עבור לתוכן

תרבות הגניבות שיש כאן בארץ

Featured Replies

פורסם

היום, אתה לא יכול להשאיר שום דבר בחוץ אפילו לא לשנייה.

לפני כמה ימים נסעתי לחדר כושר על האופניים של אבא שלי (Tauny) . קשרתי אותם שם בחניה של המלון (הח. כושר שייך למלון). לצערי הרב, לא הוצאתי את הכיסא שלהם (זה בכלל לא עלה בדעתי...) (אפשר להגיד שיש להם כורסא) . להפתעתי שאני חוזר חזרה, אין כיסא. זה ממש עצבן אותי, לא ההפסד הכספי אלא המעשה עצמו. אין שום טיפת כבוד לרכוש של בן אדם אחר? ורבאק, מושב של אופניים קיבינימט, מה אתה הולך לעשות איתו?

זה מתחיל באופניים ונגמר בדברים אחרים. מה יהיה? אוליי כל פעם שאני אצא עכשיו עם האוטו אני אתחיל לסנדל אותו?אוליי אני אכסה אותו בברזנט?

• תגובות 47
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אותי יותר מעניין איך "רכבת" הביתה ... :lol: :lol:

פורסם

ידידי, אני מבין שאתה רוגז על כך אבל הדיון לא ממש יעזור במלחמה נגד הדעה הישראלית הפשוטה מידי...

אופניים זה הדבר הכי ניגנב בארץ... לפני שנה בערך ליוויתי את חבר שלי שקנה אופני טראק חדשות ב11 אלף..עצרנו ליד הבית של חברה שלו וקשרנו ת'אופניים עם מנעול של אופנועים לסורגים, לא היינו שם 15 דדקות בערך וכשחזרנו אין סורגים וגם אופניים :kopfpatsch:

מצד שני כל ערב היה איזה אידיוט אחד שניסה ליגנוב לי אופני מדבקה מלאות חלודה, בגלל שזה היה כלי התחבורה היחיד שלי העלתי אותן וקשרתי אותן לסורגים מול הדלת, המאניאק המשיך לבוא ומכל רשרוש היה קופץ... ניסרתי לו את העמודים שמחזיקים את הגלגל הקידמי במקום (ועוד כמה ניסורים פה ושם) והשארתי את האופניים ללילה בלי מנעול... מאז אף אחד לא נוגע באופניים שלנו.

תכלס זה גם תלוי באזור המגורים, אני גר ליד יפו (מי שעוד לא הבין)

פורסם

אויי זה ישן, זה עוד קרה לי בבית ספר, יש אנשים חרא, אתה רק יכול ללמוד לפעם הבאה ולקחת את הכיסא איתך (כמה שזה מצחיק או לא...)

פורסם

^ מי קושר בחוץ אופניים של 11 אלף שקל !?!?!??! :bash:

וגם לי קרה מקרה דומה עם הכסא (הכי פשוט שיש) ...לקשור אופניים בחוץ זה תמיד סכנה (וזה היה ככה גם לפני עשר שנים)

פורסם

"תרבות הגניבות בארץ" איזה כותרת מפוצצת

גנבים יש בכל העולם לא רק בארץ

בהרבה מקומות דברים נגנבים, ולא לא צריך להיות קיצוניים וסנדל את האוטו, אבל כן צריך לחשוב מה יותר או פחות קל לגנוב שאתה סתם משאיר בחוץ

פורסם

גם לי גנבו פעם איזה כיסא איכותי שהיה לי באופניים, הנסיעה הביתה לא הייתה נוחה (בעמידה כמובן :silly: ).

פורסם

מסקנות? (או יותר נכון "חוכמת רחוב בשקל ארבעים") אם אתה לוקח אופניים לא משאירים אותם בחוץ.

פורסם

או שתדביק את המושב.

פורסם

מה שבאמת מרגיז זה שאם תלך להתלונן במשטרה, הדבר הראשון שישאלו אותך זה אם אתה רוצה מסטיק או בלון.

אתמול נגנב מחשב נייד ממשרד בטכניון:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3753251,00.html

(יש גם וידאו)

תגובת המשטרה? "אין כח אדם ותקציב לחקירות מסוג זה".

פורסם

עם כל הצער שבדבר, מחקר ארוך כל כך, איך לעזאזל אין גיבוי?!

פורסם

היום, אתה לא יכול להשאיר שום דבר בחוץ אפילו לא לשנייה.

לפני כמה ימים נסעתי לחדר כושר על האופניים של אבא שלי (Tauny) . קשרתי אותם שם בחניה של המלון (הח. כושר שייך למלון). לצערי הרב, לא הוצאתי את הכיסא שלהם (זה בכלל לא עלה בדעתי...) (אפשר להגיד שיש להם כורסא) . להפתעתי שאני חוזר חזרה, אין כיסא. זה ממש עצבן אותי, לא ההפסד הכספי אלא המעשה עצמו. אין שום טיפת כבוד לרכוש של בן אדם אחר? ורבאק, מושב של אופניים קיבינימט, מה אתה הולך לעשות איתו? לשבת עליו

זה מתחיל באופניים ונגמר בדברים אחרים. מה יהיה? אוליי כל פעם שאני אצא עכשיו עם האוטו אני אתחיל לסנדל אותו?אוליי אני אכסה אותו בברזנט?

חחחחחחחחחחח אז מה נסעת הביתה על אופניים בלי כיסא??

פורסם

עם כל הצער שבדבר, מחקר ארוך כל כך, איך לעזאזל אין גיבוי?!

א) מה זה קשור?

ב) יש גיבוי

פורסם

קשור לתגובה שלך.

ארבע שנים של מחקר ירדו לטמיון ברגע אחד.

אם יש גיבוי אז דבר לא ירד לטימיון אלא פשוט נגנב המחשב.

בכל מקרה, מסכים איתך שהמשטרה לא מקצה שום כ"א לפשעים מהסגנון הנ"ל, שזה ביזיון לכל דבר.

פורסם

מה אכפת לי אם יש גיבוי או לא? רק ציינתי שגנבו מחשב, הגנב תועד בוידאו, התמונה נמסרה למשטרה... אבל למשטרה "אין כח אדם ותקציב".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים