פורסם 2009 ביולי 2916 שנים אחרי ניתוח בבית משועמם... מה הדופק שלכם במנוחה?השיא שלי היה 39 במנוחה. כשהייתי בשיא הכושר. שנתיים אחרי כלומר ביממינו הוא עומד על כ 46.כן אני יודע שזה נושא טיפשי, כן אני יוד שאין קשר בין דופק לכושר אני משועמם!! זה הכל אז בלי FLAMING בבקשה.
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים עכשיו בדקתי עם השעון ,וזה 49 ,שזה חביב ,אבל אני לא הכי בכושר עכשיו .למרות שדופק נמוך לא תמיד מיעד על כושר טוב ,יש בעיות אחרות שדופק נמוך נובע מהן .
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים רוצה שקל?כאילו רציני בנאדםהרי אין תכלית לת'רד הזה מעבר ל"ואוו תראו איזה דופק נמוך יש לי"אז הנה בו נסכם את זהאתה גבר יש לך 39 במנוחה,לי יש איזה 53אני עלוב ואין לי דופק טובאתה תותח
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים זה תלוי גם בגיל..סביר להניח שאתה ילד בן 13 אם פתחת תתר'ד הזה , אז יש לך דופק נמוך..
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים ואו...הדופק שלי במנוחה הוא כמעט 70!אם היה לי דופק כמו שלכם, הייתי אלוף אירופה בספורט שלי.
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים ואו...הדופק שלי במנוחה הוא כמעט 70!אם היה לי דופק כמו שלכם, הייתי אלוף אירופה בספורט שלי.מה הספורט שלך ?ואתה חייב לזכור שרובם פה צעירים ,ובגיל שלהם עם מעט פעילות גופנית אפשר לשמור על דופק של ספורטי מיקצועי ,העיניין הוא גם לשמור את זה לגיל מבוגר יותר (נגיד מעל גיל ה 20 ).
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים אני בן 27 והספורט שלי הוא קליעה אולימפית.גם כשהייתי בן 16 הדופק שלי היה קרוב ל-70. והייתי דיי בכושר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.