פורסם 2009 ביולי 3016 שנים אהלן,כבר שנים שבחדר שלי יש נתב אלחוטי שאחראי לכל הרשת האלחוטית בבית.בכל אופן, אני גר בחדר הזה, מבלה מספיק זמן בו וגם ישן בו.לאחרונה רצה לי מחשבה בראש על רמת הסיכון שבמחייה בצמוד למכשיר שמשדר אליך נונסטופ כל החיים...בכל אופן, תהיתי לעצמי - האם שידור הWIFI הוא מסוכן?
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים כעיקרון אני חושב שהנתב משדר באיזה מקסימום 100 מילי וואט. תחנת בסיס סליולרית זה משהו כמו 20 וואט מקסימום וטלפון נייד זה עד 1 וואט. כעיקרון הקקרינה של ה wifi דומה לטלפונים הניידים מבחינת התדרים בשימוש. עדיין לא בטוחים אם טלפונים ניידים מסרטנים אבל מה שבטוח כשמצמידים את הנייד לאוזן מקבלים כמות קרינה משמעותית על המוח בגלל המרחק הקצר אליו (עוצמת הקרינה שמרגישים היא הקרינה במקור לחלק למרחק בריבוע יש עוד כמה קבועים אבל זאת הנוסחה בערך) .
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים בחיית, כל הבית שלכם מלא בקרינה (כל מכשיר חשמלי פולט אותה) תרצו או לא תרצו חייבות ליהיות לזה תופעות לוואי.....
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים בדיוק, קרינה היא לא רק ממכשיר אלחוטי. אם רוצים להימנע מקרינה לחלוטין צריך לעבור לגור בבקתה באמצע היער.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים כבר שנתיים שאני גר במערה בדיוק בגלל זה.לא חכם במיוחד לעבור במיוחד בגלל זה למערה אבל עדיין להביא גנרטור ולגלוש באינטרנט דרך רשת סלולרית/לווינית.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים קרינה לא מייננת לא מסרטנת כלל.זה כולל את כל התדרים הנמוכים מתחום מסויים של אולטרה סגול וכוללים את כל תדרי הרדיו.כנראה הקרינה הזאת יכולה לגרום לכאבי ראש, מגרנות וחוסר ריכוז, אבל לא לסרטן.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים מחקר חדש טוען שאחרי כמה שנים של חשיפה לWIFI המוח קולט את התדר ומתרגם אותו. אולי עוד כמה שנים לא תצטרכו בכלל מחשב. (זה היה בצחוק. )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.