פורסם 2009 ביולי 2916 שנים אם זו אופציה הייתי ממליץ לך ממש לפנות את כל המזווה, לעשות ניקוי יסודי ולהחזיר פריט פריט תוך נסיון למצוא את המקור.
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מחבר אני לא חושב שאני הולך למצוא איזו שקית במבה שישרצו בה מלא ברחשים...אם כבר זה יוצא ממקום מסוים זה מאחורי הארונות או השיש
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מכיר את התופעה, זה קרה גם אצלנו פעמיים-שלוש. זה קורה בעיקר בתקופה הזו של השנה, לפני יש מכה של עש ואז אחרי זמן מה התולעים מתחילים לצוץ במכה. פיתחתי אסטרטגיית חיסול בנושא: השלב הראשון: צריך לבודד את האזור המותקף, בכניסה למטבח אתה שם דבק דו צדדי חזק יחסית על הרצפה כמובן. כך פליטים שנסים על נפשם ממסע ההרג שלך ילכדו שם. כמו כן מומלץ לשים בכניסה לחדרים סמוכים. השלב השני: פשוט לעבור עם שואב אבק בכל פינה שם ולמצוא ביצים שעדיין לא בקעו. בדרך כלל העש מטיל אותן על איזה ארון עץ באזור חשוך. ריסוס ביתי לא הוכח כעוזר במקרה שלנו. בהצלחה
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים גם לי בזמן האחרון התחילו לבוא למטבח מלא אורחים לא רצוים.בעיקר נמלים על השיש, וגם גילתי כמה ג'וקים במרפסת שרות!
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מחבר מכיר את התופעה, זה קרה גם אצלנו פעמיים-שלוש. זה קורה בעיקר בתקופה הזו של השנה, לפני יש מכה של עש ואז אחרי זמן מה התולעים מתחילים לצוץ במכה. פיתחתי אסטרטגיית חיסול בנושא: השלב הראשון: צריך לבודד את האזור המותקף, בכניסה למטבח אתה שם דבק דו צדדי חזק יחסית על הרצפה כמובן. כך פליטים שנסים על נפשם ממסע ההרג שלך ילכדו שם. כמו כן מומלץ לשים בכניסה לחדרים סמוכים. השלב השני: פשוט לעבור עם שואב אבק בכל פינה שם ולמצוא ביצים שעדיין לא בקעו. בדרך כלל העש מטיל אותן על איזה ארון עץ באזור חשוך. ריסוס ביתי לא הוכח כעוזר במקרה שלנו. בהצלחה מה סתומרת לשים על הרצפה דבק דו צדדי? החבר'ה האלה יודעים לעוף ! ואיך בכלל הביצים שלהם נראות?
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים גם לי יש את אותה הבעיה עד שהוצאנו מהמזווה את הפיצוחים שלפני שנה כבר חחחח עד שהחלטתי איזה לילה אחד לעשות ליל רצח ,לקחתי את המחבט החשמלי והורדתי את כולם. תהרוג אותם וזהו לא יחזרו. ותחפש את מה שפתוח כמו חטיפים וכל מיני דברים סוכר וכ'ו. בהצלחה
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מה סתומרת לשים על הרצפה דבק דו צדדי?החבר'ה האלה יודעים לעוף !ואיך בכלל הביצים שלהם נראות?דבק שהוא דביק משני הצדדים. גם לסבתא שלי הייתה את הבעיה הזאת והיא שמה דבק דו צדדי על הקירות והם ניתפסו שם
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מחבר הם כבר מכסים שטח כזה גדול שאני אפשוט רגל אם אני אקנה את הדבק הזה..המחבט החשמלי שלי הרג מעל 200 ברחשים כאלה ואני לא מגזיםהם פשוט לא נגמרים ותכלס לא ממש אכפת לי שיהיה לי בבית פרפרים כאלה כי הם לא מזיקים באמתהבעיה שיש הרבה כאלה יש גם תולעיםואני רק רוצה להבין מה הקשר בין שניהם לפני שאני מכחיד את החיה הזאת מהעולם
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים [move]תולעת -> גולם -> פרפר -> תולעת -> גולם -> פרפר -> תולעת -> גולם -> פרפר -> תולעת -> גולם -> פרפר -> תולעת -> גולם -> פרפר -> [/move]
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים [move]תולעת -> גולם -> פרפר -> תולעת -> גולם -> פרפר -> תולעת -> גולם -> פרפר -> תולעת -> גולם -> פרפר -> תולעת -> גולם -> פרפר -> [/move] :hizuk:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.