פורסם 2009 ביולי 3016 שנים שלום!אני כרגע עם נטוויז'ן והם לא מוכנים לתת לי את החבילה שאני רוצה(בגלל שאני לקוח ותיק)למי לעבור?(לא לאספון ולא ואורנג' כי אין להם את החבילה שאני רוצה)מי הכי פחות טוב?תודה אריאל
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים מבחינת מחיר נטו אקספון מציע כיום את המחירים הכי טובים.אם אתה מרוצה בנטוויז'ן ורוצה להישאר עם החבילה החדשה (שהם לא מוכנים לתת לך), פשוט תגיד להם שאתה רוצה להתנתק. הם יעבירו אותך למחלקת שימור לקוחות ששם בד"כ יכולים להציע לך הצעות הרבה יותר טובות ממה שאתה יכול להשיג בכל דרך אחרת.מבחינת שירות בזק בינלואמי נחשבים מאוד טובים אבל גם הם הדרדרו מאוד בשנה האחרונה.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים מחבר עזוב שירות, אני מעונין לקבל את האינטרנט בלי חסימות ובלי מגבלות.אני מחפש חבילה משולבת של 10MB ב150 שקל.שאותה נותנים:013012בזק בין לאומיואורנג'אורנג' נותנים אותה ב163 ש"ל לחודש.השאלה אם אני אצליח להוריד אותם.אקספון יקרים מידי, במיוחד שאין להם חבילה משולבת עם בזק.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים שיביל 13 שקל ?קח את אורנג'לא תהייה עשיר מ13 שקלגם לא מ20וזה שווה את כל הטירטורים.ולא אני לא מליונר.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים מחבר איזה ספקית עדיפה מבן ה2 שנשארו(012 ו014)או ששניהן גרועות ופשוט לעבור לאורנג'?בינתיים "נציג בכיר" צריך לחזור אליי, נראה מה הוא ייתן.מקסימום אני אתנתק וזהו.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים אני ניראה לי עם 014לא בטוח , לא יודע עם מי אני בכלל חחחחח.....הביאו לי ראוטר של אסוספעם אחת גם עשיתי להם מוות ובאו לתקן לי ניתוןקיםוואלה מאז אני מבסוט על החיים............
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים מחבר מסתבר הנציגים הפשוטים לא מבינים מהחיים שלהם.בסוף נתנו לי מה שאני רוצה בלי להתווכח.מחר הם יחזרו אליי ונסגור עם בזק את התשתית הישנה(עשינו את האינטרנט על הקו של הפקס כדי שניהיה לקוחות חדשים)ויום שני שלישי תיהיה תשתית 10MBאפשרל לנעול.
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים מחבר נטוויז'ן+בזק חבילה משולבת ללקוחות חדשים 150ש"ח לשתי החברות, 10MB.הייתה לי תשתית בזק, פשוט יש לי עוד קו בבית, אז שמנו עליו את האינטרנט אז קיבלנו לקוח חדש של האינטרנט.אם אתה לא לקוח חדש בבזק, ואין לך עוד קו אתה תשלם(לפני התמקחות) 100 לספקית+100 לתשתית בשביל 10MB.אשמח לענות על עוד שאלות.
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים מחיר מעולה.שאלתי כי לי יש 2.5Mbit, ואני משלם כפי שזכור לי 109 או 119 לספקית (בזק בין לאומי) ולתשתית (בזק).תקן אותי אם אני טועה אבל ההבדל 2.5Mbit ל10Mbit מורגש רק בהורדות.בגלישה באתרים, אין הבדל.שבוע טוב אחי.
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים מחבר עדיין לא קיבלתי את זה. זה עד 72 שעות. אז בעצם יום שני ככה אני אבדוק אם זה מסופק כבר.(צריך לחבר את המודם כדי לראות, הוא מחובר לתשתית בקו עם ה1.5MB,אז אי אפשר לדעת) מחיר מעולה. שאלתי כי לי יש 2.5Mbit, ואני משלם כפי שזכור לי 109 או 119 לספקית (בזק בין לאומי) ולתשתית (בזק). אני יודע מה זאת החבילה הזאת, זאת חבילה ללקוחות קיימים, ואלה המחירים שוד לאור יום, אבל בזק לא מוכנים אחרת, גם אם תתנתק תקן אותי אם אני טועה אבל ההבדל 2.5Mbit ל10Mbit מורגש רק בהורדות. בגלישה באתרים, אין הבדל. אני ב1.5MB. לא היה לי יותר. אני יכול להגיד על סמך גלישה אצל חברים, אצל אחד 2.5 ואצל השני 5 ולדעתי יש הבדל, אבל לא הבדל ששווה 60 שקל בחודש אבל בעיקרון ההבדל הוא בהורדות, והבדל ענק.(עד 1.25MBs) שבוע טוב אחי. גם לך נ"ב אני אעדכן פה שאני אקבל את ה10MB.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.