פורסם 2009 ביולי 2816 שנים אני אאתגר אתכם קצת. יש רק דמות אחת שיכולה להשפיע על המתואר כאן. מה מתואר בתמונה ? בונוסצ'יק - חסינות מבאן עד יום חמישי למי שיענה על: מי הצייר ? באבא בונוס -חסינות מבאן עד סופ"ש למי שיענה על: איפה התמונה נמצאת ?
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים הקפלה הסיסטינית בארמון האפיפיור בוותיקן?? אין לי מושג. חבר שלי צייר אותה, מיכאל הוא רמז משהו על יום דין. וזה מה שהורג:
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים ליאור צודק במיקום ובצייר , אך לא בנושא :'( ועל כן שלושת התמונות אינן מתאימות. רמז לתמונת השאלה: התשובה טמונה בתמונה. רמז לתמונת התשובה: תנ"ך רמז לתמונה שתהרוג את התשובה: שוורצנגר. גלו את הקשר.
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים אתה רואה את הנראה אך הנסתר נסתר מעינייך. קדימה, אני מפזר רמזים עבים דווקא ליאור צודק במיקום ובצייר , אך לא בנושא :'( ועל כן שלושת התמונות אינן מתאימות. רמז לתמונת השאלה: התשובה טמונה בתמונה. רמז לתמונת התשובה: תנ"ך רמז לתמונה שתהרוג את התשובה: שוורצנגר. גלו את הקשר.
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים מה זה לעזאזל רמז לתמונת השאלה? תשאל ברור http://en.wikipedia.org/wiki/Voodoo_5 VooDoo לא עובד על PCIE
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים רמז נוסף: בתנך נכתב שבנותיו היו יפות מכל בנות הארץ.שורה תחתונה,הכול בראש שלנו?
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים ליאור צודק במיקום ובצייר , אך לא בנושא :'( ועל כן שלושת התמונות אינן מתאימות. רמז לתמונת השאלה: התשובה טמונה בתמונה. רמז לתמונת התשובה: תנ"ך רמז לתמונה שתהרוג את התשובה: שוורצנגר. גלו את הקשר. התמונה זה בריאת העולם שמצוירת על תקירת הקפלה הסיסטינית בוותיקן
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים התמונה זה בריאת העולם שמצוירת על תקירת הקפלה הסיסטינית בוותיקן ומוזר שבדיוק צטטת את אלכס אומר שמישהו כבר ענה על כך =] טוב זה נמשך יותר מידי זמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.