פורסם 2009 ביולי 2816 שנים שלום לכולםאני גר באשקלון ועומדים להקים פה עוד תחנה פחמית מזהמת לכן אני מבקש מכולם לחתום על העצומה הזו:http://www.ashkelon.muni.il/htmls/hebrew/petition.html ולעזור במאבק נגד הקמת התחנהעוד עצומה:http://www.greenpeace.org/israel/getinvolved/no-to-coal
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים מר gal555, אני מבין ללבך בעניין הזיהום. גם אני לא מצליח להבין למה קברניטי המדינה שלנו לא משכילים להשקיע בפיתוח אמצעי אנרגיה חלופיים, כגון אנרגיה סולארית בארצינו שטופת השמש. עם זאת, בוא לא נשכח שתחנת כוח "קונבנציאונלית", שזה כל מה שיש לנו כרגע, פועלת על אחד מהשניים: פחם או נפט.פחם לא קונים מערבים.
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מר gal555, אני מבין ללבך בעניין הזיהום. גם אני לא מצליח להבין למה קברניטי המדינה שלנו לא משכילים להשקיע בפיתוח אמצעי אנרגיה חלופיים, כגון אנרגיה סולארית בארצינו שטופת השמש. עם זאת, בוא לא נשכח שתחנת כוח "קונבנציאונלית", שזה כל מה שיש לנו כרגע, פועלת על אחד מהשניים: פחם או נפט.פחם לא קונים מערבים.פחם גם מזהם הרבה פחות מנפט, אבל באמת שכחת גז שכבר היום משתמשים בו והוא הכי פחות מזהם.
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים ובהתחשב בקידוח תמר 1 (או איך שקוראים לו) יש לנו עכשיו מאגר גז טיבעי כך שאנחנו לא תלוים במיצרים.נ.ב. גרעיני זה הכי הכי...
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מחבר גם תחנה כוח חדשה לא בונים ביום8 שנים ותחנת גז או סולרית אפשר ליבנות בשנתיים
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים סולרית? אני לא יכול לרואת את זה ...לשם השוואה תחנה סולרית מתקדמת היא בעלת חצי הספק של תחנת גז רגילה, עם מחיר התחלתי כפול.בנוסף הקמת דורשת ריצוף של 25קילומטר מרובע, שזה קצת פחות מהשטח הבנוי של אשדוד ... אני לא בטוח שלהתחיל לרצף את המדבר בלוחות סולרים זה "ECO FRIENDLY" אנרגיה סולרית זה טוב לשימוש ביתי אבל זה לא קרוב לשימוש מסחרי ושם לתחנות קונבנציונליות או עדיף גרעיניות אין תחרות.
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים אנרגייה גרעינית היא מקור האנרגייה הזול, הנקי, הבטוח והיעיל שיש לאנושות היום.אנרגיה סולארית / טורבינות רוח זה בזבוז זמן כסף ומשאבים.ישראל עלולה להכנס למשבר אנרגייה אם לא יבנו מהר תחנות כח נוספות, ויהיו הפסקות חשמל יזומות.
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים אני לא בטוח שלהתחיל לרצף את המדבר בלוחות סולרים זה "ECO FRIENDLY" ירדו מעניין הלוחות הסולריים לתפוקה מסחרית. עכשיו עובדים על "שדה" מראות שמרכז את הקרניים שלו לחימום דוד קיטור שיסובבטורבינה.
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים נכון גם נראה לי שזאת הייתה המצאה ישראלית עם אני זוכר נכון והבחור היה בטלויזיה ... עדין אתה צריך 30 כאלו כדי להגיע לתפוקה של מפעל גז ולפחות תכפיל את המספר הזה כדי להתקרב להפסק של תחנה גרעינית...
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים אנרגייה גרעינית היא מקור האנרגייה הזול, הנקי, הבטוח והיעיל שיש לאנושות היום. אנרגיה סולארית / טורבינות רוח זה בזבוז זמן כסף ומשאבים. ישראל עלולה להכנס למשבר אנרגייה אם לא יבנו מהר תחנות כח נוספות, ויהיו הפסקות חשמל יזומות. פסולת גרעינית בכמויות קטנות מזיקה יותר מפסולת א-אורגנית בכמויות גדולות שכן הקרינה משפיעה על כמעט כל דבר חיי לרעה (חוץ מתיקנים) יש לי רעיון איך לפתור את המשבר, לשפר את מעמדו של הפוליטיקאי הממוצע ולייעל את התקציב בבת אחת. לחוקק חוק בכנסת בו כל שר וח"כ ועוזריו חייבים לסובב פדאלים באופני ספינינג במשך 30 דקות ביום ובאותן אופניים לתקוע גנרטור... אומנם בהתחלה זה לא יביא הרבה חשמל אבל לפני הבחירות :... נוכל לייבא חשמל לאירופה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.