עבור לתוכן

שאלה | Sapphire HD 4870 x2

Featured Replies

פורסם

שלום... לא מזמן קניתי מחשב חדש והכרטיס מסך הוא Sapphire HD 4870 x2

המון אנשים אומרים לי שהכרטיס הזה מלא תקלות ובעיות...

והאמת שנתקלתי בבעיה ממש גדולה... המחשב קורא רק 1 ג'יגה מתוך 2 ג'יגה ובקושי מריץ לי call of duty 4 על 1920... ממש תקוע...

אין צוואר בקבוק... כל המפרט ממש חזק...

משחק כזה הכרטיס הזה אמור לאכול בלי מלח.... והוא בקושי סוחב אותו...מזה בקושי על 1920 הוא לא זז...

פירמטתי את המחשב... עידכנתי דרייבר... עידכנתי DX... מה עוד?

דרך אגב קניתי ב KSP... אתם חושבים שיש עם מי לדבר שם או שהם יחפפו?

תודה רבה, ניר.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת את מפרט המחשב שלך?

בוודאי, הנה:

INTEL CORE 2 QUAD Q9550

GIGABYTE EP45C-UD3R

SAPHIRE HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1

OCZ 2X2 GB 1600MHZ DDR3

WD 500GB 32MB

ENERMAX PROU82+ 625W (מעבד שמומלץ מאוד לשילוב עם הכרטיס מסך באתר של ATI)

מערכת הפעלה XP 32 BIT...

פורסם

הכרטיס שלך מאוד חזק ועם הדרייברים האחרונים עוד יותר.... ממש לא אמור להוזיז לו COD ב 1920... ( כרטיס בודד עושה את זה בקלות )

אוליי הגדרת פילטרים דרל הדרייבר במיקרה ?

בכל מקרה תבדוק ותעלה תוצאה של 3DMARK 06 רצוי ב 1200 * 1920 כדי שניראה אם הכרטיס מוציא מה שהוא אמור...

פורסם

תבדוק שבהגדרות שלך של ה 3D ה AI לא DISABLED

פורסם

^ ^

מה שיגרום ל CF לא לעבוד...

פורסם
  • מחבר

ה AI לא DISABLE... הוא בסדר...

ולא נגעתי בפילטר הוא לפי הגדרת ברירת מחדל... BOX משהו כזה...

ואיך אני עושה את הבדיקה של 3DMARK 06 ?

תודה.

פורסם

לפני 3DMARK, שים לב ש-ל COD יש אפשרות ל MULTI GPU בהגדרות תצורה גמשחק... הפעלת את האפשרות ?

פורסם
  • מחבר

לפני 3DMARK, שים לב ש-ל COD יש אפשרות ל MULTI GPU בהגדרות תצורה גמשחק... הפעלת את האפשרות ?

כן, זה לא רק COD... גם ב GTA IV הוא קורא רק 1 GB מתוך ה 2 וגם אני לא יכול לשחק חלק על יותר מ 1260

פורסם
  • מחבר

אוקיי... תודה רבה!!! רק אם תוכל להחליף את הלינק אני אשמח... הוא נותן שגיאת Not Found...

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

זה אמור לקרוא רק 1 גיגה מתוך 2...

אפשר לשאול למה? אגב, אם יש לו מערכת 32 ביט ו6 גיגה זכרון כולל (2 כרטיס מסך + 4 מערכת) אז הולך לו כאן הרבה זכרון לאיבוד, לא?

פורסם

אפשר לשאול למה? אגב, אם יש לו מערכת 32 ביט ו6 גיגה זכרון כולל (2 כרטיס מסך + 4 מערכת) אז הולך לו כאן הרבה זכרון לאיבוד, לא?

יש הפרדה בין זכרון RAM לזכרון של הכרטיס מסך

בתכלס הוא לא מנצל בערך 1G מתוך ה4 של הRAM

לגבי הכרטיס מסך יש לו שני כרטיסי מסך בעלי GB 1אחד לכל ליבה שעובדים ביחד ולכן המשחקים מזהים 1 GB שזה מה שצריך להיות

פורסם

אוקיי... תודה רבה!!! רק אם תוכל להחליף את הלינק אני אשמח... הוא נותן שגיאת Not Found...

תודה! :xyxthumbs:

אז במקום ללחוץ עליו פשוט תעשה COPY - PASTE לדפדפן...

פורסם

יש הפרדה בין זכרון RAM לזכרון של הכרטיס מסך

בתכלס הוא לא מנצל בערך 1G מתוך ה4 של הRAM

לגבי הכרטיס מסך יש לו שני כרטיסי מסך בעלי GB 1אחד לכל ליבה שעובדים ביחד ולכן המשחקים מזהים 1 GB שזה מה שצריך להיות

אאל"ט ההגבלה של 4 גיגה במערכת 32 ביט היא לזכרון הכולל ולא רק לזכרון המערכת, אני אחפש קישור בעניין. לא הבנתי את ההסבר על

זיהוי הזכרון בכרטיס המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים