פורסם 2009 ביולי 2916 שנים פעם ראשונה שאני מתקין, ולא ידעתי איזה כדאי אז הרצתי חיפוש קטן ומצאתי מנוע שמצאתי לנכון לשתף פה יש אפילו תרגום לעברית http://www.zegeniestudios.net/ldc/index.php?select_lang=true
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מחבר בטוח שיש הרבה יותר לא?לא יודע לא מביןבכל מקרה אבל אתה לא יודע מה האפשרויות של כולם ואתה לא יודע איזה מהן תתאים לךזה סה"כ כלי עם כמה שאלות עליך שתתאים לך לינוקס מתאימה..
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים דווקא קוויתי שיהיה שם יותר גיוון בהפצות כדי לגלות משהו חדש, אחרי כמה ניסיונות נכנסתי לאתר שלהם ושם יש רשימה של כל ההפצות הכלולות ולצערי זאת רשימה MAIN STREAM רגילה.Distributions includedFedora Core 10Mandriva 2009OpenSuSE 11.1Debian 4.0(Simply-)MEPIS 7.0Ubuntu, Kubuntu 8.10Linux Mint 6Freespire 2Xandros 4PCLinuxOS 2007Gentoo 2008.0Slackware 12.2Arch Linux 2008.06Foresight Linux 2.0.6אבל זה כלי טוב למתחילים.
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים לי זה עבד אחלה, הציע ג'נטו בדיוק מה שאני עובדעליו עכשיו.השאלון מעט ארוך, אך התשובה מספקת. תודה עלהקישור.
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מחבר לי זה עבד אחלה, הציע ג'נטו בדיוק מה שאני עובד עליו עכשיו. השאלון מעט ארוך, אך התשובה מספקת. תודה על הקישור. גם לי עבד די טוב בהתחלה התקנתי מינדר-משהו אחר כך אובונט-משהו כזה... אבל הלינוקס משעמם : בכל מקרה בבקשה גבר
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים קצת ביזבוז זמן לעשות את המבחן בהתחשב בזה שיש רק 14 הפצות אפשריות ...שאלו ההפצות שנמצאות בשימוש אצל 99% ממשתמשי הלינוקסאז מה הבעיה עם זה?
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים שאולי אתה ייחודי ומתאימה לך הפצה אחרת. למעשה מה שעושים פה זה מכתיבים טרנד.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים שאולי אתה ייחודי ומתאימה לך הפצה אחרת. למעשה מה שעושים פה זה מכתיבים טרנד. בדיוק, אני אישית כל הזמן מחפש הפצות מינימליסטיות חדשות קלות, בעלות עיצוב נוח ומותאמות רק לגלישה ואם כבר טראנדים אז עוד קצת המערכת של גוגל מגיעה והיא די תדרוס את כל השוק אני בספק שמלבד המומחים מישהו יתרח לחפש משהו אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.