עבור לתוכן

האם WIFI מסוכן?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

כבר שנים שבחדר שלי יש נתב אלחוטי שאחראי לכל הרשת האלחוטית בבית.

בכל אופן, אני גר בחדר הזה, מבלה מספיק זמן בו וגם ישן בו.

לאחרונה רצה לי מחשבה בראש על רמת הסיכון שבמחייה בצמוד למכשיר שמשדר אליך נונסטופ כל החיים...

בכל אופן, תהיתי לעצמי - האם שידור הWIFI הוא מסוכן?

פורסם

מצטרף לשאלה, בתוספת זה שבמקרה שלי מדובר בממ"ד. :P

פורסם

גם אני מצטרף... אצלי זה אצל אח שלי הקטן (בן 7) בחדר...

פורסם

נראה שכל הפורום יהיה חולה סרטן. ;D

פורסם

כתוב שיש לזה קרינה בלתי מאוננת או משהו כזה ;D

פורסם

כעיקרון אני חושב שהנתב משדר באיזה מקסימום 100 מילי וואט. תחנת בסיס סליולרית זה משהו כמו 20 וואט מקסימום וטלפון נייד זה עד 1 וואט. כעיקרון הקקרינה של ה wifi דומה לטלפונים הניידים מבחינת התדרים בשימוש. עדיין לא בטוחים אם טלפונים ניידים מסרטנים אבל מה שבטוח כשמצמידים את הנייד לאוזן מקבלים כמות קרינה משמעותית על המוח בגלל המרחק הקצר אליו (עוצמת הקרינה שמרגישים היא הקרינה במקור לחלק למרחק בריבוע יש עוד כמה קבועים אבל זאת הנוסחה בערך) .

פורסם

בחיית, כל הבית שלכם מלא בקרינה (כל מכשיר חשמלי פולט אותה) תרצו או לא תרצו חייבות ליהיות לזה תופעות לוואי.....

פורסם

בדיוק, קרינה היא לא רק ממכשיר אלחוטי. אם רוצים להימנע מקרינה לחלוטין צריך לעבור לגור בבקתה באמצע היער.

פורסם

כבר שנתיים שאני גר במערה בדיוק בגלל זה.

פורסם

גם אם נגור בחור באיזה בקתה ביער עדין נקבל קרינה מהשמש :)

לא ניתן להפטר ממנה

פורסם

כבר שנתיים שאני גר במערה בדיוק בגלל זה.

לא חכם במיוחד לעבור במיוחד בגלל זה למערה אבל עדיין להביא גנרטור ולגלוש באינטרנט דרך רשת סלולרית/לווינית.

פורסם

קרינה לא מייננת לא מסרטנת כלל.

זה כולל את כל התדרים הנמוכים מתחום מסויים של אולטרה סגול וכוללים את כל תדרי הרדיו.

כנראה הקרינה הזאת יכולה לגרום לכאבי ראש, מגרנות וחוסר ריכוז, אבל לא לסרטן.

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת.

עכשיו אני יכול להמשך להתכרבל עם הנתב שלי במיטה :xyxthumbs:

פורסם

sn124_patch_panel.jpg

מישהו אמר משהו? ???

פורסם

מחקר חדש טוען שאחרי כמה שנים של חשיפה לWIFI המוח קולט את התדר ומתרגם אותו. אולי עוד כמה שנים לא תצטרכו בכלל מחשב.

(זה היה בצחוק. :hat:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים