פורסם 2009 ביולי 2816 שנים פעם היה לי תוכנה ששמים בה קישור לאתר כל שהוא וגם שם משתמש וסיסמה של האתר ואז שלוחצים על הקישור בתוך התוכנה היא פותחת את הדף ומתחברת לבד עם השם משתמש וסיסמה שהכנסתימישהו מכיר אותה (השם שלה)?
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים מחבר לא זאת לא התוכנה הזאתמה שאני זוכר על התוכנה:התוכנה שאני מדבר עליה אתה מכניס בה שם משתמש וסיסמה +קישור ואח"כ שאתה לוחץ על הקישור בתוכנה הדפדפן נפתח והשם משתמש והסיסמה מוקלדים לבדהתוכנה עולה כסףאני חושב שחלק מהשם של התוכנה היה user (לא בטוח)
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים אפשר לעשות את זה גם בלי תוכנהפשוט נכנסים לאתר , מזינים שם משתמש וסיסמא ואז מתחברים אליו שום בעיה קלי קלות
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים מחבר נכון אבל בתוכנה יש כמה יתרונותהיא שומרת את השם משתמש והסיסמה שלא תצטרך לנסות לזכור את הסיסמאות ואת השמות משתמשיםהיא מתחברת במהירותואני חושב שיש עוד יתרונות רק לא עולה לי כרגע בראש
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים גם הדפדפן שלך שומר שמות משתמשים וסיסמאות , כגון : הדפדפן שלי למשל שמר את השם משתמש והסיסמא שלי לאתר הזה
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים מחבר גם הדפדפן שלך שומר שמות משתמשים וסיסמאות , כגון : הדפדפן שלי למשל שמר את השם משתמש והסיסמא שלי לאתר הזה רוב הפעמים כשאתה מנקה עוגיות אז אתה צריך להתחבר שוב יש גם אתרים שאתה מכבה את המחשב וגם אתה צריך להתחבר שובבקיצור אני צריך את התוכנה לא למה אני לא צריך אותהתודה שניסת לעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.