פורסם 2009 ביולי 2816 שנים היי, אני אחיו של OnlyOne אני פשוט משתמש בכינוי.אני בן 15 ואשמח לעזרה בבחירת מגמות, אני מתלבט כבר המון זמן ולא מגיע להחלטה אז אשמח לעזרה.המגמות שחשבתי עליהם הם:ביוטכנולוגיה-ביולוגיה(2 מגמות) מה הבעצם המקצוע שמשתמש בתואר מסוג זה?מולאלקטרוניקה ופיזיקה(2 מגמות)
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים שני המקצועות מאוד מעניינים!אם אתה מתכנן עתיד ברפואה והנושא מעניין אותך - קח ביוטכנולוגיהאם מחשבים וחשמל הם תחומך - קח אלקטרוניקה ופיזיקהשני המגמות מאוד מעניינות אבל אתה צריך לזכור שזה לא באמת ישפיע על עתידך המקצועי אם תיקח את זה או את זהקח מה שאתה אוהב ומאמין שתצליח!
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים חשוב מאוד מאוד לבחור נושאים שלא חופרים לך ושאתה מתעניין בהם...מומלץ עוד יותר זה ללכת ולראות מה לומדים בהם הלאה כיתות י,י"א , י"ב ולראות עם זה מושך אותך.תשכול את הבחירה טוב טוב. זה שהמגמות איכותיות לא אומר שאתה צריך לקפוץ עליהם כי זה אוטומתית יהפוך אותך לד"ר/מהנדס בעתיד.
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים זה שהמגמות איכותיות לא אומר שאתה צריך לקפוץ עליהם כי זה אוטומתית יהפוך אותך לד"ר/מהנדס בעתיד.כי זה פשוט לא יהפוך אותך לכלום.
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים מחבר אני אוהב את נושא המדעים אך לא מתכנן להיות רופא או בכלל בתחום הרפואה. אני אוהב את כל הנושא של האלקטרוניקה אבל ממש לא אוהב פיזיקה... שאר המגמות פשוט לא מעניינות אותי. אני אובד עצות וצריך לבחור עוד שבוע . מה שכן לפני מה שהבנתי בית הספר שלי הוא אחד משניים שלומדים את נושא הננוטכנולוגיה בביוטכנולוגיה.
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים למגמות בבית הספר אין יותר מדי משמעות, מלבד בונוס באקדמיה.בכל אופן, אני במקומך הייתי הולך על פיזיקה כי הבונוס שלה הוא 25 נקודות (ולא 20 כמו שאר המגמות) וגם כי ציינת שאתה אוהב אלקטרוניקה, ובפקולטה להנדסה יש דרישה לידע בפיזיקה ברמה של 5 יחידות (אם אין לך 5 יחידות בפיזיקה אתה תצטרך לעשות קורסי מבוא).
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים לא משנה מה אתה לוקח, קח משהו שיעניין אותך ואתה אוהב כי במילא זה לא יעזור לך הרבה בלימודים גבוההים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.