עבור לתוכן

בה"ד 1 - טוב, לא טוב?

Featured Replies

פורסם

תהיה בטוח שהמפיקים של רשת ו"בה"ד 1" עבדו בצמוד צמוד לדובר צה"ל ולצנזורה הצבאית.

אם גופים אלו אישרו משהו(ותהיה בטוח שהם עברו על כל פיפס קטן בתוכנית), סימן שאין בו משום שום סכנה לביטחון המדינה.

פורסם

אם כי, בתוכנית 'הסמויים' תאמין או לא נחשפו מספיק דברים, ובחיי שאין לי מושג איך ולמה.

פורסם

סה"ך לא אמרתי שיש בתוכנית דברים מסווגים יותר מדי..

זה הרי ברור שלא נחשפו פה טכנולוגיות שהאויב לא יודע עליהם

אבל לכו תדעו מה יהיה בהמשך, תו"לים וכאלה.

מבחינת הצבא אפילו שמור זה יותר מדי בשביל הטלוויזיה במקרים מסויימים(כמובן שיש יוצאי דופן במקרים שרוצים לעשות תעמולה או הרתעה לאויב)

לפי מה שהבנתי ממישהו שמשרת במקום דיי מסווג, כל שטות הצבא מסווג כ"סודי". והוא אמר שמלא דברים שבתוך היחידה נחשבים כמסווגים, אח"כ נחשפים לעיתונות.

פורסם

*זה תיאור נורא כללי, אבל זה העיקרון למה חי"ר נשארים בבה"ד 1 להשלמה. תראו את זה בפרקים הבאים של הסדרה.

אגב סדרה מעולה. ועדת ההדחה שהראו שמה מראה בדיוק כמה נלחמים נציגי החילות להשאיר את החיילים שלהם בפנים ואיך מפקד בה"ד 1 מעיף צוערים.

ומי שמנצח זה כמובן לא הקוף אהרון חליווה שהמילה האחרונה היא כמובן לא שלו,למרות מה שהוא ניסה להציג ולייחצן את עצמו כאילו הוא מינימום אל יווני.

בסוף צריכים בהשלמה X מס' קצינים וכל עוד הצוער לא הרג מישהו או נגנב לו נשק הוא גם יגיע להשלמה על אפו וחמתו של חליווה שמנסה פה להיראות כמו שהוא רוצה,כמחליט עליון (בטח עם התנוחה הנוראית הזאת של התפרקדנות בכיסא) במיוחד בחברת אל"מים אחרים שכמובן חפים מהפוזה שלו ומדברים לעניין.

הסדרה הזאת מגוכחת. קודם כל אין שום דבר כרונולוגי בתהליך ההכשרה כפי שהוא מצולם,אין הבדל בין המכין לרף 2 וכל דבר זז מצורה מוזרה כזו או אחרת.

אבל הדבר הכי מכעיס שעשו כאן הוא לקחת צוערים שכביכול מייצגים תמונה של החבר'ה הישראלית,וכמובן לא מדובר כלל וכלל בטובים שבהם אלא רק עם הסיפור המעניין. אז כמובן זה טלוויזיה וחשוב לייצר רייטינג אבל לקחת את החרדי שהתגייס והבחור מת"א ואת הבחור מההתיישבות העובדת. זה לא רק נשמע רע זה גם נראה ככה. ושוב לא מדובר בטובי קציננו (מהיכרות).

ולא,זה לא נכתב כי יש לי טענות או מענות כנגד מישהו מהאנשים. אבל לראות סדרה כל כך מגוכחת על הבה"ד פשוט עושה לי רע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים