עבור לתוכן

תרבות הגניבות שיש כאן בארץ

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי איך עצם העובדה שיש עבירות רכוש מוכיחה את זה שאני מקצין... ? אם כבר אז להיפך.

ואם זה בלתי אפשרי לטפל בכל לפטופ וכסא אופניים שנגנב, אז שוב, שיבוא השר שאחראי על המשטרה, יגיד שזה בלתי אפשרי, וזהו.

אבל במצב היום אלו הן עבירות שלפי החוק - עונשן מאסר. אם המשטרה לא מסוגלת לאכוף את החוק, אז מי יעשה את זה?

נו, זה כבר דמגוגיה

אני בטוח שלמדת את המושג בחיים "סדר עדיפויות" אז נכון שזה נורא חשוב לטפל בהכל, אבל המשטרה מעדיפה להקדיש את כוח האדם למטרות אחרות כרגע

וכן, אזרחים צריכים להבין שכל עוד יש רציחות ואונס שהמשטרה מטפלת בהם כדי לדאוג לציוד הפרטי שלך טיפה יותר טוב, ולא זה לא מצב של כאוס מוחלט או חוסר יכולת של המשטרה

זה סדר עדיפויות ואחריות אישית

• תגובות 47
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל עוד יש רציחות ואונס? אתה מצייר תמונה שבה כל רגע נרצח \ נאנס מישהו והשוטרים פשוט רצים מזירת פשע אחת לזירת פשע שניה כדי לתפוס את הרוצחים. נו באמת, מתי לעזאזל ראית מדינה שאין בה אף אנס או רוצח? בכל זאת מנסים לטפל שם בגניבות, ולא מודיעים לבחור ישר כשהוא מגיע לשם שילך להזדיין.

פורסם

אוויש נו, וכאילו שמונעים איזה שהו רצח או איזה שהו אונס, לפחות פה יש להם סיכויי, שיקחו כמה טמבלים שמתעסקים

עם סמים למשל ויקצו אותם למען דברים חשובים יותר (כמו גניבות), אני לא מאמין שלא עשו כלום עם זה, זה פשוט ביזיון

יש תמונות בצבע, ברורות מאוד ואפילו את זה לא מפצחים...

יופי :xyxthumbs:

פורסם

נו, זה כבר דמגוגיה

אני בטוח שלמדת את המושג בחיים "סדר עדיפויות" אז נכון שזה נורא חשוב לטפל בהכל, אבל המשטרה מעדיפה להקדיש את כוח האדם למטרות אחרות כרגע

וכן, אזרחים צריכים להבין שכל עוד יש רציחות ואונס שהמשטרה מטפלת בהם כדי לדאוג לציוד הפרטי שלך טיפה יותר טוב, ולא זה לא מצב של כאוס מוחלט או חוסר יכולת של המשטרה

זה סדר עדיפויות ואחריות אישית

לגמרי התעלמת ממה שהוא כתב. הוא בכלל לא ביקש שהמשטרה תטפל בכל פנייה על לאפטופ או כיסא של אופניים, אלא:

"ואם זה בלתי אפשרי לטפל בכל לפטופ וכסא אופניים שנגנב, אז שוב, שיבוא השר שאחראי על המשטרה, יגיד שזה בלתי אפשרי, וזהו."

למרות שלשר יש דברים יותר חשובים לעשות, כמו לדוגמה להשתתף בקייטנה של ציפי.

פורסם

זה הפחד שלי שתמיד כל מקום שאני נוסע אליו, אני צריך לקחת מהאופניים כל דבר שעלולים לגנוב. פנס קדמים ואחורי אם זה בערב, כסא אם זה בכל שעות היום, חתול מזדמן, בקיצור פה זה לא קנדה שם לא נועלים דלתות. חבל.

מה שכן, לפחות פה זה לא רוסיה שגם אם יש הוכחות ונותני שוחד לכל שוטר ולא משנה מה דרגתו, אין אישומים אלא אם כן התקשורת עלתה על זה וזה תיק חשוב במיוחד.

על הדרך, נעזור למסכנה שיש לה גיבוי חלקי לדוקטורט. אם מישהו מכיר את הטיפוס, שייצור קשר עם המשטרה.

אתמול נגנב מחשב נייד ממשרד בטכניון:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3753251,00.html

1_wh.jpg

פורסם
  • מחבר

זה העניין, זה נראה לך הגיוני לחיות ככה בפחד ובפארנויה?

האם כל צעד הכי פשוט שאנחנו עושים בחיים, צריך להיות מחושב ומדוקדק?

ועוד המלצה: אל תשאירו בחיים בסלון כשאתם הולכים לישון או יוצאים מהבית. חפצים יקרים, תיקים, כסף, ארנקים, מפתחות וכד'...

מנסיון מר של קרובי משפחה שלנו. אנחנו מקפידים כל לילה לסלק את החפצים האלה מהסלון.

פורסם

למה דווקא מהסלון, אתם בקומת קרקע ואפשר להציץ לכם אליו ?

פורסם

בשכונה שאני גר בה הייתה תופעה שהפורצים עושים "ניקיון מהיר" של דקה-שתיים בבתים, כלומר נכנסים, לוקחים מפתחות, פלאפונים וארנקים מההחדרים הקרובים לכניסה (ביניהם הסלון והמטבח), גונבים את הרכב ובורחים. יכול להיות שהוא התכוון לזה.

פורסם

אני זוכר ששמעתי על אנשים שהיו משאירים בכוונה מאה או מאתיים שקל בסלון\מטבח, שיקחו וילכו...

לא יודע אם זה עובד, מה שלי עובד זה כלב...

פורסם

בכל מקום צריך לשמור על האופניים ומחשב נייד ;D

How to steal a bike in New York City

How To Steal A Computer In One Minute

http://www.youtube.com/watch?v=wP9BhlQMTGY

פורסם

התמונה בכלל לא מטושטשת, ואני לא מקצין שום דבר - זה בדיוק המצב בפועל. תלך מחר לבניין המשרדים הקרוב למקום מגוריך, תכנס למשרד שבמקרה השאירו בו לפטופ/ארנק/אופניים, קח אותם, ותחזור הביתה. צולמת במצלמת אבטחה? לא נורא, לאף אחד לא אכפת.

לא יעלה על הדעת שמשטרה במדינה כלשהי מראש תסיר מעצמה אחריות לטיפול בעבירות מסוימות. איזה מין מסר זה שולח?? שמותר לגנוב?

אם כך, שיבוא שר הפנים (או ההנפצה שממונה על המשטרה) ויגיד באופן רשמי שמשטרת ישראל לא מטפלת מהיום והלאה בעבירות רכוש, ואז האזרחים יוכלו לפעול בעצמם נגד גנבים. אבל המצב כרגע הוא גם שלאזרחים אסור לפעול נגד גנבים, וגם שהמשטרה לא עושה כלום בעניין, אף פעם.

כן, בטח, בואו נשלח 100 שוטרים לעשות סיורים בניידות כדי לאתר גנב לפטופים מחורבן. צא מהסרט שלך. יש סדר עדיפויות וגנב קטן לא בדיוק נמצא בראש. ב-כ-ל מדינה זה ככה. בעתיד יהיה מאגר ביומטרי והמשטרה תוכל לאתר את הגנב תוך מספר דקות. עד אז זה מה שיש. להבא שתגבה את המידע ותנעל את המשרד.

פורסם

אתה חושב שיעשו בדיקה ביומטרית לגניבה כזאת פשוטה ??

אם באמת תהיה גישה לכל שוטר זוטר שקיבל תלונה על גניבה קטנה להסתכל במאגר הביומטרי אז כנראה שזה יהיה פתוח גם לכל העולם אחרי הדלפה פשוטה למדי

פורסם

כן. בסך הכל צריך טביעת אצבע. ואתה יודע, המאגר הזה לא משהו שמעבירים ל-DOK ונוסעים הביתה.

פורסם

בשכונה שאני גר בה הייתה תופעה שהפורצים עושים "ניקיון מהיר" של דקה-שתיים בבתים, כלומר נכנסים, לוקחים מפתחות, פלאפונים וארנקים מההחדרים הקרובים לכניסה (ביניהם הסלון והמטבח), גונבים את הרכב ובורחים. יכול להיות שהוא התכוון לזה.

לנו עשו את זה בבית הקודם..

3 בלילה נכנסו מהחלון (אני הייתי ער בחדר לא הרגשתי כלום) הלכו לחדר שינה של ההורים שלי לקחו פלאפון של אבא שלי,ארנק ומפתחות של האוטו..

אני שמתי לב רק שפתחו את הרכב עם ההזעקה בהתחלה חשבתי שאבא שלי התעורר כי שכך לנעול את האוטו או משהו.. ואז הם הניעו את הרכב ראיתי את השער נפתח והם נעלמו!

זה היה ממש מהיר!

פורסם
  • מחבר

למה דווקא מהסלון, אתם בקומת קרקע ואפשר להציץ לכם אליו ?

כשגנב פורץ בלילה לבית/דירה. רוב הסיכויים, שהוא לא יכנס לחדרי השינה מסיבות ברורות.

בדיוק לזה התכוונתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים