחיר הנ"ל) או רכב מנהלים ( ??? :kopfpatsch:) כנראה שלא מבין

את ההבדל בין רכב ספורט לרכב משפחתי או רכב מנהלים.. אין פה מה להשוות בכלל!

ספורט שמורט, אקורד זאת ליגה אחרת...

פורסם

אקורד שמקורד ,עם מישהוא נסע פה על סידרה 1 130i יודע איזה מהיר הדבר הזה ,זה לא מכונית זה קרטינג עם מנוע של פורמולה 1 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים