פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מחבר איך אני עושה את זה??? עריכה: אני לא מוצא את כפתור הג'אמפר אולי אתם תוכלו להבחין.
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מחבר ללחוץ על זה לפני שאני מפעיל את המחשב בזמן שכל הסטיקים מחוברים? ד"א איך אני עושה זאת ידנית?
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים ללחוץ? זה ג'אמפר, זה לא כפתור. אתה לא לוחץ, אתה מוציא את הג'אמפר ל-10 שניות ולאחר מכן מחזיר אותו למקומו.זו השיטה הידנית, אין דרך אחרת אם אתה לא יכול להגיע לביוס.
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מחבר ונגיד ואני יכול אני מעדיף להימנע ממוטוריקה עדינה חח...ד"א אתה בטוח שהמתחים זאת הבעיה? שאני שם סטיק יחיד של קינגסטון זה גם לא עובד...
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים אני לא הבנתי מכל הדיון הזה אם אתה בכלל ניגשת לביוס.... ?תתקין את כל הזיכרונות, תפעיל את המחשב ותגיע ל-BIOS. בחלון הראשי תלחץ F1 במקלדת ולאחר מכן תכנס להגדרות M.I.T. בחלון החדש תמצא הגדרות לתזמונים ומתחים של הזיכרונות, שם תגדיר תזמונים 6-6-6-18 (הראשון העליון 6, לאחר מכן 6.... והרביעי 18) ובמתח שזה DDR Overvoltage control תקבע +0.2.
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מחבר כן ניגשתי פעם אחת לביוס והגדרתי load optimise defaults.את מה שרשמת למעלה אני עושה שהזכרונות בפנים או שאני יכול לעשות את זה עוד לפני?
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים תתקין את כל הזיכרונות, תפעיל את המחשב ותגיע ל-BIOS. בחלון הראשי תלחץ F1 במקלדת ולאחר מכן תכנס להגדרות M.I.T. בחלון החדש תמצא הגדרות לתזמונים ומתחים של הזיכרונות, שם תגדיר תזמונים 6-6-6-18 (הראשון העליון 6, לאחר מכן 6.... והרביעי 18) ובמתח שזה DDR Overvoltage control תקבע +0.2.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים מחבר הצלחתי לשנות ל-0.2+אך את האופציה לשנות ל-6-6-6-18 לא מצאתי....בינתיים אני מצליח להריץ סטיק אחד של קינגסטון ואת שני הסטיקים של g.skill כלומר אני רץ על 4gb ולא על 6gb...כאשר אני שם את הסטיק הנוסף המחשב נתקע במסך הראשון שבו אפשר לבחור את הביוס....
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים מצטער שהטעתי אותך, אתה צריך ללחוץ CTRL ו-F1 בו זמנית ולא רק F1. מלבד זאת, כל שאר ההוראות שרשמתי לך נכונות.
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים מחבר למרות ששיניתי לפי מה שאמרת עדיין כאשר אני מכניס את הסטיק הנוסף של kingston אני מקבל מסך כחול....
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים אולי יש בעיה בסלוט האחרון של הזיכרונות או באחד הזיכרונות...תנסה עם כל סטיק זיכרון לעבור סלוט סלוט .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.