עבור לתוכן

WD 80GB 8MB - שאלה

Featured Replies

פורסם

שלום !

קניתי את ה-HD החדש שלי סוף סוף :)

הוא שקט פי כמה מהקודם שלי ונחמד סוף סוף 80GB , במארז שלי (Chieftec) יש מאוורר מול ה-HD...

עכשיו הדגם שהמחשב מזהה הוא WDC WD800JB.....זה הדגם נכון ?

ב-HD הזה יש חיישן טמפ' ?

הורדתי תוכנה והיא מודדת 27-31 מעלות צלסיוס....זה סביר לא ?

פורסם

הדגם נכון.

בקשר לחיישן אני לא בדיוק יודע.

פורסם
  • מחבר

אחרי הדגם הוא כותב לי כמה מספרים ואותיות...OOETAO משהו דומה לזה.....מה זה ?!

ואממ...אני לא מוצא בשום מקום משהו שמזכיר את החיישן...:-\ בגלל זה זה נראה לי מוזר , יכול להיות שהתוכנה "ממציאה" טמפ' ועוד כאלו שמשתנות ?!

פורסם

תפרסם פה לינק לתוכנה יש לי את ה WD120JB והיה לי מקודם אחד כמו שלך ולפי מה שידוע לי אז אין להם חיישן בפנים בכל מקרה יהיה נחמד לראות את התוכנה אולי ב 120 שלהם יש.

פורסם

תנסו את זה {קובץ מצורף}

עם הסיגייט שלי זה עובד :)

פורסם
  • מחבר

HD Temperture זה ממדור ההורדות של האתר...

אני יביא לינק ישיר עוד מעט אני קצת עסוק עכישו...מנסה למצוא מידע על החיישן...אם הוא קיים :)

פורסם
  • מחבר

הוא אומר לי שלפחות HD אחד תומך בבדיקת טמפ'...והטמפ' כרגע היא 31 מעלות......ואני מסתכל בתוכנה שלי 31 מעלות :)

אז יש....?

בחיים לא שמעתי על זה ואני קורא די הרבה......ועם כל הרעש מסביב ל-HD הזה בחיים לא שמעתי על החיישן...מוזר :-\

פורסם

31 זה מצויין, אצלי 41 :-\

אם אני לא טועה אפשרות בדיקת הטמפ' קשורה ל smart.

פורסם
  • מחבר

כן יש לו חיישן מצאתי עכשיו באיזה אתר מיני ביקורת :)

ציטוט :

. But a nice feature that I like is the temperature sensor inside the drive. This sensor is detectable with Motherboard Monitor 5 (and other software, I'd assume) and is very nice for seeing how well the drive is cooled (Mine has a fan in front of it and never goes too far above 30C).

לינק :

http://geek.dealtime.com/xPR-Western_Digital_Caviar_WD800JB_Special_Edition_80_GB~RD-102121836164

פורסם
  • מחבר

31 זה מצויין, אצלי 41 :-\

אם אני לא טועה אפשרות בדיקת הטמפ' קשורה ל smart.

::) אצלי 31 מעלות מקסימום כאשר טמפ' המארז היא 32 מעלות חחח ומתחת ל-HD יש את ה-HD הישן שלי (מעביר לחדש..) כאשר הישן מתחמם יותר מהחדש........והוא גם חוסם לו את האוויר...

בקיצר כשאני ימקם את החדש כמו שצריך אני צופה שהוא לא יעבור 30 מעלות שזה באמת אחלה אחלה!!!

מעניין כמה זה יהיה בזמן defrag..... ;D עדיין לא התקנתי Norton SystemWorks אז אני עדיין לא יכול לבדוק... :P

פורסם

גם אני קיבלתי אותו היום !!!

הכונן הזה זה משהו סוף הדרך אני מת עליו ביצועים כל כך טובים מכונן רגיל !

פורסם

הורדתי את התוכנה שהבאתם פה וזה רושם שאין לי הרד דיסק שתומך בטמפ'

ויש לי wd 800JB ::)

פורסם
  • מחבר

אולי לא הפעלת SMART

פורסם
  • מחבר

אוקיי יש לי עוד בקשה מכל מי שיש לו את ה-HD הזה...

תפעילו SMART ותורידו speedfan , תבדקו את ה-HD שלכם , שלי בן יומיים וכבר תשימו לב לFitness...לא קצת מוזר ?!

פורסם

לי בכלל אין את הערך של ה-Temp בטבלה.

וכן - הFirmware בין הדיסקים שונה. ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים