עבור לתוכן

בעיה בבחירת מעבד למחשב חדש. (Q9550, i7)

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני בדרך לקנות מחשב חדש.

בנתיים זה מה שבתכנון:

‏CM 690 NVIDIA Edition Black With Window (No PSU) קופסא

כרטיס מסך: bfg nvidia 285GTX 2GB (אח שלי גר בארה"ב אז הוא קנה לי אותו)

לוח אם:‏EP45T-UD3LR s775 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1333, PCI-E‎

מעבד: ‏Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray‎

דיסק קשיח: ‏1TB IntelliPower, 32MB, SATA II- WD10EADS‎

זיכרון:‏3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎

ספק: ‏eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan

קירור יבוא עדיין לא החלטתי...

עכשיו הבעיה שלי שאני קראתי די הרבה מאמרים והסתבכתי ואין לי מושג אם לקנות את המחשב הזה לישאר איתו מקסימום 4 שנים לחיות איתו טוב מאוד או לשדרג לI7 שהמחירים שלו גבוהים למרות שאני יכול לספוג את המחיר...

רציתי בהתחלה לקנות את הQ9550 ואז החלטתי להחליף לQ9650 אבל אז הרבה אנשים אמרו שלא שווה את המחיר ושווה כבר לקנות את הQ9550 אבל אחרי זה קראתי על הI5 ועל כל הטכנולוגיה החדשה שבא עוד מעט ואין לי מושג מה לעשות..

מישהו יכול לעזור?

פורסם

אל תכנס לI7 מיותר לגמרי, המחירים ממש לא מצדיקים את הרכישה. לפי המפרט שלך אני מבין שאתה מרכיב מחשב למשחקים וכיום למשחקים מעבד הוא רכיב פחות חשוב, מה שיותר חשוב הוא הכרטיס מסך. כיום גם מעבד של 2 ליבות יכול להריץ כל משחק ללא כל קושי.

פורסם
  • מחבר

מישהו עוד יכול להציע לי מה לעשות??

חוץ מה זה איך המפרט?

פורסם
  • מחבר

אני צריך רק את העזרה במעבדים וסתם אם כבר מישהו מסתכל על המפרט שהבאתי אז שיגיד לי אם זה טוב.

מה הבעיה בזה?

פורסם

יש כאן הרבה פורומים ויש חלוקה ברורה לנושאים, אם אתה רוצה לשאול על המפרט אז תשאל בפורום מפרטי מחשב, זה לא המקום לזה.

ולא ערכת את הכותרת כמו שצריך, אז תערוך שוב.. אני מציע שתכנס ותקרא את מה שרשום בקישור שהבאתי:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0

כך תבין מה לא בסדר בכותרת וכיצד לתקן אותה.

דוגמא לכותרת מתאימה במקרה שלך: "לא יודע במה לבחור, Q9550, i7 או לחכות ל-i5? אני משתגע"

פורסם
  • מחבר

יש כאן הרבה פורומים ויש חלוקה ברורה לנושאים, אם אתה רוצה לשאול על המפרט אז תשאל בפורום מפרטי מחשב, זה לא המקום לזה.

ולא ערכת את הכותרת כמו שצריך, אז תערוך שוב.. אני מציע שתכנס ותקרא את מה שרשום בקישור שהבאתי:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0

כך תבין מה לא בסדר בכותרת וכיצד לתקן אותה.

דוגמא לכותרת מתאימה במקרה שלך: "לא יודע במה לבחור, Q9550, i7 או לחכות ל-i5? אני משתגע"

א. החלפתי את הכותרת לעניין שלי.(שוב :\)

ב. זה ממש לא מה שהתכוונתי במה שאתה רשמתה.

אם בחירת המעבד שעשיתי למפרט הזה נכונה או שעדיף להחליף לI7 בגלל שמי יודע מה יהיה בעתיד כי גם יוצר I5 וכו'..לא אמרתי שאני מחכה לI5.

אם אתה כבר פה האם אתה יכול להגיד משהו בנוגע לבעיה שנוצרה לי...

פורסם

שיהיה.. ערכתי לך את הכותרת וזהו.

לשאלתך: מה השימושים במערכת? מתוכנן אוברקלוק?

טיפ: המפרט מעפן, כדאי שתתייעץ בפורום מפרטי מחשב ותקבל המלצה למפרט טוב יותר.

פורסם

אם תקנה את הזיכרונות האלה ללוח אם הזה, המחשב אפילו לא יידלק אחרי שתרכוש אותו.

אני ממליץ לך בחום ללכת לפורום מפרטים ולבקש שהם יבנו לך מפרט.

בכ"מ זה תלוי כמה סבלנות יש לך, לי יש אישית את ה9550 והוא מעבד מעולה, ואני לא מוצא סיבה שתקנה I7 בשביל משחקים. הI7 יותר מיועד לפרנסה..

אם יש לך מספיק סבלנות אז אתה יכול לחכות עוד שנה שהI5 ייכנס לשוק ויהיה מבחר נכבד של חלקים שתומכים בטכנולוגיה ותראה אם תוכל להרשות לעצמך לקנות.

פורסם

המפרט ממש לא מאוזן ושילוב החלקים ממש לא מוצלח. כמו שאמרו לפני - בקש עזרה בפורום מפרטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים