פורסם 2009 ביולי 2816 שנים הגימבוי חוגג 20 IGN עשתה על זה כתבת ווידיאו - http://retro.ign.com/dor/articles/1007966/game-boy-turns-20/videos/gameboy20_spc_072709.html
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים מחבר כי הפורום קונסולות די ריק שיש דיונים הרבה פעמים זה משהו בסגנון קונה -360\PS3\WII\DS\PSP או קיבלתי RROD ודיונים בסגנון ואין הרבה דיונים חוץ מזה גם בVGAMES הפורומים די יבשים ובמיוחד הפורום של נינטנדו אחרי שכמה הפסיקו לגלוש שם בגלל איזה שטות
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים מחבר היה איזה מנהל שם שלדעתי היה פעיל אפילו יתר על המידה (אני חושב שהרבה מהדיונים שהוא פתח היו חסרי חשיבות ) בכל מקרה הוא רב אם הנהלת האתר ופרש לאתר אחר וגם מישהו שאל אותי אם אני רוצה לישתתף בפורום של האתר האחר אבל זה אתר של פנבויס שרופים ולאתרים כאלו יש חשיבות מאוד פחותה בעיני אני רוצה דעות נרחבות ולא רק דעות של חולי נינטנדו בכל מקרה חלק מהמשתתפים פרשו יחד איתו מהאתר ופורום נינטנדו שם די יתרוקן אני פה ושם פותח דיונים גם פה וגם שם ומקווה שיגיע דם חדש לשני המקומות סך הכל יש הרבה רוכשי קונסולות בארץ
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים אתה יכול לשלוח לי קישור לפורום של הפאנבויס השרופים בפרטי?תודהדרך אגב יש לי וידוישהייתי קטן לא ידעתי מה זה גיים בוי אבל ידעתי שזה מגניב עם משחקים יפים ושזה שמן ותמיד שהייתי רואה טטריס הייתי בודק אם זה גיים בוי
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים וואוו אני לא מאמין, 20 שנה, עדיין יש לי פה את המכשיר הזה בקופסא המקורית ופועל+כמה משחקים!
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים תכתוב בגוגל "גימקיוב ישראל " זה?!wtfחשבתי שלאתר הזה אין פעילות בכללד"א כל מי שהיה לו גיים בוי היה נחשב טחון רצח
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים אחחחחחחחח זכרונות.היה לי גיימבוי, אח"כ קולור, אח"כ אדבסנד (בקושי השקעתי עלי, שעמם מהר) וכיום DS שזה ממש תענוג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.