עבור לתוכן

איך הCM Elite 334?

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב ב2400 ורק המארז הזה נכנס לי בתקציב. כמובן שאני יכול לרדת בכרטיס מסך אבל זה יביא פחות תועלת.

בפנים יהיה HD4850 עם קירור ענק עליו (http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=2173) שבתקווה יפחית מהחום, וE6300. אני כמובן קונה עוד מאוורר 120mm שיהיה מקדימה מאחר והמארז בא רק עם מאוורר אחורי.

נראה לכם שהמארז הזה יתאים? אני כמובן רוצה שיהיה קריר ואם אפשר שקט.

פורסם

המארז בסדר גמור.

הקירור של הכרטיס מסך לפי מה שאנשים אומרים לא שקט כל כך.

למארז הזה אין כל כך אפשרות לבלום רעש (בכל זאת הוא זול ודק), ניסיתי לשמוע את המאוורר שמגיע אם המארז ולא הצלחתי אבל הכרטיס מסך שלי מאוד רועש אז קשה לדעת.

בקשר למאוורר קידמי, חשוב שזה יהיה מאוורר עם CFM נמוך. יש לי מאווררים מאוד שקטים, האוזן שלי הייתה מאוד קרובה לאחד מהם כשהוא עובד ולא שמעתי אותו. ברגע שהכנסתי אותו לחלק הקידמי של המארז היה רעש נוראי מהפגיעה של האוויר בדפנות של המארז (מאוורר של COOLER MASTER, דוחף הרבה אוויר אבל מחוץ למארז באמת אי אפשר לשמוע אותו).

פורסם

המארז בסדר גמור.

הקירור של הכרטיס מסך לפי מה שאנשים אומרים לא שקט כל כך.

למארז הזה אין כל כך אפשרות לבלום רעש (בכל זאת הוא זול ודק), ניסיתי לשמוע את המאוורר שמגיע אם המארז ולא הצלחתי אבל הכרטיס מסך שלי מאוד רועש אז קשה לדעת.

בקשר למאוורר קידמי, חשוב שזה יהיה מאוורר עם CFM נמוך. יש לי מאווררים מאוד שקטים, האוזן שלי הייתה מאוד קרובה לאחד מהם כשהוא עובד ולא שמעתי אותו. ברגע שהכנסתי אותו לחלק הקידמי של המארז היה רעש נוראי מהפגיעה של האוויר בדפנות של המארז (מאוורר של COOLER MASTER, דוחף הרבה אוויר אבל מחוץ למארז באמת אי אפשר לשמוע אותו).

לא חושב שהרעש מפגיעת אוויר בדפנות המארז

אפילו האוויר שיוצא ממיבש שיער ( שיותר אוויר מכל מאוור מחשב ובעוצמה יותר גבוהה ) לא משמיע רעש ( האוויר שפוגע בדפנות המארז ) אם שמים מול המארז

כנראה שיש בעיה אחרת כמו מאוור לא יציב או רופף

פורסם

במיבש שיער אין למאוורר שטח סגור גדול סביבו, במארז מחשב יש כ 50CM בין המאוורר לחלק האחורי וחלל פנימי גדול פספיק בשביל להגביר את הרעש של האוויר. ניסיתי הרבה דברים ודבקתי הרבה את הדבר הזה. הדרך הכי טובה לגלות שהרעש הוא כתוצאה מהאוויר היא שלמרות שהמאוורר ממוקם בקדמת המארז הרעש נשמע כאילו הוא מגיע מהחלק האחורי ולכן מה שאני שומע זה החזר מוגבר ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים