עבור לתוכן

נייד מארה''ב .. ההורים טסים.. צריך עזרה.. 600$ - 700$

Featured Replies

פורסם

ההורים טסים עוד חודשיים לארה''ב..

רציתי קצת עזרה כי אני רוצה להתקדם עם זה..

התקציב הוא באזור ה600 - 700 דולר..

המחשב מיועד לאח שלי שמתחיל ללמוד באוניברסיטה..

רציתי לדעת איזה מחשב לקחת.. אני יודע שיש משמעות רבה למשקל של המחשב , לאורך הסוללה ולגודל שלו...

בנוסף , נושא האחריות דיי חשוב לי.. ומכיוון שהטופיק לא עונה על זה בצורה ברור הייתי שמח

אם הייתם אומרים לי איזה חברות מכבדות אחריות גם בארץ בעת רכישה בארה''ב....

המחשב לא צריך להיות חזק למשחקים.. אבל לא הייתי מתנגד שיריץ משחקים לא כבדים

כמו FIFA 10 ...

זהו נראה לי.. אשמח לעזרה :)

פורסם

נא להכניס את התקציב לכותרת.

פורסם
  • מחבר

מצטער.. הכנסתי.. :)

פורסם
  • מחבר

בכל זאת מישהו?

פורסם

יש מצב למיני לפטופ? למרות שלא נראה לי.. אם כן יש לי הצעה בשבילך...

פורסם
  • מחבר

אם הוא יענה לצרכים אז ממש לא אכפת לי.. פשוט מאד קשה לי להאמין..

לצורך העניין אבא שלי עובד באלקטרה אם הייתי חושב שהמחשב של hasse שהם מחלקים מספיק טוב הייתי לוקח אותו

ב800 שקל וסוגר עניין , אבל אני יודע שזה לא ככה.. ושא' הוא חלש מדי , ב' הסוללה שלו על הפנים , ג' אין לו בכלל כונן לדיסקים שזה חסרון עצום..

פורסם

כמה זמן סוללה אתה מצפה לקבל? מהו המשקל/ גודל שנראה לך סביר?

בנוגע לאחריות, המידע בסטיקי הוא המידע הברור ביותר שיש בידי. המצב הוא כזה שקשה לתת כללים קבועים שיהיו תקפים תמיד ושיתוף הפעולה של היצרנים בנושא הוא מינימלי ברוב המקרים. הסטיקי מפרט את הידוע לנו בפורום מנסיון שנצבר ומהצהרות היצרנים וזה יהיה בלתי אפשרי לספק רשימה ברורה וחד משמעית יותר מזה של יצרנים והכיסוי שהם מספקים. זה משתנה מדגם לדגם ותלוי הרבה פעמים פשוט ברמת העקשנות של הלקוח. בכל מקרה אני ממליצה לך לפנות ליצרן בנפרד בנוגע לכל דגם וקניה, בהתאם לקווים המנחים בסטיקי.

פורסם
  • מחבר

כמה זמן סוללה אתה מצפה לקבל? מהו המשקל/ גודל שנראה לך סביר?

בנוגע לאחריות, המידע בסטיקי הוא המידע הברור ביותר שיש בידי. המצב הוא כזה שקשה לתת כללים קבועים שיהיו תקפים תמיד ושיתוף הפעולה של היצרנים בנושא הוא מינימלי ברוב המקרים. הסטיקי מפרט את הידוע לנו בפורום מנסיון שנצבר ומהצהרות היצרנים וזה יהיה בלתי אפשרי לספק רשימה ברורה וחד משמעית יותר מזה של יצרנים והכיסוי שהם מספקים. זה משתנה מדגם לדגם ותלוי הרבה פעמים פשוט ברמת העקשנות של הלקוח. בכל מקרה אני ממליצה לך לפנות ליצרן בנפרד בנוגע לכל דגם וקניה, בהתאם לקווים המנחים בסטיקי.

סוללה? באזור ה 6-8 שעות כמובן בלי עומס מיוחד על המחשב (אני מדבר על יום לימודים..)

גודל אני לא יודע.. אין לי דעה לגבי זה.. אני לא חושב שיש צורך במשהו גדול.. 14 אינצ' נראה לי סביר..

משקל? אני מקווה שפחות מ4KG.. הכל עניין של תקציב את זה אני יודע כבר..

אני יותר צריך עזרה בכיוון.. איזה מעבד.. זכרון..ואיזה דגם בכלל של מחשב נייד..

פורסם
  • מחבר

מצטער על הניג'וס..

פשוט לא קיבלתי תגובה אחת שעוזרת לי במשהו :(?

בבקשה תעזרו לי...

פורסם

סוללה? באזור ה 6-8 שעות כמובן בלי עומס מיוחד על המחשב (אני מדבר על יום לימודים..)

גודל אני לא יודע.. אין לי דעה לגבי זה.. אני לא חושב שיש צורך במשהו גדול.. 14 אינצ' נראה לי סביר..

משקל? אני מקווה שפחות מ4KG.. הכל עניין של תקציב את זה אני יודע כבר..

אני יותר צריך עזרה בכיוון.. איזה מעבד.. זכרון..ואיזה דגם בכלל של מחשב נייד..

eee 1000 he או דגם דומה . לאשתי יש כזה והסוללה מחזיקה המון זמן אומרים 9.5 מקסימום בפועל בדיקות הראו על 8-9.5 בהתאם לשימוש. החיסרון שלו שהמסך ברזולוציה רחבה ונמוכה ובגודל 10" בלבד (לא לטעמי אבל היא מסתדרת). עדיין הוא שוקל רק 1.5 קילו והוא גם מאוד קומפקטי.

בגדלים הגדולים יותר של ה 12"-14" אתה מחפש עם סוללה גדולה אתה מחפש נייד עסקי שהם לרוב לא זולים.

פורסם
  • מחבר

eee 1000 he או דגם דומה . לאשתי יש כזה והסוללה מחזיקה המון זמן אומרים 9.5 מקסימום בפועל בדיקות הראו על 8-9.5 בהתאם לשימוש. החיסרון שלו שהמסך ברזולוציה רחבה ונמוכה ובגודל 10" בלבד (לא לטעמי אבל היא מסתדרת). עדיין הוא שוקל רק 1.5 קילו והוא גם מאוד קומפקטי.

בגדלים הגדולים יותר של ה 12"-14" אתה מחפש עם סוללה גדולה אתה מחפש נייד עסקי שהם לרוב לא זולים.

אני מחפש משהו קצת יותר רציני מנוטבוק.. :\

פורסם

תראה אם אתה קונה את הדור החדש של הסוללה יש לך קרוב ל10 שעות עבודה !

המשקל שלו 1.3 K...

ואתה יכול לקנות צורב נייד למרות שזה קצת דבילי..

פורסם

בתקציב כזה, קשה מאד למצוא משהו שיתן כאלו חיי סוללה שאינו נטבוק. גם מחשבים שיתנו אחריות בטוחה שארץ אין הרבה במחירים כאלו. כמו כן, רוב המחשבים בתקציב הזה שגם נותנים אחריות בארץ ואינם ב-15.4" לא יגיעו עם מפרט שיאפשר משחקים נוכחיים ברמה סבירה. תצטרך להתפשר על משהו.

סדרת ה-Timeline של Acer (אם ב-13.3" או ב-14.1") נותנת חיי סוללה מעולים ומשקל נמוך במחיר מאד נמוך. אחריות בארץ לא תקבל למיטב ידיעתי ולמשחקים המחשב לא מתאים. מדובר על מעבדי ULV שנותנים לך חיי סוללה גבוהים על חשבון הביצועים (אם כי לשימושייך הם יספיקו). מחשב דומה הוא ה-U350 של לנובו ב-13.3". המחשב זול למדי ונמצא כעת במצע (12% הנחה ברכישה דרך לנובו). אני לא יודעת מהו סטאטוס האחריות של הדגם אבל אני בספק שהוא זכאי לאחריות בארץ, שווה לברר בכל זאת.

ה-Vostro 1320 של דל ב-13.3" זול ונוח לניוד. עם חריגה קטנה, כנראה שתוכל לדחוף גם אחריות בארץ לשלוש שנים בתקציב. ניתן לקבלו עם כרטיס מסך נפרד שיאפשר גמישות גבוהה יותר במשחקים אבל זה כבר יחרוג מהתקציב משמעותית (בהנחה שמשדרגים את האחריות). חיי הסוללה יהיו ממוצעים בלבד (בסביבות 3-4 שעות עם סוללת 6 תאים, זה מה שניתן לצפות לקבל ברוב המקרים בתקציב כזה במחשבים סטנדרטיים).

ה-SL300 ב-13.3" או ה-SL400 ב-14.1" של לנובו נותנים אחריות בארץ ברוב המקרים, זולים וניתנים לקונפיגורציה עם מפרט יפה בתקציב. גם במקרה זה חיי הסוללה יהיו ממוצעים.

על ה-T400 ב-14.1" של לנובו יש כרגע קופון של 15% הנחה שיאפשר לך לרכוש אותו במסגרת התקציב. זה מחשב איכותי ועם חיי סוללה טובים אבל ברכישה דרך לנובו לא תהיה זכאי לאחריות בארץ.

פורסם
  • מחבר

נניח ואני הולך על סודיו 14 של דל..

כמו זה למשל

http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-studio-14z/pd.aspx?refid=laptop-studio-14z&s=dhs&cs=19&~oid=us~en~29~laptop-studio-14z_cto_3~~

עם סוללת 74 Whr Lithium Ion Battery (8 cell)

כמה זמן זה אמור להחזיק?

אגב אם אני חייב להתפשר על משהו אני מעריך שזה יהיה על גודל המסך.. אחש לי כן רוצה 15 אינצ'.. ואני יותר מנסה לדחוף אותו לכיוון ה13 - 14..

פורסם

האמת, זו אופציה לא רעה. מדובר במחשב קל יחסית עם חיי סוללה טובים מהממוצע וכרטיס מסך סביר למשחקים. עם סוללת 8 תאים תקבל משהו כמו 5 שעות בשימוש סביר על פי ביקורות. אם לא מפריע לך חוסר בכונן אופטי והסיכוי הסביר שהמחשב לא זכאי לאחריות בארץ, לך על זה.

להתפשר על גודל המסך לא יתן לך כלום, מחשבים גדולים יותר מספקים פחות חיי סוללה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים