עבור לתוכן

מארז TSUNAMI, ברירת מחדל הגיונית?

Featured Replies

פורסם

אחד הרכיבים של מחשבי החדש המיועד הוא מארז TSUNAMI 350W + 2 מאווררים. הבעיה שניסיתי למצוא מידע על המארז ונכשלתי. בעיה נוספת שהמארז הזה לא מופיע ברשימה המומלצת ע"י AMD באתר שלהם. בהנחה שאני לא צריך מארז מפוצץ ל-O/C רציני אבל אולי ארצה לנסות המהרה מתונה, האם המארז זה יכול לספק או שיש משהו טוב יותר ברמת המחיר שלו?

פורסם

אחד הרכיבים של מחשבי החדש המיועד הוא מארז TSUNAMI 350W + 2 מאווררים. הבעיה שניסיתי למצוא מידע על המארז ונכשלתי. בעיה נוספת שהמארז הזה לא מופיע ברשימה המומלצת ע"י AMD באתר שלהם. בהנחה שאני לא צריך מארז מפוצץ ל-O/C רציני אבל אולי ארצה לנסות המהרה מתונה, האם המארז זה יכול לספק או שיש משהו טוב יותר ברמת המחיר שלו?

הוא יכול להיות מארז סביר מאוד לשימושים שלך. אתה יכול גם לנסות את אלה של TASK בזיגזג.

פורסם
  • מחבר

תודה, מהירות התגובה פה פשוט פנטסטית :-)

פורסם
  • מחבר

ובדיוק שמתי לב למאובן שמופיע בתחתית ההודעה שלך : CL-5446 וצחקתי צחוק גדול שכן הכרטיס

הזה שוכן אחר כבוד במחשבי זה שנים מספר. למען ההגינות הוא שרת אותי בנאמנות אין קץ עד כה אבל

הנה אוטוטו מגיע רגע הפרידה המתוק.

ימתקו לך רגבי עפרך, ידיד ותיק ונאמן!

פורסם

מארז עלוב עים ספק איכותי מאוד=טוסונמי.

אפילו מקום למאורר מול הדיסרים הקשיחים אין וב TASK יש . יש לא פח בעובי של 5-6 מ"מ דק מאוד. הוא לא ניפתח בחלקו העליון -רק בצדדים וב TASK כן ניפתח. וחוץ מיזה יש לא חיבור ל USB בחזית שלא תמיד מתאים ללוח.

פורסם

יש לא פח בעובי של 5-6 מ"מ דק מאוד.

לקחת סרגל ? זה לא קצת 6 מילימטר...

פורסם

יש לא פח בעובי של 5-6 מ"מ דק מאוד.

לקחת סרגל ? זה לא קצת 6 מילימטר...

6 מ"מ ? :)

זה בטח מארז נורא שקט :)

פורסם

0.6 מ"מ קבלו תיקון

פורסם

אתה בטוח?

לא נראה לי...

זה דף נייר.

פורסם
  • מחבר

מארז עלוב עים ספק איכותי מאוד=טוסונמי.

אפילו מקום למאורר מול הדיסרים הקשיחים אין וב TASK יש . יש לא פח בעובי של 5-6 מ"מ דק מאוד. הוא לא ניפתח בחלקו העליון -רק בצדדים וב TASK כן ניפתח. וחוץ מיזה יש לא חיבור ל USB בחזית שלא תמיד מתאים ללוח.

כל הדברים שרשמת לא ממש חשובים לי מלבד עניין הקירור ואולי חיבור ה-USB כי יש לי מצלמת רשת USB.

לא ראיתי מארז TSUNAMI מבפנים ואמורים להיות בו שני מאווררים. מה עניין אי המיקום מול הדיסקים? אני מניח שיש חשיבות

(גדולה?) גם לצורה שבה המאווררים מובנים במארז. על מה עלי להקפיד בעניין הזה?

פורסם

יש תמונות

פורסם

קישור לתמונות?

פורסם
  • מחבר

קישור לתמונות?

אולי הן בפיתוח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים