פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים שיריון לא יגן עליך מהחומצה שלהם ... דרך אגב, מתוכנן סרט חדש של הנוסע השמיני, הסרט ימוקם לפני כל שאר הסרטים וכנראה יתאר את מה שקרה על אותה חלללית שמוצאים בסרט הראשון ...
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים מחבר גם הנוסע השמיני לא ראיתי אבל ממה שידוע לי המדוזה הזאת יותר מתקדמת טכנולוגית
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים עכשיו זה טרנד של מפלצות אה........? טוב......אז......... ב - ר - נ - י אין לו פרצוף מפחיד ולא עמידות בחומצה, אבל מה שחשוב יש לו מוח.
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים הורים, כולם יודעים מה מנצח הורים........ 2 הילדים המרגיזים והמעצבנים שלהם שהורסים את הבית ומתנהגים בצורה שטותית........
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים סליחה, אבל לא הבנתי ת'שלט.......... זה כאילו פסיכולוג שנותן עצה להורים איך למנוע מהילדים שלהם לעסות סאדו?
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים כאילו הכניסה למחלקה לתיכנון משפחה מהדלת האחורית אבל במתכוון או לא זה קיבל משמעות כפולה ;D (ודרך אגב זה לא סאדו )
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים כאילו הכניסה למחלקה לתיכנון משפחה מהדלת האחורית אבל במתכוון או לא זה קיבל משמעות כפולה ;D חחחחחחחחחח ;D (ודרך אגב זה לא סאדו ) אל תשכח אני שמתי את התמונה, התכוונתי שזה יראה כאילו שכן.... אם נגדיל את קבוצת הילדים המתפרעת בבית, זה יעזור?
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים טוב עכשיו אני שם סלקטור בכניסה (גם בכניסה האחורית) - אף אחד לא נכנס!!!!! :pissed: הא מה תאמר עכשיו??!?!!? השאר חסוי פשוט.......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.