פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים אחד הרכיבים של מחשבי החדש המיועד הוא מארז TSUNAMI 350W + 2 מאווררים. הבעיה שניסיתי למצוא מידע על המארז ונכשלתי. בעיה נוספת שהמארז הזה לא מופיע ברשימה המומלצת ע"י AMD באתר שלהם. בהנחה שאני לא צריך מארז מפוצץ ל-O/C רציני אבל אולי ארצה לנסות המהרה מתונה, האם המארז זה יכול לספק או שיש משהו טוב יותר ברמת המחיר שלו?
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים אחד הרכיבים של מחשבי החדש המיועד הוא מארז TSUNAMI 350W + 2 מאווררים. הבעיה שניסיתי למצוא מידע על המארז ונכשלתי. בעיה נוספת שהמארז הזה לא מופיע ברשימה המומלצת ע"י AMD באתר שלהם. בהנחה שאני לא צריך מארז מפוצץ ל-O/C רציני אבל אולי ארצה לנסות המהרה מתונה, האם המארז זה יכול לספק או שיש משהו טוב יותר ברמת המחיר שלו? הוא יכול להיות מארז סביר מאוד לשימושים שלך. אתה יכול גם לנסות את אלה של TASK בזיגזג.
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים מחבר ובדיוק שמתי לב למאובן שמופיע בתחתית ההודעה שלך : CL-5446 וצחקתי צחוק גדול שכן הכרטיס הזה שוכן אחר כבוד במחשבי זה שנים מספר. למען ההגינות הוא שרת אותי בנאמנות אין קץ עד כה אבלהנה אוטוטו מגיע רגע הפרידה המתוק. ימתקו לך רגבי עפרך, ידיד ותיק ונאמן!
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים מארז עלוב עים ספק איכותי מאוד=טוסונמי.אפילו מקום למאורר מול הדיסרים הקשיחים אין וב TASK יש . יש לא פח בעובי של 5-6 מ"מ דק מאוד. הוא לא ניפתח בחלקו העליון -רק בצדדים וב TASK כן ניפתח. וחוץ מיזה יש לא חיבור ל USB בחזית שלא תמיד מתאים ללוח.
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים יש לא פח בעובי של 5-6 מ"מ דק מאוד. לקחת סרגל ? זה לא קצת 6 מילימטר... 6 מ"מ ? זה בטח מארז נורא שקט
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים מחבר מארז עלוב עים ספק איכותי מאוד=טוסונמי.אפילו מקום למאורר מול הדיסרים הקשיחים אין וב TASK יש . יש לא פח בעובי של 5-6 מ"מ דק מאוד. הוא לא ניפתח בחלקו העליון -רק בצדדים וב TASK כן ניפתח. וחוץ מיזה יש לא חיבור ל USB בחזית שלא תמיד מתאים ללוח.כל הדברים שרשמת לא ממש חשובים לי מלבד עניין הקירור ואולי חיבור ה-USB כי יש לי מצלמת רשת USB. לא ראיתי מארז TSUNAMI מבפנים ואמורים להיות בו שני מאווררים. מה עניין אי המיקום מול הדיסקים? אני מניח שיש חשיבות (גדולה?) גם לצורה שבה המאווררים מובנים במארז. על מה עלי להקפיד בעניין הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.